שאלון השפים עם יונתן רושפלד

חושב שטבעונות זה טרנד, רוצה לבשל לאנשים שידם אינם משגת ומתבייש להגיד איזה מאכל עושה אותו מאושר. שאלון השפים עם יונתן רושפלד ממאסטר שף, הרברט סמואל, טאפס אחד העם ועוד

למה? כובע. יונתן רושפלד במטבח
למה? כובע. יונתן רושפלד במטבח
3 בדצמבר 2014

1. מה המוטו שלך בנוגע לבישול?

קודם כל "בלי שטויות". תהיה אמיתי

2. איזה מאכל עושה אותך מאושר

אני ממש מתבייש להגיד. אולי יום אחד אגלה

3. מה העצה הכי טובה שקיבלת בחיים בתחום הקולינרי

העצה שלא הקשבתי לה – להפסיק לבשל

4. מה הסוד הקולינרי שלך

אם הייתי מגלה לכולם אז זה לא היה כבר סוד.

5. איפה אתה שותה הקפה שלך?

בקפה התחתית ובמסעדות שלי

6. איפה אתה אוהב לאכול?

בעיקר אצל חיים כהן. טעים כל פעם מחדש

7. ספר על טראומת אוכל שאתה לא יכול להשתחרר ממנה

פעם אחת, באחד מטיולי בספרד נקלעתי לארוחת דגים נאים שכמעט הרגה אותי. זה לא אומר שאני לא יאכל דגים נאים חלילה, פשוט זה משהו שלעולם לא אוכל לשכוח.

8. איזה כלי מטבח צריך להמציא?

ממיר לטבחים גרועים

9. למי היית רוצה לבשל?

לאנשים שידם אינם משגת, תמיד כיף לראות מישהו טועם משהו שהוא אף פעם לא ראה או חווה.

10. טבעונות- טרנד או תרבות אוכל חדשה

אני מאמין שמדובר בטרנד ולא יותר מזה. הנה, עכשיו יש דיבור חזק על תזונה פליאותלית. טבעונים היזהרו.

11. מה הריטואל שלך?

אין לי. כל יום אני קם בשעה אחרת ועושה דברים אחרים. חוץ מניהול שוטף של המסעדות יש עוד מלא פרויקטים ככה שכל יום זה באמת משהו חדש לגמרי.

אוהבים קפה? יש לנו כמה שאלות בשבילכם»

הטבות וחוויות בלעדיות מחכות לכם בניוזלטר Quality Time.