טיים אאוט timeout

צאו לאכול: כל האירועים הקולינריים שקורים ממש עכשיו

| מאת: שירי כץ

החודש הקשוח בשנה כבר כאן: הטמפרטורות מטפסות והפסיכולוגיות ממריאות לחופשה השנתית. קבלו 6 אירועים קולינריים שקורים ממש עכשיו ויצילו אתכם משיממון

  • https://static2.timeout.co.il/media/2018/08/sizes/הקוקטיילים-של-ויסוצקי-צילום-אמיר-מנחם_H_wo_680_382.jpg
הקוקטיילים של ויסוצקי. צילום: אמיר מנחם

1. חמארה ושפים אורחים | הבסטה

מה: כנופיית הבסטה הופכת את השנדליר (החדר הפרטי הצמוד) לחמארה, ומדי שני ורביעי בצהריים אף מפקידה אותו בידיהם של שפים חברים אורחים שיבשלו לסועדים את המנות שהם הכי אוהבים להגיש ולאכול. באורחים: אסף דוקטור, הילה אלפרט, רז סלע, יריב מלילי ועוד אנשים שכיף לאכול מידיהם.

מתי: כל אוגוסט, ראשון־חמישי 12:00־16:00.

חייבים לבוא כי: מנות קטנות לימים חמים, תמחור סביר ושמפניה וודקה בטמפרטורות נמוכות במיוחד מרכיבים את הפנטזיה האולטימטיבית שלנו באוגוסט, ואם אפשר לממש אז למה לא.

השומר 4 תל אביב, 035169234

עוד כתבות מעניינות:
אהבה תופחת: מתכונים מבית היוצר של הזוג הכי לוהט בעולם הקולינריה
טעם העיר: בר האימפריאל משיק תפריט קוקטיילים שכולו מחווה לת"א
דרמה קווין: הדרמה פותחים את מסעדת לובי

2. מגנום בר | נמל תל אביב

מה: כל שנה מתקיים המגנום בר וכל שנה אנחנו לא מוותרים על ארטיק מדוגם ברחבת הדק הצפוני של הנמל. הפעם תפריט הארטיקים הופקד בידיו של השף יוסי שטרית (משייה וקיטשן מרקט) שמציע לכם לטבול את השלגון בקולי פירות יער, סבלה זיתים שחורים, קרם גבינה, ביסקוטי, ופל בלגי ועוד. תוכלו לאכול כאן מגנום בטעמי בקלאווה עם אגוזים מסוכרים, ורדים מיובשים ושברי בצק פילו וגם מגנום פאי לימון בתוספת קרם גבינה, ג'ינג'ר מסוכר, עלי לואיזה וזילוף לימון (10־15 ש"ח למגנום).

מתי: עד 25.8, ראשון־חמישי 17:00־23:00, מוצאי שבת 21:30־24:00.

חייבים לבוא כי: הפעוטות שלכם יורדים בבית מהפסים, ופה עם ההזמנה של המגנום על מסך מגע והריצות על הדק, אתם הולכים לשרוף שעות בזון שלכם.

נמל תל אביב, רחבת הדק הצפוני

שלגוני מגנום של יוסי שטרית. צילום: יורם אשהיים

3. TEA BAR | שוק הפשפשים

מה: פרויקט של ויסוצקי שמטרתו לצנן לכם את הקיץ בעזרת תה נייטרו מוגז עם מאצ'ה, פירות יער או צ'אי מסאלה, חליטת פירות יער עם בירה דובדבן מהחבית, קוקטיילים כמו מוחי TEA וקוסמופוליTEA, ברד לימונית לואיזה וכו' (10־20 ש"ח).

מתי: עד 9.8, ראשון־חמישי 11:00־23:00.

חייבים לבוא כי: די.ג'יי ינגן, הרכבים חיים יופיעו, ואתם תלגמו משקאות יצירתיים אבל צוננים עד קפואים ובחלקם מסחררים.

רבי נחמן 5 יפו

הקוקטיילים של ויסוצקי. צילום: אמיר מנחם

הקוקטיילים של ויסוצקי. צילום: אמיר מנחם

4. רועי סופר מכין באן | שוק האיכרים

מה: השף רועי סופר פותח דוכן באנז במילוי בשר מפורק עם רוטב חרדל יפני וחמוצים או במילוי דגים ברוטב מלזי ארומטי (29 ש"ח) וכן סלט אטריות קריר (24 ש"ח) וגלידת חמישה תבלינים (14 ש"ח).

מתי: 10.8־25.8 בסופי שבוע בלבד.

חייבים לבוא כי: זה הסיכוי היחיד שלכם לזלול באנז עם מקדם בריזה מהים.

שוק האיכרים, נמל תל אביב

פופ אפ באן בנמל עם רועי סופר. צילום: שני בריל

5. אוכל רחוב וייטנאמי | שוק צפון

מה: השף אלון ליפינסקי מקים עגלת אוכל רחוב ומזמין לחוויית וייטנאם.

מתי: כל אוגוסט, ראשון־חמישי 12:00־16:00.

חייבים לבוא כי: לחמניות באן מאודות ובתוכן איולי ברביקיו אסייתי, תבשיל בקר ועלי כפיר ליים וקימצ'י, סלט מנגו ועוף צלוי עם עשבי תיבול, קארי טופו וייטנאמי וכו' (36־46 ש"ח למנה). הכי קולע למזג האוויר.

ראול ולנברג 20 רמת החייל, 036432000

ויאטנמי – לחמניית באנס בשוק צפון. צילום: יעל אלזם

6. שפים ואמנים | וויסקי בר מוזיאון

מה: שפים ואמנים מתארחים מבשלים ומופיעים בצמדים של דינר אנד שואו: אוראל קמחי יבשל ולילי סי יופיעו בקאברים ללהיטי פופ משנות ה־90; פבלו רוזנברג ישיר, ינגן ויבשל אוכל דרום אמריקאי; צפויים להשתתף גם שלומי שבן, שף אביב משה, שפית סבינה ולדמן ונוספים.

מתי: עד סוף הקיץ.

חייבים לבוא כי: מזגן חזק ואוכל טעים הם שילוב עונתי מנצח.

דוד אלעזר 27 תל אביב, 039551105

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV1 on: b48a9fb05a37d