טיים אאוט timeout

אימא'שך חלודה

| מאת: שירי כץ

בר חדש לבעלי הג'ימי הו והפלימרקט נפתח במתחם התחנה. מבעלי התפקידים: מיכל נדל על הניהול, גל עופר על התוכן המוזיקלי וסקאזי על החבר'ה

  • https://static2.timeout.co.il/media/2014/05/sizes/SM4A7537_H_wo_680_382.jpg
  • https://static2.timeout.co.il/media/2014/05/sizes/SM4A7633_H_wo_680_382.jpg
  • https://static2.timeout.co.il/media/2014/05/sizes/SM4A7592_H_wo_680_382.jpg
הראסטי במתחם התחנה. צילום: אורן זיו

הבחירה בשם "ראסטי" לבר החדש שנפתח בכניסה למתחם התחנה מטעה מאוד, כי אם אפשר להגיד משהו על הצוות שמקים את הבר, חלוד הוא בטח לא תואר שהייתם משתמשים בו. תנסו יותר לכיוון של ארטילריה כבדה. זה אומר שמאחורי הקלעים נמצאים השותפים של הג'ימי הו, ובפרונט תמצאו את המנהל המוזיקלי גל עופר השותף בפינגווין ואת הבעלים של קרמבו רקורדס שבנה קו מוזיקלי של פאנק אלקטרוני ודיסקו עתידני במובן הרגוע של הז'אנר. מיכל נדל, שועלת לילה ותיקה שיודעת איך לנהל מקומות בילוי, וסקאזי הם גם שותפים במקום שיארח את המעריצים (והמעריצות).

הבר עצמו גדול למדי והחצר שבחזיתו עצומה, ובה הוצבו קרונות רכבת המתפקדים כבוטים לישיבה. הקרונות הובאו בקונטיינר עם אלמנטים נוספים משוקי פשפשים בצ'כיה, ככה, בשביל להתחבר לווייב של הלוקיישן. התפריט של השף בן גומנצקי נבנה בסגנון סטריט פוד עדכני קליל ועשיר בפירות ים "שיוצא מהר, מוגש מגניב, וטוב לאכול אותו בידיים כאילו הייתם בתחנת רכבת ברלינאית", ההגדרה הפורמלית של השף.

בתפריט תמצאו מנות (וגם חצאי מנות) כמו נקניקייה על שיפוד, טבעות בצל, ניוקי מטוגן, פיש אנד צ'יפס, טורטיות צמחוניות או עוף וקינוח וופל בלגי או מיטבול אייסקרים שהוא בעצם סוג של קסטה (30־50 ש"ח למנה, המבורגר יעלה 59 ש"ח). סגנון ההגשה הומוריסטי, מה שאומר שימוש בכלי אמייל ובסירי אלומיניום מיוחדים. הקוקטיילים מושקעים ואין ספק שהם ימשכו למתחם הישנוני קהל בשל עם ותק בלייני.

Rusty Rails בכניסה למתחם התחנה, 054-7765999, ראשון־חמישי 20:00־אחרון הלקוחות, שישי־שבת 12:00־אחרון הלקוחות

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV2 on: 53d3ab1e9d120e