מאסטר שף
רון חולדאי קפץ לביקור בסדנה של לאון אלקלעי ולמד איך להכין פיצה כמו שצריך. נראה טעים
לסדנת הכנת הפיצות שנערכה במסגרת אירועי "מסעדות מבפנים" הגיע ראש העירייה בכבודו ובעצמו. חולדאי, שהתגלה כתלמיד חרוץ למדי, למד משף לאון אלקלעי איך להכין את הבצק המיוחד של טוני וספה, וגילה מה ההיגיון שעומד מאחורי הרכבת התוספות שעל הפיצה. התוצאה, חייבים להודות, נראית לא רע בכלל.
אירועי "מסעדות מבפנים" מתקיימים השבוע (26.2-1.3) בתל אביב. במסגרת הפרויקט המסעדות הטובות בעיר פותחות את הדלתות לסדנאות, מפגשים ובישולים עם השפים המובילים.