טיים אאוט timeout

עשרת הסנדוויצ'ים והפיתות הכי טובים בתל אביב

יש מקומות שבהם מגישים ארוחה שלמה בין שתי פרוסות לחם. מהם עשרת המקומות הטובים ביותר בתל אביב לסנדוויצ'ים ופיתות?

  • *

    דייבוצ'קה

    בלב שוק לוינסקי קרן אדם מיילדת לאוויר העולם כריכים מושקעים ומתייחסת בכובד ראש לכל מרכיב: לחם שאור (ע"ע לחמנינה), הרטבים והמטבלים שמורכבים בבית, פרוסות הירקות, הנקניקים והגבינות, כולם מתאחדים יחד ליצירת אמנות שכולה ארוחה בין שתי פרוסות.

    ואחרי הכל, אין כמו החיוך של קרן, בעלת המקום, שמכניסה לכל כריך משהו מהאישיות הכובשת שלה.

    למסעדת דייבוצ'קה

    סגור
  • *

    ברד סטורי

    בברד סטורי לכל כריך יש את הלחם שלו ורק שלו. כך למשל המבורגר יוגש כאן בלחמניית גאודה, וסנדוויץ' תוניסאי ימצא את מקומו בתוך לחמניית פלפל צ'ומה.

    ויש גם בריוש בזיליקום, לחמניית קטשופ, לחם סלמי ועוד. לבניית התפריט והמאפים אחראים האופנה ירון שנלר והשף יוגב ירוס (מל ומישל).

    למסעדת ברד סטורי

    עוד
  • *

    איציק ורותי

    מסוג המוסדות התל אביביים שמעליב לספר עליהם בהתרגשות של טירון, למרות שאין ברירה אחרת: לחמניות סנדוויץ' רכות, מלא סלטים וממרחים תוצרת בית, גבינות, נקניקים ונקניקיות, והכל מורכב ביד אמן ונגמר הרבה לפני הצהריים. בלי איולי, בלי קרם חצילים, בלי פוקצ'ינה ובלי שטויות.

    לפעמים נדמה לנו שהכוך הקטן הזה של איציק ורותי הוא עולם שלם של חוויות והרפתקאות. לא מאמינים? נסו בעצמכם.

    למסעדת איציק ורותי

    עוד
  • *

    שניצל ציון

    השף חיים כהן אמר פעם שאנחנו המדינה היחידה שמעיזה להגיש שניצל (וינאי) בבגט (צרפתי). באותה נשימה הוא גם אמר שתוך כדי שהוא מדבר על זה כבר בא לו לאכול אחד. זה פחות או יותר הסיפור של שניצל ציון.

    מקום שמגיש שניצל טרי וחם בפיתה או בצלחת עם תוספת פשוטה של חומוס, טחינה, חצילים, חמוצים וסחוג שמכונה "סוכר" ויגמור לכם על הנשמה. חיים יודע על מה הוא מדבר.

    למסעדת שניצל ציון

    עוד
  • *

    המזנון

    יש לכם את כל הסיבות להתעצבן במקום הזה ועדיין לחזור לכאן פעם אחר פעם ולהתענג על מנת שרימפס בפיתה, על נתח קצבים, על תפוח אדמה וקרם פרש, על כרובית תינוקת, על שורה של שוקולד השחר עם בננות, על רטטוי אדום, חם ונוטף, על מינט סטייק מושלם עם קרם פרש ופלפל חריף.

    למרות הרעש, הצוות הקולני והמחיר הלא זול, אייל שני יודע בדיוק מה לעשות עם פיתות. וזה טעים כל פעם מחדש.

    למסעדת המזנון

    עוד
  • *

    מקור הברכה

    כשיורדים את שוק הכרמל מכיוון אלנבי קשה שלא להיתקל בריח שעולה מפלנצ'ה למודת קרבות שעליה מתערבבים קבבים עזי טעם, בצל, עגבניות ופלפל חריף.

    אלה נכנסים לתוך ג'בטה, פיתה או לצלחת עם קצת טחינה, חומוס וסלט. פחות מ־30 ש"ח, הרבה יותר מאושר.

    למסעדת מקור הברכה

    עוד
  • *

    סנדוויץ'

    תפריט מלא שכמעט כולו מרוכז בין שתי פרוסות לחם, ג'בטה או קרואסון. כל כריך מורכב ממעטפת, ממרח, בסיס ותוספת.

    אפשר למצוא כאן סנדוויץ' שרימפס וקלמרי מוקפצים עם ממרח איולי וזיתים, סנדוויץ' אומאמי המכיל ביצה מקושקשת, ממרח כמהין וארטישוק וסדנוויץ' בולונז מעוטר בגבינת גאודה.

    למסעדת סנדוויץ'

    עוד
  • *

    קפה הבימה

    קסמו של בית הקפה הפתוח הוא בצורת ההגשה של מגוון כריכים, כריכונים, מיני־סנדוויצ'ים, חצאי סנדוויץ', לחמניות אישיות וכל מילה נרדפת נוספת שתוכלו למצוא. גודל הכריכים נע בין שני משולשי טוסט לבין חצי פרוסה של לחם נלסון (ע"ע לחמנינה), שתכולתם גבינות עשירות, ממרחים, ירקות וביצים.

    כל סנדוויץ' נעטף בנייר צלופן או בנייר עיתון, קשור בסרט ומוכיח שהכל טמון בפרטים הקטנים.

    למסעדת קפה הבימה

    עוד
  • *

    ניקוס גאליס

    דוכן סופלאקי יווני שבו אפילו הפיתות מיובאות מיוון ומכילות בתוכן סלט צזיקי מרענן ושיפוד בקר שמן (גירוס) שנצלה על גריל (אפשר גם קבב או פרגית).

    ליד השווארמה היוונית הזו מגישים כוס אוזו או ערק ומחסלים תוך כדי האזנה לצלילי בוזוקי.

    למסעדת ניקוס גאליס

    עוד
  • *

    שרי הרינג

    אנחנו מכירים לא מעט אנשים שמגיעים לדוכן של שרי אנסקי ורק אחר כך ממשיכים לסיבוב קניות בשוק הנמל. הסיפור פשוט: סנדוויץ' דג מלוח בתוך באגט (ע"ע לה מולאן) ושוט וודקה בצד.

    כל שנשאר הוא להתלבט בין מטיאס הולנדי לשמאלץ הרינג, סלמון מעושן או אנשובי ובוטרגו. ותיזהרו, שרי אומרת שאם הסנדוויץ' נראה לה טעים מדי היא שומרת אותו ולא מוכרת.

    למסעדת שרי הרינג

    עוד

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV1 on: f2fadbfc0df0