לא רק צלחת הפירות של עומר מילר: המנות שעולות 200 ש"ח

אחרי שמחירה של צלחת הפירות במסעדת קאליפסו הצליח להרגיז רבים, בדקנו מה תוכלו להזמין במחיר דומה במסעדות היוקרה בעיר. הפעם, את חומרי הגלם כנראה שלא תוכלו למצוא במכולת

צלעות טלה צרובות עם סיגר במילוי בשר טלה וניוקי, מסה. צילום: my social
צלעות טלה צרובות עם סיגר במילוי בשר טלה וניוקי, מסה. צילום: my social
22 באוגוסט 2017

במסעדה של השף עומר מילר, שנפתחה בחוף פרישמן, מגישים פלטת פירות העונה ב-140 ש"ח עבור יושבי מסעדת החוף, וב-197 ש"ח עבור יושבי המסעדה הממוזגת. הצלחת אמנם צבעונית ומפתה, אך את הפירות המוגשים תוכלו לרכוש בקלות בכל מכולת בכשליש מהסכום. האם המחיר שווה את זה?

View this post on Instagram

לא כולם. @calypso.beach

A post shared by Omer Miller (@omermiller) on

הדסון

  1. סינטה מנהטן, אחד הנתחים היקרים ביותר, במסעדת הדסון שנחשבת למכה של הקרניבורים. מחיר: 195 ש"ח לנתח של 400 גרם

 

הקרניבורים עולים לרגל. הדסון (צילום: יח"צ)
הקרניבורים עולים לרגל. הדסון (צילום: יח"צ)

מסה

אחת המנות היקרות ביותר בתפריט של מסעדת מסה של השף אביב משה היא צלעות טלה צרובות עם סיגר במילוי בשר טלה וניוקי. מוגש ברוטב של חמאת זעפרן יחד עם לב דקל על הגריל ובצלי שאלוט פריכים. 

מחיר: 196 ש"ח

צלעות טלה צרובות עם סיגר במילוי בשר טלה וניוקי. מסה (צילום: my social)
צלעות טלה צרובות עם סיגר במילוי בשר טלה וניוקי. מסה (צילום: my social)

 

קלואליס

השף ויקטור גלוגר, המתבסס על חומרי גלם נדירים ויקרים מהים במסעדת קלואליס, מגיש פאייה אנדולוסית בניחוח זעפרן ספרדי עם קוקי סאן ז'אק, שרימפס, קלמרי סגול ומולים.
מחיר: 195 ש"ח

בפאייה ההיא גם התארח לובסטר. קלואליס
בפאייה ההיא גם התארח לובסטר. קלואליס

 

הבסטה

בבסטה מגישים צלחת על קרח עם מיטב הדגה הרעננה והנאה, השבוע למשל הגישו שם סשימי גומבר, קרפצ'ו אינטיאס וטרטר פארידה.
מחיר: 200 ש"ח

מיטב הדגה מהים. הבסטה (צילום: אבירם כץ)
מיטב הדגה מהים. הבסטה (צילום: אבירם כץ)

יפו תל אביב

גם בתפריט של יפו תל אביב של השף חיים כהן מככבת מנת צלעות טלה, פריקי מעושנת, ציר טלה ומשמש מזוגג.
מחיר: 180 ש"ח

חומרי גלם מעולים במטבח פתוח. יפו תל אביב
חומרי גלם מעולים במטבח פתוח. יפו תל אביב

[interaction id="599bf624484ed7ac411d8ff0"]