שאלון השפים עם דיוויד פרנקל (פרונטו)

אוכל בחאן מנולי, סובל מטראומה צבאית ומקדיש שעה לכלבה שלהם בכל יום. שאלון השפים עם דיוויד פרנקל ממסעדת פרונטו

דיוויד פרנקל. צילום: איליה מלניקוב
דיוויד פרנקל. צילום: איליה מלניקוב
28 בדצמבר 2014
  1. 1.מה המוטו שלך בנוגע לבישול?

לעבוד קשה ולחתור למצויינות. בבישול הקסם נמצא בפרטים הכי קטנים. אני משתדל להיות הכי אותנטי וחדשני ולעשות הכל מתוך אהבה לבישול ולא ממקום אחר.

  1. 2.איזה מאכל עושה אותך מאושר?

כל מאכל טעים שנעשה בצורה מדויקת מסב לי אושר.

  1. 3.מה העצה הכי טובה שקיבלת בחיים בתחום הקולינרי?

מאיר אדוני אמר לי פעם לטוס ולעבוד בחו"ל. הקשבתי לו ובליתי את רוב הקריירה שלי בחו"ל, דבר שעיצב והשפיע מאוד על הקריירה שלי היום בתור שף.

  1. 4.מה הסוד הקולינרי שלך?

הסוד הוא בהתמדה. אני עושה את מה שאני אוהב ומאמין בו בלי הנחות וקיצורי דרך. לא מוותר ולא מתפשר!

  1. 5.איפה אתה שותה הקפה שלך?

בבית עם מכונת נספרסו. נכון שזה לא הקפה הכי טוב בעולם אבל עושה את העבודה יופי.

  1. 6.איפה אתה אוהב לאכול?

    בחאן מנולי אצל פליקס רוזנטל. יש לו יד מצויינת בכל דבר שהוא נוגע בו.

  1. 7.ספר על טראומת אוכל שאתה לא יכול להשתחרר ממנה?

    כל השירות הצבאי שלי שהיה רצוף באוכל נוראי. הורדתי שם לפחות עשרה קילו.

  1. 8.איזה כלי מטבח צריך להמציא?

    אחד כזה שמוריד את האגו לטבחים צעירים. משתדל שהמטבח שלי יהיה נטול כאלו.

  1. 9. למי היית רוצה לבשל?

    לאבא שלי זכרונו לברכה.

10. טבעונות- טרנד או תרבות אוכל חדשה?

טרנד זה לא. זאת מגמה עולמית של "לאכול פחות בשר" אבל זה עוד רחוק מלהשתלט על העולם.

11. מה הריטואל שלך?

אני קם בתשע בבוקר ומקדיש שעה לכלבה. קצת מטייל איתה וקצת רץ. אחרי זה הולך למסעדה, ניהול שוטף וסרוויס צהריים. אני גם מקפיד לקחת הפסקת של שעתיים לפחות כדי לעשות אימון כושר כמו שצריך. כמובן שאחריו אני חוזר לסרוויס ערב ויוצא ממהסעדה באיזור 23:00. בסופי שבוע נח ויוצא לבלות.

אוהבים קפה? יש לנו כמה שאלות בשבילכם»

הטבות וחוויות בלעדיות מחכות לכם בניוזלטר Quality Time.