סנדוויצ'ים ודאקירי קפוא: דוכן הפופ אפ של פרנץ' 57

הבוטק'ה ברוטשילד פינת הרצל יהפוך בחודש הקרוב למקדש סנדוויצ'י PoBoy ומבחר קוקטיילי דאקירי בטעמים. על התפריט: פרנץ' 57, על הוייב: ניו אורלינס

Brain Freeze, הפופ אפ של פרנץ' 57. צילום: ירון ברנר
Brain Freeze, הפופ אפ של פרנץ' 57. צילום: ירון ברנר
28 באוגוסט 2016

"ספטמבר הוא חודש אידיאלי לשתות דאקירי" קובע אורון לרנר, אחד מבעלי בר הקוקטיילים פרנץ' 57 "הטמפרטורות יורדות ויותר נעים בחוץ. לקראת התקופה הנעימה הזו החלטנו לנצל את רוח הניו-אורלינס ששורה עלינו בבר ולהוציא אותה לרחוב עם שתי מנות דגל שהכי מזוהות עם העיר הדרומית".

Brain Freeze, הפופ אפ של פרנץ' 57. צילום: ירון ברנר
Brain Freeze, הפופ אפ של פרנץ' 57. צילום: ירון ברנר

הכירו את Brain Freeze דוכן הפופ אפ הקייצי של חבורת פרנץ' 57 בפינת הרחובות הרצל ורוטשילד. עד שאנשי הדא דא דא יחליטו מה הם רוצים לעשות עם הבוטק'ה הקטן בתחילת השדרה, השתלטו עליו אנשי הבר הניו-אורלינסי לחודש קצר בו יגישו אך ורק כריכי פו-בוי (PoBoy) וקוקטיילי דאקירי בטעמים שונים.

כריך פו-בוי קלאסי. Brain Freeze, הפופ אפ של פרנץ' 57. צילום: ירון ברנר
כריך פו-בוי קלאסי. Brain Freeze, הפופ אפ של פרנץ' 57. צילום: ירון ברנר

בתפריט תמצאו ארבעה קוקטיילי דאקירי שימזגו ממכונות ברד במרקם סלשי בטעמים שונים, בניהם: Hurricane – רום הוואנה קלאב עם ליקר אמארו אוורנה, פסיפלורה, מנגו וליים; Daiquiri #3 – הוואנה קלאב עם קינמון, ליים ואשכוליות טריות; Jungle Bird – הוואנה קלב עם קמפרי, אננס, ליים, שקדים ופסיפלורה ועוד (25-35 ₪). לצד הדאקירי יוגש כריך PoBoy קלאסי עם בשר בקר מפורק בבישול ארוך, איולי ורוטב ברביקיו לצד כריכי פו-בוי נוספים כמו שרימפס מטוגן עם קריספי בייקון; עגבניות ירוקות מטוגנות ופטריות פורטובלו; עוף קייג'ן עם צ'ילי אדום חריף ועוד (42-55 ₪).

Brain Freeze By French 57, הרצל 4 תל אביב, כל יום צהריים 12:00־16:00, ערב 19:00־2:00

[tmwdfpad]