משייה - Mashya

מנדלי מוכרי ספרים 5, תל אביב
הזמינו שולחן
משיה. צילום: אסף קרלה
משיה. צילום: אסף קרלה
על המסעדה

מסעדת השף של קבוצת קיטשן מרקט במלון מנדלי, בראשה עומד השף גיא אריש. אריש, שהתמחה בין השאר בנומה בקופנהגן, יצר תפריט המבוסס על המטבח הים תיכוני אבל כזה שאפשר למצוא בו הבלחות נורדיות שהגיעו איתו משם. בתפריט אפשר למצוא מנות כמו פילה לוקוס צלוי בתנור בגלייז ברביקיו, שזיף מותסס וחמאת ריוויון או פילה בקר בקלבדוס, פלפל ירוק, חמאה וקרם סלרי. בסופי שבוע מוגש במקום בראנצ' המבוסס על בופה עשיר ומנה עיקרית לבחירה.

טלפון: 03-7500999
כתובת: מנדלי מוכרי ספרים 5, תל אביב
שעות פתיחה:
יום ראשון 8:30-12:00, 18:00-23:30
יום שני 8:30-12:00, 18:00-23:30
יום שלישי 8:30-12:00, 18:00-23:30
יום רביעי 8:30-12:00, 18:00-23:30
יום חמישי 8:30-12:00, 18:00-23:30
יום שישי 8:30-12:00, 18:00-23:30
שבת 8:30-12:00, 18:00-23:30
נגישות לנכים: כן
טבלת המבקרים

אז איך האוכל במשייה? במילה: פנטסטי. במשפט: כל כך מוצלח, שהזמנו את אותה המנה פעמיים. פעמיים! כלומר, פעמיים במהלך הארוחה הגיעה לשולחן מנה כל כך טובה, כל כך טעימה, כל כך "וואו!", שכל מה שרצינו היה לטעום אותה שוב. זה עד כמה האוכל של משייה מוצלח

מקום שאפשר להעביר בו ערב נעים בסביבה אסתטית שמוגש בה אוכל טעים, מעניין וייחודי.

עם ראשונות טובות, עיקריות נהדרות וקינוח מצוין, משייה ללא ספק שומרת על מקומה כאחת המסעדות היותר טובות בתל אביב ובישראל בכלל.