אחרי הצבא התחלתי בתור טבח, רציתי יותר אינטראקציה עם אנשים. התחברתי לתחום השירות ועברתי לקדמת הבמה.
55 סיבות. תבואו לטעום כל סיבה וסיבה.
בגיל 12, וודקה מלון. התעוררתי בבית חולים, נכנס בי קיר.
ג׳ין וטקילה. השטן ברא אותם.
Chef Massimo, לשיחה על החיבור בין אמנות, אוכל ואלכוהול.
גלן פידיך 15. קולע לטעם שלי ומצטיין בכל סיטואציה.
בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו