גלידריה חדשה ברמת החייל תציע לכם קרואסון גלידה

ג'לידו, גלידרייה חדשה שנפתחה ברמת החייל, תפנק אתכם בגלידה הכי מושקעת ולא-סתמית שיש. ויש גם גלידות טבעוניות

קרואסון גלידה בג'לידו. (צילום: זיו ממון)
קרואסון גלידה בג'לידו. (צילום: זיו ממון)
25 במאי 2015

החלום של עידו לביא – שלמד קונדיטאות באסטלה ומשם המשיך לבולוניה שבאיטליה והתמחה באוניברסיטה מיוחדת להכנת גלידות – היה לפתוח גלידרייה. לפני כשבוע הוא פתח את Gelido, גלידרייה חדשה ברמת החייל, שבה תמצאו גלידות בטעמים כמו קרמל תפוחים, ריבת חלב, קוקוס, אספרסו ושקדים מצופים שוקולד מריר.

ג'לידו. (צילום: זיו ממון)
ג'לידו. (צילום: זיו ממון)

לטבעונים יש גלידת קרם קוקוס או שוקולד פאדג' על בסיס חלב סויה וכמובן שרבטים כמו תפוז וגזר (15 ש"ח למנה). השיא פה הוא הטרטופו – גלידה איטלקית טרייה הנדחסת במכשיר מיוחד לגליל שמנמנן הטבול ברוטב שוקולד ומתגלגל בשברי אגוזים פריכים. אחרי שגליל הגלידה מוצב אחר כבוד בקערית, אפשר להוסיף לו פירות ושוקולדים לפי בחירה. עוד טריק (המיובא מאיטליה) הוא קרואסון הממולא גלידה ומעליו רוטב שוקולד חם (25 ש"ח לקרואסון גלידה או לטרטופו).

למידע נוסף על ג'לידו