סיבה לבאזז

קוקטיילים תוססים שרקחתם בעצמכם הם סיבה מעולה לארח אנשים שמשמחים אותנו. המתכונים עלינו, האירוחים עליכם

קוקטייל buzz
קוקטייל buzz
22 בדצמבר 2016

תוכן שיווקי | יקבי כרמל

Buzz 75

צילום: בן יוסטר; סטיילינג: אינה גוטמן; מתכונים: אדי ניומן, טפאו
צילום: בן יוסטר; סטיילינג: אינה גוטמן; מתכונים: אדי ניומן, טפאו


מה צריך:

45 מ"ל ג'ין
30 מ"ל מיץ לימון
15 מ"ל מי סוכר
90 מ"ל SPARKLING BUZZ מוסקטו
סודה לסגירת הקוקטייל
לקישוט: תות אחד, שלם
כוס: היי בול

מה עושים? בשייקר מנערים את הג'ין, הלימון ומי הסוכר. מוסיפים SPARKLING BUZZ מוסקטו לשייקר ומוזגים לכוס מלאה בקרח. סוגרים את המשקה עם סודה ומקשטים בתות.

[tmwdfpad]

באזז סנגרייה

צילום: בן יוסטר; סטיילינג: אינה גוטמן; מתכונים: אדי ניומן, טפאו
צילום: בן יוסטר; סטיילינג: אינה גוטמן; מתכונים: אדי ניומן, טפאו


מה צריך:
15 מ"ל אמרטו
15 מ"ל טריפל סק
15 מ"ל שנאפס אפרסק
90 מ"ל SPARKLING BUZZ מוסקטו
סודה לסגירת המשקה
פלח לימון
פלח תפוז
חופן ג'וליאנים (גפרורים) של פירות עונתיים צבעוניים לבחירה (קרמבולה, אננס, קיווי, רימון)
לקישוט: תפרחת נענע
כוס: לואו בול גדולה

מה עושים? לכוס גדולה עם קרח מוזגים את כל הנוזלים, כולל הפירות. סוגרים את המשקה בסודה ומקשטים בנענע.
טיפ: ניתן להכין תערובת פירות מבעוד מועד ולערבב בקנקן עם האמרטו, הטריפל סק והשנאפס – הסוכר של האלכוהול ישמור על הפירות שלא יירקבו. הקנקן יכול להחזיק עד כחודשיים במקרר, ואז כשהאורחים מגיעים יש למזוג חצי כוס מהקנקן לכוס ולהוסיף SPARKLING BUZZ מוסקטו. ניתן להוסיף סודה כדי לשחק עם המתיקות ולאזן אותה. מומלץ להימנע מאבטיח, מלון או בננה מכיוון שהם נוטים לתסיסה.

Sparkling Wonderful Buzz

צילום: בן יוסטר; סטיילינג: אינה גוטמן; מתכונים: אדי ניומן, טפאו
צילום: בן יוסטר; סטיילינג: אינה גוטמן; מתכונים: אדי ניומן, טפאו


מה צריך:
30 מ"ל וודקה פירות יער
30 מ"ל מיץ קרנבריז
30 מ"ל SPARKLING BUZZ קריניאנו
סודה לסגירת המשקה
לקישוט: שיפוד פירות יער טריים
כוס: שמפניה

מה עושים? בשייקר מנערים את הוודקה והקרנבריז, מוזגים לכוס וסוגרים את המשקה בסודה.
טיפ: אם אין שיפוד באורך הכוס, אפשר לחבר שני קיסמים יחד בעזרת הפירות.

Big Apple Sparkling Buzz

צילום: בן יוסטר; סטיילינג: אינה גוטמן; מתכונים: אדי ניומן, טפאו
צילום: בן יוסטר; סטיילינג: אינה גוטמן; מתכונים: אדי ניומן, טפאו


מה צריך:
½ תפוח
חופן עלי נענע
30 מ"ל וודקה
30 מ"ל מיץ לימון סחוט
180 מ"ל SPARKLING BUZZ מוסקטו (לסגירת הכוס)
לקישוט: ¼ רבע תפוח אדום ו־¼ תפוח ירוק
כוס: לואו בול גדולה

מה עושים? מועכים את הנענע והתפוח. יוצקים את הנוזלים לכוס מלאה בקרח יחד עם הנענע והתפוח המעוכים ומקשטים בתפוחים.