טיים אאוט timeout

בית מאנץ' מטוגן ומושחת נפתח בפלורנטין

| מאת: נועה רוזין

דֶהדֶה, בלילת ביצים אפויה עם פירורי לחם ותוספות, היא מה שקורה כשיש מנצ'יז ואין מה לאכול בבית

  • https://static2.timeout.co.il/media/2016/11/sizes/DSC8453_h_wo_680_382.jpg
דה דה. צילום: אנטולי מיכאלו

ערב אחד גיל רושנסקי (הידוע בכינוי המשפחתי דהדה) עשה טעות. הוא עישן בבית כשלא היה דבר לאכול במקרר. התוצאה: בלילת ביצים אפויה עם פירורי לחם וקוטג'. להבדיל מאנשים שמתעוררים אחרי המאנץ' ותהו למה הם דחפו את הזבל הזה אתמול בלילה – דהדה החליט לפתח את המאכל שהמציא למנה. לפני שנה פתח עם אחיו דן (28) בוטקה קטן בקינג ג'ורג' שמכר את הדהדה העברי הראשון. "אחרי שנה בקינג ג'ורג' החלטנו שאנחנו רוצים להתרחב ולעבור למקום משפחתי ושכונתי יותר", מספר דן על המעבר לפלורנטין. "במקום החדש פתחנו גם בר נגיש כלכלית, ספרייה חברתית, חדר ג'אמים, יש ספות לרביצה, והרחבנו את התפריט למעדנים נוספים".

את מנת הדהדה המפורסמת תוכלו לקבל בכמה גרסאות: איטלקית עם מוצרלה, גאודה ופסטו; מקורמלת עם בצל מקורמל, מוצרלה, עגבניות שרי וגבינת שמנת; רוסטביף עם מיונז חרדל וארוגולה; וגם דהדה מתוק עם נוטלה, וניל וקצפת (30־45 ש"ח). בגרסה הטבעונית תקבלו טורטייה חמה עם פלפל קלוי, פסטו, שרי ופטריות (26 ש"ח). בימים אלו עובדים במקום על תפריט מורחב שיכלול ארוחות בוקר בימי שבת עם שלל דהדֶים, חביתות, ג'חנונים ועוד.

דהדה, אוריאל הקוסטה 16 תל אביב, שני־שבת 18:00־1:00, שישי 12:00־1:00, 4607892־052

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: 4865fe341de