באדיבות מותג הוודקה רוסקי סטנדרט
המצרכים:
- 50 מ"ל וודקה רוסקי סטנדרט אוריג'ינל
- 50 מ"ל מי סודה
- חצי ליים טרי
- 50 גר' של פירות יער עונתיים
- 12.5 מ"ל סירופ סוכר
- חופן קרח כתוש
לקיִשׁוּט: מעט פירות יער
אופן ההכנה:
כוס – הייבול עם תכולה של כ- 360 מ"ל: לחצו בעדינות את פירות היער בבסיס הכוס. סחטו פנימה את הליים ומלאו את הכוס בקרח הכתוש. הוסיפו את כל שאר המרכיבים וערבבו אותם בעדינות על מנת שיתמזגו יחד. קשטו באמצעות מעט פירות יער מלמעלה ופלח ליים והגישו עם קש.
בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו