טיים אאוט timeout

המרגריטות הכי טובות בתל אביב

| מאת: שרון בן-דוד

הולה אמיגוס, 22.2 הוא יום המרגריטה הבינלאומי. לנו פחות משנה מי המקסיקני עם הסומבררו שהכריז עליו, ויותר חשוב איפה מזמינים בעיר את הקוקטייל החמוץ והמרענן בגרסה קלאסית, קפואה או מקורית

  • https://static2.timeout.co.il/media/2018/08/sizes/080-1_h_wo_680_382.jpg
מרגריטה בטאקריה. צילום: בן יוסטר

1. מאמאסיטה קליאנטה – לה אוטרה 

הבר המקסיקני-קריבי של קבוצת האימפריאל הוא מכה לחובבי טקילה ומזקל. קוקטייל מאמאסיטה קליאנטה מציג גרסה נועזת לדרינק הקלאסי, שמורכבת מהרדורה רפוסאדו, שרטרז צהוב, ליים, פסיפלורה טריה וצ'ילי. הטאץ' החריף מחמיא לטקילה ולליים ומבליט את הטעמים העמוקים של האגבה. 54 ש"ח.

לה אוטרה, הירקון 66, 073-2649464

מרגריטה, אמש. צילום: אמיר מנחם

מרגריטה, אמש. צילום: דרור עינב

2. מרגריטה הדרים – אמש 

טקילה סאוזה, ליקר מנדרין נפוליאון, גרנדין ומיץ אשכוליות אדומות מרכיבים מרגריטה ורודה, שונה מהרגיל והרבה יותר מעודנת. במקום ליים או לימון מוסיפים לה מי זהר שמדגישים את טעם ההדרים, וגביע מעוטר בכתר מלח הימלאיה ורוד משלים את הלוק היוקרתי. 51 ש"ח.

אמש, לילינבלום 30

3. מילארגו – הונולולו 

וריאציה קריבית למרגריטה מוגשת בהונולולו, הבר החדש והצבעוני ליד כיכר דיזינגוף: טקילה שנשטפה בשמן קוקוס, שרי יבש, אננס, ליים, קמומיל וריסוס מזקל וסנט ז'רמן. הכל כאן מודגש ושמח יותר – החמיצות, הטרופיות והעישון, לאנשים שאוהבים את החיים בבולד. 52 ש"ח.

הונולולו, בן עמי 13, 03-6328155

מרגריטה, הוטל דה ויל. צילום: אנטולי מיכאלו

מרגריטה, הוטל דה ויל. צילום: אנטולי מיכאלו

4. Colonial Margarita – הוטל דה ויל 

הכי לא צפוי למצוא מרגריטה בבראסרי, אבל מה לעשות שאף תפריט לא שלם בלעדיה? המאסטר מיקסולוג אריאל לייזגולד "צירפת" את הדרינק המקסיקני ומעדן את הטקילה והליים בליקר סן ז'רמן אלדרפלאואר, תה אדום וסירופ מייפל ורוד. 48 ש"ח.

הוטל דה ויל, דיזינגוף 230, 03-9746999

5. מרגריטה קלאסית – מסקל 

בשגרירות הלא-רשמית של מקסיקו בישראל מגישים מרגריטה שטוענת לכתר הטובה ביותר בעיר. יש בה איזון מדויק של קוארבו סילבר, קוואנטרו ומיץ ליים סחוט טרי, וכשאין ליים אז לימון. המרגריטה מוגשת ברוב כבוד בשייקר שמשוקשק ליד השולחן ונמזגת לכוס ששפתה מעוטרת מלח. 45 ש"ח.

מסקל, ויטל 2, 03-5187925

בודגה מרגריטה בבושוויק. צילום: גלעד לבנת

6. בודגה מרגריטה – בושוויק 

הצירוף של טקילה בלנקו, לוקסרדו מרסקינו, ליים ובזיליקום תאילנדי לוקח את המרגריטה למחוזות אסייתיים, שלא לומר אקזוטיים. קוקטייל ארומטי מאוזן אך חצוף, שמתאים למקום שמתרחק במוצהר מכל מה שמריח קלאסי. 48 ש"ח.

בושוויק, נחלת בנימין 28, 03-5678006

מרגריטה בקיוסק. עלמה ביץ׳. צילום: אבי גנור

מרגריטה בקיוסק. עלמה ביץ׳. צילום: אבי גנור

7. מרגריטה קפואה – עלמה ביץ׳ 

בקיוסק שצמוד למסעדת מנטה ריי תקבלו מרגריטה קפואה שמשחררת באבחה מטרדות היומיום. היא חמוצה בלי רחמים, מפוצצת באלכוהול ודופקת את הראש בלי להרגיש. סלפי איתה על רקע הים עם רגליים במים והאשטאג #fromwhereistand, וכולם יאמינו שנסעתם למקסיקו.

עלמה ביץ', חוף עלמה ביץ', 03-5174773

8. מרגריטה ליים – טאקריה 

בתפריט המשקאות של המזללה המקסיקנית יש תמיד מרגריטת ליים קפואה וחמוצה, שמכבה את האש שמתפשטת בפה אחרי ביס בטאקוס. אם נתקעתם במשרד או שסתם לא מתחשק לצאת מהבית, היא תגיע אליכם עם שליח בבקבוק ממותג עד פתח הדלת. 32 ש"ח (25 ש"ח בצהריים).

טאקריה, לבונטין 28, 03-6005280

פאן קון מנטקה. צילום: אפיק גבאי

9. טקילה אורו – פאן קון מנטקה 

בבר-מסעדה הלטיני החדש בפלורנטין גם תפריט האלכוהול מרשה לעצמו להתרחק מהמקורות ולתת פרשנות חופשית לאוכל ולדרינקים. במקום מרגריטה קלאסית משקשקים כאן טקילה קוארבו סילבר עם מיץ תפוזים, ליים וסירופ חלפיניו הום מייד, משקה חמוץ-עדין עם קיק חריף שממלא את הפה. 44 ש"ח.

פאן קון מנטקה, החלוצים 3, 77541415־03

פרידה מרגריטה. צילום: טל ציפורין

10. מרגריטות ספיישל – דאבל סטנדרט 

לכבוד יום המרגריטה הבינלאומי משיקים בדאבל סטנדרט תפריט מיוחד של קוקטיילים ממשפחת המרגריטות על בסיס טקילה פטרון סילבר: סמוקי מאם עם מזקל, אורז'ה ופסיפלורה; פטרון סינדרום עם שרי יבש, ג'ינג'ר ותפוחים; פרידה מרגריטה עם תותים, אננס ורוזמרין; ומרגריטה קלאסית שבלעדיה אף חגיגה לא שלמה. התפריט יוגש למשך שבועיים.

דאבל סטנדרט, דיזינגוף 247, 03-9668498

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: f2fadbfc0df0