לא רק צלחת הפירות של עומר מילר: המנות שעולות 200 ש"ח
אחרי שמחירה של צלחת הפירות במסעדת קאליפסו הצליח להרגיז רבים, בדקנו מה תוכלו להזמין במחיר דומה במסעדות היוקרה בעיר. הפעם, את חומרי הגלם כנראה שלא תוכלו למצוא במכולת
במסעדה של השף עומר מילר, שנפתחה בחוף פרישמן, מגישים פלטת פירות העונה ב-140 ש"ח עבור יושבי מסעדת החוף, וב-197 ש"ח עבור יושבי המסעדה הממוזגת. הצלחת אמנם צבעונית ומפתה, אך את הפירות המוגשים תוכלו לרכוש בקלות בכל מכולת בכשליש מהסכום. האם המחיר שווה את זה?
הדסון
- סינטה מנהטן, אחד הנתחים היקרים ביותר, במסעדת הדסון שנחשבת למכה של הקרניבורים. מחיר: 195 ש"ח לנתח של 400 גרם
מסה
אחת המנות היקרות ביותר בתפריט של מסעדת מסה של השף אביב משה היא צלעות טלה צרובות עם סיגר במילוי בשר טלה וניוקי. מוגש ברוטב של חמאת זעפרן יחד עם לב דקל על הגריל ובצלי שאלוט פריכים.
מחיר: 196 ש"ח
קלואליס
השף ויקטור גלוגר, המתבסס על חומרי גלם נדירים ויקרים מהים במסעדת קלואליס, מגיש פאייה אנדולוסית בניחוח זעפרן ספרדי עם קוקי סאן ז'אק, שרימפס, קלמרי סגול ומולים.
מחיר: 195 ש"ח
הבסטה
בבסטה מגישים צלחת על קרח עם מיטב הדגה הרעננה והנאה, השבוע למשל הגישו שם סשימי גומבר, קרפצ'ו אינטיאס וטרטר פארידה.
מחיר: 200 ש"ח
יפו תל אביב
גם בתפריט של יפו תל אביב של השף חיים כהן מככבת מנת צלעות טלה, פריקי מעושנת, ציר טלה ומשמש מזוגג.
מחיר: 180 ש"ח
[interaction id="599bf624484ed7ac411d8ff0"]