שאלון השפים עם עדי לוי (ז'אז'ו בר יין)

אוהבת לאכול אצל מאיר אדוני, משתדלת להימנע מריטואלים ותמיד מאושרת מהמבורגר. שאלון השפים עם עדי לוי מז'אז'ו בר יין

עדי לוי, ז'אז'ו בר יין. צילום: דן פרץ
עדי לוי, ז'אז'ו בר יין. צילום: דן פרץ
4 בינואר 2015
  1. 1.מה המוטו שלך בנוגע לבישול?

להרגיש את האוכל, לחשוב כל הזמן ולא להיות רובוטים. הכי חשוב להנות ממה שבחרתי לעשות בחיים.

  1. 2.איזה מאכל עושה אותך מאושר?

המבורגר, תמיד.

  1. 3. מה העצה הכי טובה שקיבלת בחיים בתחום הקולינרי?

שאין דבר שאני לא יכולה לעשות, זה שאני אישה זו לא  מגבלה, להיפך, כל עוד לא יצנחו לי השחלות כמובן,אז הכל אפשרי.

  1. 4. מה הסוד הקולינרי שלך?

 בלי סודות.

  1. 5. איפה את שותה הקפה שלך?

בבית, שניה לפני שאני יוצאת למסעדה, נס של עלית. קלאסי.

  1. 6. איפה את אוהבת לאכול?

 אצל מאיר אדוני, תמיד מפתיע וטעים בטירוף.

  1. 7. ספרי על טראומת אוכל שאת לא יכולה להשתחרר ממנה?

עד תחילת שנות העשרים שלי כל מה שקשור באוכל היה טראומה. הליכה לסופר או לשוק לא היה בין הבילויים המועדפים עלי בלשון המעטה. אבל  כנראה שהחיים לא צפויים והיום זה הדבר שעושה אותי הכי מאושרת.

  1. 8. איזה כלי מטבח צריך להמציא?

מלא דברים, כל היום במטבח אנחנו מדברים על מה צריך להמציא, אין לזה סוף, החל מאינדוקציה שגם תהיה משקל, ועד ולמסכי הולוגרמה לבונים.

  1. 9. למי היית רוצה לבשל?

 לילדים שלי, כשיהיו.

  1. 10. טבעונות- טרנד או תרבות אוכל חדשה?
    אני חושבת שזאת דרך חיים חדשה לאנשים מסוימים, ויש הרבה מהם, הם ממש מתרבים.
  2. 11. מה הריטואל שלך?

משתדלת להימנע מריטואלים, שגרה זה משעמם, זה מה שטוב במקצוע הזה, שכל יום מתחיל בצורה אחת ומסיים בצורה אחרת.

אוהבים קפה? יש לנו כמה שאלות בשבילכם»

הטבות וחוויות בלעדיות מחכות לכם בניוזלטר Quality Time.