טיים אאוט timeout

השף דיוויד פרנקל פותח רסטו בר עם אנשי הזו ביזו

| מאת: מרב סריג

הקונספט הקולינרי ימשיך את הקו הניו יורקי שמאפיין את המקום, עם אינטרפרטציה אישית של פרנקל. הפתיחה בסוף אוגוסט

  • https://static2.timeout.co.il/media/2015/03/sizes/Img132520h_wo_680_382.jpg
דיוויד פרנקל. צילום: איליה מלניקוב

דיוויד פרנקל, השף של פורנטו, חבר לאנשי בר הזו ביזו ובסוף אוגוסט הם יפתחו יחד במקום – שייחודש – בר אוכל עדכני; כך פירסם פרנקל בחשבון האינסטגרם שלו. "אני מצטרף למשפחה של גאונים שעושים את הלילה בתל אביב", כתב, "נהפוך את אחד הברים החזקים לרסטו בר עם קולינרייה מעודכנת וייחודית". לצורך כך, המקום ישופץ חלקית ואילו המטבח, שאמור להיות פתוח, ישופץ מן היסוד. הקונספט הקולינרי ימשיך את הקו הניו יורקי שמאפיין את המקום ויתמקד באוכל מודרני, באינטרפרטציה אישית של פרנקל.

Zou Bisou זו ביזו

איפה דון דרייפר? Zou Bisou. צילום: אורן זיו

הפרויקט של פרנקל עם הזו ביזו אינו היחיד שהוא מתכנן לעתיד הקרוב. בנובמבר הוא אמור לפתוח בשוק האוכל החדש שיקום ברמת החייל (מבית היוצר של מיכל אנסקי וקבוצת ההשקעות והיזמות רוביקון ביזנס גרופ) דוכן פסטות ופיצות, לצד דוכן ראמן של יובל בן נרייה (טאיזו) ודוכנים נוספים של יהלומה לוי (הביסטרון), השוקולטיירית איקה כהן, רותי רוסו, שרי אנסקי, אבנר לסקין ואחרים.

 

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: f2fadbfc0df0