טיים אאוט timeout

סילבסטר 2018: כל הארוחות הכי שוות במסעדות

| מאת: שרון בן-דוד

אויסטרים או לובסטרים? כבד אווז או טרטר? כל עוד השמפניה תזרום זה לא באמת משנה, העיקר שתהיה נשיקה בחצות. ריכזנו את ארוחות הסילבסטר הכי שוות בתל אביב

  • https://static2.timeout.co.il/media/2016/12/sizes/סיטארה2-צילום-בן-יוסטר_H_wo_680_382.jpg
סילבסטר בסיטארה. צילום: בן יוסטר

דגים וריקודים | אבראג׳

מסעדת אבראג׳ ביפו תציין את תחילת השנה האזרחית החדשה וחגיגות הסילבסטר בנשף בליווי צמד זמרים שירקידו את האורחים ובתפריט סילבסטר חגיגי. לפתיחה יוגש לחם חם וטרי עם מבחר מטבלים למרכז השולחן ובהמשך אפשר לבחור בין מנות ראשונות כגון קריספי קלמארי טרי וצזיקי; סשימי יפואי – פילה סלמון נורבגי טרי כבוש ברוטב ים תיכוני, שמן זית, לימון ותבלינים; שרימפס קלאסי מוקפץ בחמאה, קונפי שום ושמן זית; סביצ’ה דג ים; כבד קצוץ ביתי ועוד. בעיקריות יוגשו קדירת פירות ים עם סרטנים כחולים, צדפות קוקי סן ז׳ק, מולים שחורים, שרימפס קריסטל, וקלמארי; ״מרשת הדייג״ – מבחר פילה דגים שביניהם דניס, סלמון, לברק, מוסר; ו״סודות הקצב״ – קבב טלה מובחר, נתחי אנטרקוט משויישים ומיושנים, או נתחי פרגית במרינדה. הארוחה תוגש עם שלל תוספות: ירקות אפויים בתנור, פילה סלק, אורז מתובל, פלחי תפו״א אפויים בתנור, ובסופה יוגש קינוח מפתיע.

מחיר: 350 שקלים לאדם.

שעות: החל מ־21:00.

אבראג'

סילבסטר באבראג'. צילום: חן בלאיש

סילבסטר באבראג'. צילום: חן בלאיש

מסיבות הסילבסטר הכי שוות בתל אביב 

מסיבת המבורגרים | אגאדיר

רשת אגדיר מזמינה את הקהל להיפרד מהשנה האזרחית עם תפריט עשיר, עיצוב באווירת החג ושלל פינוקים. בסניפי הרשת תוגש ארוחה מיוחדת שתכלול מנה ראשונה לבחירה בין קרפצ'ו חציל, קרפצ'ו בקר או סלט אנדיב, למנה עיקרית המבורגר ציידים בלחמניית בריוש עם תרד, שאלוט, חזה אווז, מח עצם ורוטב פורט, ולקינוח מסקרפונה תותים. הארוחה תלווה בשמפנייה או קוקטייל AGADIR CUP – וודקה, מיץ לימון, נקטר אשכולית אננס ופרי גוג'יברי. הסניפים ילבשו אווירת חג ויקושטו בבלונים, נצנצים ועוד, ובחלקם יתארח די ג'יי שירים מסיבת סילבסטר שמחה וסוערת.

מחיר: 149 ש"ח לאדם.

שעות: 01:00־21:00.

אגאדיר*5690

קינוח מסקרפונה תותים, אגאדיר. צילום: מאיה מרום

קינוח מסקרפונה תותים, אגאדיר. צילום: מאיה מרום

מסע חצות לאיטליה | אואזיס

במסעדה של השפית רימה אולברה יגישו לצד התפריט הרגיל (שהוא אף פעם לא רגיל) תפריט של מנות איטלקיות מסורתיות כמו קרספלה – מנה מסורתית עתיקה שמוגשת בסילבסטר בטוסקנה וכוללת קרפים מקמח ערמונים במילוי עשבי תיבול ופרמג'אנו רג'יאנו בקונסומה עוף עשיר; סארטו – מנה אריסטוקרטית מנאפולי העתיקה שהיא בעצם ריזוטו ארבוריו במילוי כבד עוף, בשמל מרסלה ורוטב עגבניות עדין ועוד.

מחיר: 62-115 ש"ח, בהזמנה מהתפריט.

שעות: החל מ־19:00.

אואזיס

אואזיס. צילום: אנטולי מיכאלו

סילבסטר באואזיס. צילום: אנטולי מיכאלו

סילבסטר טורקי | אונזה

מסעדת אונזה בשוק הפשפשים חוגגת את הסילבסטר בערב טורקי כמיטב המסורת. במסעדה יוגש תפריט על טהרת המטבח הטורקי ובו מנות כמו עלי גפן של סבתא של מולי ממולאים  בעשבי תיבול וחמוציות (28 ש"ח); צ'י קופתא – שייטל נא, חסה אייסברג, בורגול ותבלינים (42 ש"ח); תמנון לימה – שעועית לימה פרא, סוג'וק, תפו"א (72 ש"ח); עוגת טרי לצ'ה – שלושה סוגי חלב, טופי (38 ש"ח). לצד המנות יוגשו קוקטיילים (48-58 ש"ח). במהלך כל הערב די ג'יי ינגן מוזיקה, הצוות יתלבש בביגוד מסורתי של גלביות ותרבוש, וצלם מגנטים יסתובב בין האורחים.

מחיר: על פי הזמנה מהתפריט.

שעות: הערב יתקיים בשלושה סבבים, בשעות: 18:00־20:00, 20:30־22:30 ו־23:00־1:00.

אונזה 

סילבסטר באונזה. צילום: אפיק גבאי

סילבסטר באונזה. צילום: אפיק גבאי

ספיישלים והפתעות | איטלקיה בפשפשים

תפריט ספיישלים שיצרה השפית נועה לוי שיוגש לצד התפריט הקבוע יקבל את פני חוגגי הסילבסטר. במחלקת הראשונות של התפריט החגיגי יככבו שקדי עגל על קרם חציל ווינגרט עשבי תיבול; סביצה דג ים עם שזיפים אדומים, צנונית,תפוז סיני וסנגריה אשכולית; ריזוטו פרימוורה ועוד. בעיקריות ניתן למצוא פילה לברק בקרסט, ביסק סרטנים ורביולי; צלעות טלה ונתחי פילה בקר על פירה שורשים ודמי גלאס יין אדום. הארוחה תסתיים בנמסיס שוקולד מושחת עם אגוזים מסוכרים וקצפת ובמהלך הערב יוגשו פינוקים על חשבון הבית כמו צ'ייסרים, יינות מבעבעים ועוד הפתעות.  

מחיר: ראשונות 68-52 ש"ח, עיקריות 100-130 ש"ח.

שעות: החל מ־19:00.

איטלקיה בפשפשים

ארוחת טעימות איטלקית | אלנה

השף ברק אהרוני הכין לסילבסטר ארוחת טעימות בסגנון איטלקי עם בחירה של שלוש מנות ראשונות, פיצה, שתי מנות פסטה, עיקרית זוגית ומבחר קינוחים למרכז השולחן. בין המנות בתפריט החגיגי – פרחי קישוא ממולאים במוצרלה ובזיליקום; טרטר דג ים בויניגרט תפוח ירוק ומלפפון עם ליים וצ'ילי; פיצה זוגית; טליאטלה פרמז'נו; ספגטיני לוקוס; קפלטי גבינת כבשים ועוד. 

מחיר: 500 ש"ח לאדם כולל מים מינרלים ושתיה חמה.

שעות: החל מ־18:00.

אלנה

סילבסטר באלנה. צילום: אנטולי מיכאלו

סילבסטר באלנה. צילום: אנטולי מיכאלו

חגיגה לקרניבורים | אנגוס

במסעדת אנגוס חוגגים סילבסטר בארוחת בשרים לקרניבורים עם סטייקים קלאסים כמו אנטריקוט וסינטה, ולמתקדמים – נתחים מיוחדים על עצם. למרכז השולחן יוגשו סלסלת לחמים, סלסה וסלט ירוק, סטייק טרטר עם צלפים, בצל סגול, אנשובי וחרדל גרגירים, ומנות ביניים – פלנק סטייק ונתח וואסיו במרינדה עם סלט אגוזים. לעיקריות ניתן לבחור מתפריט הבשרים של אנגוס בקר (אנטריקוט, סינטה 300 גרם/ פילה בקר 250 גרם/ אוסובוקו בקר בפטריות פורצ'יני), טלה (פילה טלה 300 גרם/ אנטריקוט טלה 300 גרם/ סינטה טלה 300 גרם/ספריבס) וסטייקים מיוחדים כמו ניו יורק, פורטרהאוס ופריים ריב לפי משקל. הדיל כולל שתייה קלה וכוס יין הבית של אנגוס או בירה מהחבית לכל סועד.

מחיר: 350-300 ש"ח.

שעות: סבב ראשון: 22:00-19:00 (300 ש"ח); סבב שני: מ־22:00 (350 ש"ח).

אנגוס

קלאסיקות וספיישלים | אריא

כדי להבטיח שנה שתיפתח בחוויה קולינרית משובחת יצר השף גיא גמזו ארוחה של מנה ראשונה, עיקרית וקינוח מתוך המנות הקלאסיות שבתפריט הקבוע (קוקי סן ז'ק, טטאקי סלמון) ומנות ספיישל של מרק תירס ושרימפס קריסטל; בליני עם סלמון סקוטי מעושן, קרם פרש מנורמנדי וקוויאר שחור; רביולי לובסטר; טאג'ין טלה ועוד. התפריט תקף למסעדה ולבר בלאונג' בר. בלאונג' בר עצמו יוגש  תפריט ראשונות להזמנה חופשית.

מחיר: 350-450 ש"ח לאדם

שעות: סבב ראשון: 19:00־20:30 (350 ש"ח); סבב שני: מ־20:30 (450 ש"ח).

אריא 

קלמרי סגול באריא ובלאונג'. צילום: גל זהבי

 

חגיגה שכונתית | בבי

בגסטרו בר השכונתי מציע השף אסי לוי תפריט ספיישל מגוון שמתחיל בפראנה חגיגית עם ערמונים, שאלוט ושמן אזוב; מרק דלעת ערמונים חלב ודבש בהרט; מנה ראשונה לבחירה – למשל אגס בוסק בסנגרייה לבנה עם גבינת סנט אגור על בסבוסה פיסטוק ותבלינים או קוקי סן ז'ק על קרם חצילים ושמן זעתר באלדי; עיקרית לבחירה כגון אוסובוקו טלה דמי גלאס קפה שחור והל על קרם שורשים ומבחר מנות טבעוניות. סועדים שלא רוצים ארוחה מובנית יכולים לבחור מנות בנפרד.

מחיר: 180 ש"ח לאדם.

שעות: סבב ראשון: 20:30-18:00; סבב שני: 20:30-חצות.  

בבי

סילבסטר בבבי. צילום: שיר וייזר

סילבסטר בבבי. צילום: שיר וייזר

טעימות מהים ושמפניה | בובה

בר האוכל BUBA והשף קרלוס סלמון מתכננים לפתוח את השנה האזרחית בארוחת טעימות של שלוש מנות ראשונות לבחירה, מנה עיקרית לבחירה וקינוח לבחירה. המנות מבוססת על דגים ופירות ים בספיישלים כגון: סביצ'ה קריבי – דג היום עם קריספי פלנטין מוגש על קרפצ'יו נקטרינה לצד קרם אבוקדו; קלמרי ממולא בצ'וריסו עם ריבת חלפיניו ושאלוט על קרם שעועית שחורה; פילה דג על חמאת עגבניות עם ברוקולי ואפונת שלג ועוד. יהיו אופציות לאוכלי בשר ולטבעונים, די ג'יי ירים מהעמדה ובחצות תוגש כוס שמפניה על חשבון הבית.

מחיר: 280 – 320 ש"ח לאדם.

שעות: סבב ראשון: 22:00-19:30 (280 ש"ח); סבב שני: 00:30-22:00 (320 ש"ח).

בובה

הביסטרו החדש בבן יהודה, בובה ביסטרו. צילום: כפיר חרבי

סילבסטר בבובה ביסטרו. צילום: כפיר חרבי

2018 ב-18 ש"ח | הביר גארדן המקורי

בית הבירה יחגוג את ערב השנה האזרחית החדשה באווירת כריסמס כמיטב המסורת הגרמנית, עם קישוטים ותפריט ספיישל חגיגי של אוכל ואלכוהול – והכל ב-18 ש"ח בלבד: כוסות קאווה ולמברוסקו, צ'ייסרים של קמפרי ווילד טרקי, וקוקטיילים ספיישל שנרקחו במיוחד לערב הסילבסטר, למשל Christmas Mule – וויסקי ווילד טרקי, ג'ינג'ר ביר, ליים ותבלינים ו-Sweet Santa – ברבן, תותים טריים, ליים וסוכר. לצד המשקאות תוכלו לנשנש פרעצל חם מתנור אבן, צ'יפס אדמה וקינוח מיוחד לערב השנה החדשה.

מחיר: 18 ש"ח למנה/משקה.

שעות: החל מ־20:00.

ביר גארדן

סילבסטר בביר גארדן. צילום: אנטולי מיכאלו

סילבסטר בביר גארדן. צילום: אנטולי מיכאלו

סילבסטר אלגנטי וזוגי | בראון

השפית מיכל לוי מגישה תפריט סילבסטר אלגנטי וזוגי הכולל פתיח, מנה ראשונה ועיקרית בהגשה אישית. בין המנות: מרק עגבניות מוגש עם גבינת גאודה פסטו ופרוסת בריוש; פטה כבד עם קונפיטורת תפוחי עץ, ריבת בצל, מיני בריוש וג'ל יין; קרפצ'ו פילה בקר עם עגבניות שרי צלויות, פרמז'ן ובלסמי מצומצם; פולנטה עם פטריות יער, שמן כמהין וגבינת פרמז'ן; ספגטי פירות ים ביין לבן; מדליון פילה בקר ביין אדום עם בטטות אפויות ורוטב דמי גלאס ועוד.

מחיר: 270 ש"ח לסועד בהזמנה זוגית. ניתן לשדרג את הארוחה ב- 65 ש"ח לזוג ולקבל 2 כוסות יין/ קוקטיילים לבחירה מתפריט האלכוהול.

שעות: סבב ראשון: 21:30-19:30; סבב שני: מ־21:30

בראון

מנות ויינות | גריג

השף עידו פיינר הרכיב לכבוד השנה האזרחית ארוחה חגיגית שתכלול מנות עם יינות תואמים. בין המנות: טרין כרישה – כרישה צלויה, קפלטי ורוטב יין לבן; ריזוטו פאייה – מולים, דג ים, שעועית ירוקה ופלפלים קלויים; חזה, כבד ולב ברווז צרובים עם סירופ סלק וצנוניות צלויות ועוד.

מחיר: – 350-300 שקל לסועד (כולל יין). 

שעות: סבב ראשון: 21:00-19:00 (300 ש"ח לאדם); סבב שני: מ־21:30 (350 ש"ח לאדם).

גריג

סילבסטר בגריג. צילום: חיים יוסף

סילבסטר בגריג. צילום: חיים יוסף

פיוז'ן ושמפניה | 206 דגים

מסעדת 206 דגים בצהלה בניצוחו של השף איציק הראל, חוגגת את ערב השנה החדשה עם תפריט חדש שבמרכזו דגים טריים ופירות ים והוא כולל מבחר מנות פיוז'ן עכשוויות ועדכניות. למנה ראשונה ניתן לבחור בין טונה נאה, קרודו מוסר ים, קינואה שחורה וראשי קלאמרי. עיקרית לבחירה: סלמון סיזר, פילה מוסר אפוי, פילה פורל בקראסט תבלינים. עוד בתפריט: קינוח בהפתעה, כוס יין ושמפניה בחצות.

מחיר: 250 ש"ח  לסועד.

שעות: החל מ-18:00.

206 דגים

סילבסטר בדגים 206. צילום: אפיק גבאי

סילבסטר בדגים 206. צילום: אפיק גבאי

טעימות יפניות  | דיינינגס

מסעדת דיינינגס בקומה העליונה של מלון הבוטיק נורמן בתל אביב ומגישה מטבח יפני עילי מודרני, חוגגת את ערב השנה החדשה  בארוחת טעימות שהיא שילוב בין מסורת לטכניקות מודרניות, הגשה מוקפדת ואלגנטית, וחומרי גלם איכותיים בדגש על דגים ופירות ים טריים. בין המנות שיוגשו: טרטר צ'יפס עם קוקי סאן ז'אק, סלמון וטונה, אוסוזוקורי דג מקומי בג'ינג'ר ופונזו, לוקוס בקרם אצות, תרד חלוט וגרגר נחלים, סושי מוריאווסה לבחירת השף על פי הדגה היומית המקומית ועוד, וקינוח עוגת גבינה ויוזו עם שנטילי מאצ'ה, קרמבל שומשום, תותים ושיסו.

מחיר: 575-450 ש"ח.

שעות: סבב ראשון: 21:00-18:00 (450 ש"ח לאדם); סבב שני מ-21:00 (575 ש"ח לאדם כולל יין מבעבע בחצות).

דיינינגס

סילבסטר בדיינינגס. צילום: סיוון אסקיו

סילבסטר בדיינינגס. צילום: סיוון אסקיו

לבן וזהב | דלאל

את תחילת שנת 2018  יחגגו בדלאל בערב שכולו לבן וזהב עם DJ אורחת ושמפניה איכותית. בנוסף לתפריט הערב הקבוע יצר השף גולן גורפינקל תפריט א לה קארט של מנות חגיגיות כגון סשימי לבן וקריספי תפו"א, קולרבי מוחמץ ויוגורט; צלעות טלה על קוסקוס דלאל, ציר ירקות ועריסה; ופחזנית ענק במילוי תות שדה וקרם שוקולד לבן עם קצפת וגלידת תות־שמנת. לצד הארוחה יוגשו קוקטיילים מיוחדים ושמפניות במחירי חג.

מחיר: 56־192 ש"ח

שעות: סבב ראשון: 18:00־20:00; סבב שני: 20:00־22:00, סבב שלישי מ־22:00

דלאל

סשימי דג ים, דלאל. צילום: פזית עוז

חגיגה בשוק | הכובשים

השפים שי טנא ואורי קאריק יצרו לכבוד חגיגות השנה האזרחית החדשה תפריט שכולל מנה ראשונה, עיקרית וקינוח לבחירה. כל שולחן יקבל כפתיח לחם טרי ומטבלים וכוס קאווה תחולק בכניסה. בין המנות הראשונות: דגים נאים, עגבניות וביצה רכה; פטה כבד אווז; מיקס טלה ברוטב יין אדום ומיקרו חרדל; שקדי עגל ופטאטס בראווס; מיקס חסה סלנובה ואנדיב עם סלקים צלויים, תאנים אירניות, פקאנים קלויים וגבינת סנט מור/גבינת קשיו צלויה (צמחוני/טבעוני). בין המנות העיקריות: פילה לברק בר עם ריזוטו חצילים מעושנים ורוטב פונדו גבינה; פילה בקר וכבד אווז על קרם קסבייה ברוטב ציר בקר ויין מרסלה; צלעות טלה וסוכריות שום על פריקי ירקות שורש, ציר טלה וסילאן; פפרדלה אסיאתית עם טופו צרוב וארבעה סוגי פטריות (טבעוני). לקינוח: טירמיסו קלואה עם תותים; צלחת מתוקה לזוג – מיני עוגת גבינה, מיני מוס שוקולד, מיני סופלה ומיני קוקופקאן; צלחת פבלובה זוגית עם גלידות ופירות טרופיים. לצד המנות יוגשו שמפניות, יינות, אלכוהול ובירות מהתפריט הקבוע של הביסטרו. להשלמת החוויה יחולקו לאורחים צ'ייסרים ותתנגן מוזיקה שמחה.

מחיר: 269 ש"ח.

שעות: סבב ראשון: 22:00-19:30; סבב שני: מ־22:00

הכובשים

ערמונים ובוסה נובה מול הים | הלנה

בהלנה שבנמל קיסריה יחגגו את ערב השנה האזרחית החדשה עם התפריט הקבוע של המסעדה וספיישלים שיצר השף עמוס שיאון. בין המנות הראשונות: מרק ערמונים, קוניאק ועוגיית פרמז'ן; אויסטרים לצד רוטב אננס, שאלוטס ופדרו חימנז; וטארט טאטן כבד אווז וחבושים מהטאבון. בעיקריות תמצאו פסטה 40 חלמונים קרועה ביד, חמאה מלוחה וכמהין; קוסקוס בעבודת יד מבושם בזעפרן וחמאה עם חצי לובסטר, שומר ותפוחי אדמה ועוד. תפריט הקינוחים יורכב בהשראת פטיסרי צרפתי וטעמים מקומיים, ולצד המנות יוגשו שמפניות ויינות נדירים ממרתף המסעדה.  הרכב מוזיקלי שינגן ג'אז ובוסה נובה ישלים את החוויה השמחה.  

מחיר: 58-250 ש"ח.

שעות: סבב ראשון: 21:00-19:00 כולל כוס שמפניה; סבב שני: 21:00- 23:00

הלנה

סילבסטר בהלנה בנמל. צילום: שרית גופן

סילבסטר בהלנה בנמל. צילום: שרית גופן

סילבסטר ויום הולדת | VONG

המסעדה הווייטנאמית מנצלת את הסילבסטר כדי לחגוג יום הולדת 5 עם תפריט חגיגי של 6 מנות לכבוד חמש שנים ואחת לשנה הבאה. המנות ייכנסו בהמשך השנה לתפריט המסעדה ואורחי ערב הסילבסטר יהיו הראשונים לטעום מהן: Indo China Wrap- טורטייה אסייתית ממולאת בעוף במרינדת חמישה תבלינים; ירקות ועשבי תיבול ברוטב הויסין; מחית צ'ילי חריפה ושומשום; Bunch- בצק באן מאודה, ממולא ואז צרוב במחבת עם שרימפס, עוף, כרוב סיני, בצל ירוק וג'ינג'ר;  דלורית ברוטב קארי קוקוס, בוטנים, פלפל חריף ועשבי תיבול ועוד. שמפניה תוגש לאורך כל הערב לצד קוקטיילים על בסיס תבלינים ופירות מהמזרח הרחוק.

מחיר: 57-39 ש"ח.

שעות: החל מ־20:00.

וונג

סילבסטר בוונג. צילום: יונתן בורק

סילבסטר בוונג. צילום: יונתן בורק

טעימות חורף ודי ג'יי | West Side

השף עומרי כהן מציע לכבוד הסילבסטר ארוחת טעימות בסגנון חורפי. כל זוג יקבל למרכז השולחן חמש מנות ראשונות כגון כנאפה כבד אווז קרם ערמונים ולוטוס; גלידת פופקורן וסיגר דגים על מצע עגבניות מגורדות. בעיקריות אפשר לבחור מבין פילה בקר על מצע פירה כמהין, מח עצם ורוטב בורדולייז; סלמון במרינדה על מצע קרם בטטה לבנה, סלקים אפויים על מלח, שימג'י בגלייז טריאקי ופרח זוקיני בטמפורה; או מנה זוגית של אנטריקוט פריים ריב על העצם 700 גרם שמוגש עם סלט ירוק, צ'יפס תפו"א, פירה כמהין ורוטב בורדולייז. הארוחה תסתיים בספיישל קינוחי שף זוגי, ולכל שולחן יוגש בקבוק יין אדום/ לבן של יקב טפרברג. קבלת פנים חגיגית מחכה לאורחים וגם די ג'יי אורח שינגן לתוך הלילה.

מחיר: 450 ש"ח לאדם

שעות: החל מ־19:00.

ווסט סייד

טאפאס ופלמנקו | ויקי כריסטינה

בר היין ומטבח הטאפאס במתחם התחנה יחגוג את ערב השנה האזרחית החדשה עם תפריט מיוחד  של טאפאס, הרכב ספרדי מוזיקלי, מופע חי של רקדניות פלמנקו ומגוון יינות, שמפניות וקוקטיילים. בין המנות: קרפצ'ו לוקוס – פרוסות דג לוקוס נא עם פלחי תפוז ורכז תפוז דם, גבינת המאירי, שמן זית ולימון; פאייה נגרה ופירות ים בציר דגים ארומטי; טרטר של פילה בקר עם צלפים, בצל סגול קצוץ וברנדי מוגש עם קרם חרדל ולחם קלוי; פטה כבד, קונפיטורת פרי עונתי ועוגיות מלוחות; נתח סינטה מיושנת עם קרם ערמונים ווויסקי ועוד (97-42 ש"ח). לסיום יוגשו רד וולווט – עוגת ספוג עם ציפוי שוקולד לבן וקולי פטל; וצ'ורוס עם ריבת חלב וקרם שוקולד נוטלה.

מחיר: לפי הזמנה מהתפריט.

שעות: החל מ־18.00.

ויקי כריסטינה 

סילבסטר בויקי כריסטינה. צילום: דן פרץ

סילבסטר בויקי כריסטינה. צילום: דן פרץ

לואו באדג'ט תאילנדי | טייגר לילי

במסעדות התאילנדיות ברמת החייל ושרונה מרקט מקבלים את השנה האזרחית החדשה עם דיל שכולל שתי מנות ראשונות, סטיקי רייס, שתי עיקריות, קינוח ושתי כוסות קאווה מתוך התפריט הקבוע או מבין מנות ספיישל כמו סרטנים בקארי ירוק עם אטריות וורמצ'ילי, שאלוט, בצל ירוק, תרד, עלי קפאו וכפיר ליים (המנה תוגש עם אורז); פילה חזיר על קריספי נודלס, בקצ'וי פטריות ושאלוט; קארי ג'מבו שרימפס עם דלעת, בזיליקום, אפונה וקשיו (המנה תוגש עם אורז). להבטחת השנה הטובה יוגש קוקטייל בי מאי מנגו, "מנגו לשנה טובה" בתאילנדית, מוודקה, כפיר ליים, סורבה מנגו ולמון גראס (45 ש"ח).

מחיר: 340 ש"ח לזוג.

שעות: החל מ־18:00.

טייגר לילי

סילבסטר בטייגר לילי. צילום: ארז אטיאס

סילבסטר בטייגר לילי. צילום: ארז אטיאס

רומנטיקה איטלקית | טיטו איטליאנו

המסעדה האיטלקית בקניון גבעתיים דוגלת בגמישות ומציעה ארוחה רומנטית שמבוססת על שתי מנות ראשונות, שתי עיקריות, שתי כוסות יין הבית וטירמיסו זוגי בשלוש רמות מחיר. ההבדל מתבטא במנות, למשל ספגטי בולונז כאופציה למנה עיקרית ברמת המחיר הנמוכה לעומת צ'יקן פרמזן ופפרדלה סלמון ברמה הגבוהה. הצ'ופר הכי גדול הוא שאפשר לקבל כל אופציה עד הבית ולחגוג בפיג'מה סקסית.

מחיר:  89, 99 ו-119 ש"ח.

שעות: החל מ־18:00.

טיטו איטליאנו

חגיגה גאורגית | טש וטשה

בחמארה הגאורגית המודרנית של המוזיקאי מיקי מיראל (טש טש) יחגגו עם ארוחה גרוזינית מסורתית בשילוב הופעות, רקדנים והמון שמח. תפריט סעודת השנה החדשה יכלול מגוון פתיחים למרכז השולחן – למשל באדריג'ני – גלילות חציל במילוי אגוזים ושום; פלפלי שושקה קלויים במילוי גבינת סולוגוני ונענע ועוד, מנת ביניים לבחירה – למשל חינקלי בשר או חצ'אפורי, מנה עיקרית לבחירה ממבחר של מנות כמו פלטת בשרים זוגית או תבשיל חאשלמה – תבשיל בקר, תפוחי אדמה וערמונים, קינוח, תה וקפה. שתייה: כוס שמפנייה לפתיחה/ קוקטייל ליצ'י שמפיין, שתייה קלה לבחירה ובקבוק יין אדום/לבן גיאורגי.

מחיר: 400 ש"ח לאדם.

שעות: החל מ־21:00, בהזמנה מראש בלבד.

טש וטשה

ג'ז ותפריט חגיגי | טשרניחובסקי 6

בביסטרו טשרניחובסקי 6 יחגגו את השנה האזרחית החדשה עם הופעת ג'ז בהשתתפות אלי מגן (קונטראבס) ועדי רנרט (קלידים) לצד ארוחה חגיגית שתכלול מנה ראשונה ומנה עיקרית לבחירה, מגש קינוחים זוגי וכוס שמפניה. בין המנות הראשונות: טרטר דג ים עם קרם אבוקדו, ויניגרט מהמזרח; ומרק ערמונים וארטישוק ירושלמי. בין המנות העיקריות: שוק אווז קונפי, פורט, פירה תפוחי אדמה; פאייה פירות ים אורז בזעפרן וציר סרטנים; תבשיל טלה, לימונים, תפוח אדמה קריספי; דג ים שלם אפוי בתנור ביין לבן, עגבניות שרי וירקות עונתיים.  

מחיר: 325 ש"ח לאדם.

שעות: החל מ־21:00. בין השעות 20:45-18:45, תתאפשר הזמנת מנות מתוך תפריט הסילבסטר שיתומחרו בנפרד.

טשרניחובסקי 6

סילבסטר בטשרניחובסקי 6. צילום: ערן לוי

סילבסטר בטשרניחובסקי 6. צילום: ערן לוי

סושי, סאקה ומוזיקה | יאקימונו

כמדי שנה מציעה מסעדת יאקימונו רוטשילד תפריט מיוחד לחגיגות השנה האזרחית החדשה, והפעם במתכונת זוגית. בין המנות שיוגשו: סלט סשימי; מבחר דגים נאים על אטריות שעועית; דים סאם במילוי תרד, עוף ושרימפס; מאגורו פפר – פרוסות טונה מפולפלת וצרובה ופרוסות לימון ברוטב סויה וג'ינג'ר; צלחת מפוארת של סושי ושתי מנות עיקריות לבחירה מבין נתח קוד שחור ברוטב מיסו עם אטריות שעועית; פילה דוראד רויאל בגריל ברוטב יוזו ופלפל שישיטו; קלמרי ושרימפס ברוטב חמאה וסלרי או לובסטר יאקימונו. הקינוח מערבי: מנגו לבה – כדור שוקולד לבן עטוף גנאש לבן, במילוי מנגו על קולי טרופי, וגומה טראפלס – כדור טרטופו שוקולד בציפוי שקדים לצד קרמבל קקאו וטוויל שומשום שחור. די.ג'י עופר ניר ינגן מוזיקת עולם בשילוב נגן סקסופון ומבחר סאקה פרימיום יוצעו במחירים מיוחדים. במקביל לתפריט הזוגי ניתן להזמין מהתפריט הרגיל במינימום מחיר לאדם.

מחיר: 380־280 ש"ח לאדם, תפריט סילבסטר: 760 ש"ח לזוג

שעות: סבב ראשון: 21:00-19:00 (מינימום 280 ש"ח לאדם); סבב שני: מ־22:00 (מינימום 380 ש"ח לאדם).

יאקימונו

סילבסטר ביאקימונו. צילום: מיטל סלומון

סילבסטר ביאקימונו. צילום: מיטל סלומון

בנוסח מומבאי | מא פאו

את חגיגות הסילבסטר תציין מסעדת מא פאו באווירה חגיגית וססגונית ממש כמו בהודו, עם להקה שתנגן מוזיקה חיה כמו במומבאי ומופע ריקוד אותנטי. את התפריט הקבוע יחליף תפריט צ׳טים (מנות חלוקה קטנות) כגון סמוסה ירקות; בהאג׳ה בצל – לביבות בצל בציפוי קמח חומוס; פקורה ירקות, ירקות מטוגנים בקמח חומוס; בטטה ווד׳ה – כדורי תפו״א מטוגנים מתובלים בגרגירי חרדל וקמח חומוס; רג׳דה –  קדרת גרגירי חומוס ברוטב עגבניות, מעוטר ביוגורט כוסברה ובצל טרי; פיש/קלמארי פקורה, נתחי סלמון או קלמארי מטוגנים, על מצע עלי ירק; כנפי עוף, מטוגנות ומתובלות בג׳ינג׳ר ושום ועוד. התפריט נבנה במיוחד לחלוקה וככל שמזמינים יותר המחיר למנה יורד: מ-40 ש"ח לצ׳ט בודד ועד 7 ב-200 ש"ח. את החוויה ישלים תפריט קוקטיילים במחיר 34 ש"ח.

מחיר: לפי הזמנה מהתפריט.

שעות: החל מ־20:00.

מא פאו

סילבסטר במא פאו. צילום: אנטולי מיכאלו

סילבסטר במא פאו. צילום: אנטולי מיכאלו

סילבסטר ישראלי | מאפו

ניר צוק, שף מסעדת מאפו במלון "פרימה סיטי", מאמין בפשטות, באוכל טעים שמבוסס על טוב הארץ, ומציע לרגל חגיגות השנה החדשה תפריט בהשראת המטבח הישראלי: מנת פתיחה אישית –  בליני אווז ים תיכוני, מנה ראשונה לבחירה – קרפצ'ו בקר בניחוח כמהין, סלט אנדיב, או סלט מוסר ים ועלי רוקט; מנת ביניים אישית מרק ערמונים; מנה עיקרית לבחירה בין חזה אווז מעושן ברוטב פטל בר; פילה בקר על תבשיל תרד ופיסטוק; פילה לברק עם אורז בר ולימון כבוש או רביולי ארטישוק ירושלמי בירקות ירוקים. קינוח אישי: גורמנדיז – צלחת עם שישה קינוחים מפתיעים.

מחיר: 295 ש"ח לאדם.  

שעות: החל מ־18:00.

מאפו 

סילבסטר במאפו. צילום: איציק סינטוב

סילבסטר במאפו. צילום: איציק סינטוב

בשרים כשרים, אלכוהול ומוזיקה | Meat Kitchen

מסעדת השף הכשרה של השף נדב נצר מציעה לכבוד השנה האזרחית החדשה תפריט מיוחד, אלכוהול עשיר ומוזיקה עד לשעות הקטנות של הלילה. התפריט יכלול: מנות ראשונות כגון שטיח טונה אדומה- קרם הדרים, צנונית שחורה, אשכולית אדומה, לואיזה, מיקרו כוסברה, בצל ירוק, אבקת נורי ושמן פיסטוק; כבד אווז על קציפת קרמל מלוח, צ'ורוס, קרמבל פקאן וקינמון; עיקריות כגון טורנדו רוסיני – פילה בקר וכבד אווז, פירה פורצ'יני ציר בקר ודובדבנים; חזה מולארד על פירה עם קרם פורצ'יני וכבד אווז ברוטב דובדבני אמרנה. לסיום יוגשו קינוחים לצד תפריט יינות וקוקטיילים שיעלו את הקצב על רקע מוזיקה שינגן די ג'יי.

מחיר: 54-399 ש"ח.

שעות: סבב ראשון: 21:00-19:00; סבב שני: 23:00-21:00; סבב שלישי: כניסה עד 23:30. 

מיטקיטשן

שנת הדרקון | מינה טומיי

הרשת האסייתית המציעה חמישה מטבחים אסייתית, תחגוג השנה את הסילבסטר בסימן ״הונג קונג דינר״ שבמרכזה יככבו מנות חגיגות שמקורן במטבח הסיני. לכבוד הערב המיוחד, יציע השף משה בדישי תפריט חגיגי (שיוגש לצד התפריט הרגיל) ובו מבחר של מנות סיניות מסורתיות כמו ספרינג רול שרימפס ופולי סויה מתקתקים, בצל ירוק ואבוקדו (42 ש"ח), סטריט פוד באו זה – בקר מבושל בסו וויד, רוטב פלפל שחור וירקות כבושים (42 ש"ח), צ'זה קנטוניז – חציל במילוי בשר טחון, מוקפץ ברוטב סויה שום וג’ינג’ר, צ’ילי, בצל ירוק ויין שאוסינג (64 ש"ח) ועוד.

מחיר: לפי הזמנה מהתפריט.

שעות: החל מ־18:00.

מינה טומיי

סילבסטר במינה טומיי. צילום: אפיק גבאי

סילבסטר במינה טומיי. צילום: אפיק גבאי

ספיישלים אחד אחד | מלגו מלבר

השף מוטי טיטמן יצר לערב המיוחד תפריט ספיישלים שיוגשו א לה קארט. לדוגמה: זוג אויסטרים ג'ילרדו וגרניטה פטל (64 ש"ח), קרפצ'יו פילה בקר (72 ש"ח) וסשימי אינטיאס על כרוב בלאדי שרוף (74 ש"ח) לראשונות, סקאלופ וונגולי ופטריות שימג'י, אפונת שלג, בצל שאלוט על קרם דלעת וזעפרן (98 ש"ח) או ניוקי בשר סרטנים ואפונה טרייה, ענני פרמז'ן וביסק פירות ים (125 ש"ח) כמנות ביניים, ולעיקריות דואט פילה בקר וכבד אווז – גזרים צבעוניים, בייבי לפת וגרטן תפוח אדמה (235 ש"ח), צלעות טלה וארטישוק ירושלמי על קרם שעועית לבנה ועוד. בסיום יוגשו קינוחים, ואת הערב כולו אפשר לתבל ביינות וקוקטיילים מיוחדים.

מחיר: 64-205 ש"ח.

שעות: סבב ראשון: 18:00-20:00; סבב שני: 20:00-23:00; סבב שלישי: מ־23:00.

מלגו ומלבר

סילבסטר במלגו ומלבר. צילום: יואב גרין

סילבסטר במלגו ומלבר. צילום: יואב גרין

תחנות בזמן | מלון דן תל אביב

ארוחה מיוחדת לערב סיום השנה האזרחית החדשה בניצוחו של שף המלון עובד אלפיה תתקיים במלון דן תל אביב, לצד קוקטיילים מבר אקטיבי מיוחד ומוזיקת ג'אז חיה ברקע. התפריט המיוחד יציע מגוון תחנות פרונטליות של הכנה מול האורח, ביניהן: שולחן נאם צמחוני/טבעוני, שולחן פאייה דגים, שולחן Brisket, שולחן ברווז, שולחן פבלובה ושולחן שוקולד. לאורך כל הארוחה יוגשו לאורחים יין הבית, מים, פרייה וקאווה.

מחיר: 450 ש"ח לאדם.

שעות: סבב ראשון: 21:00-19:00; סבב שני: 23:00-21:00.

הירקון 99 פינת פרישמן, 03-5202525

סילבסטר במלון דן. צילום: תמוז רחמן

סילבסטר במלון דן. צילום: תמוז רחמן

סילבסטר טבעוני | משק ברזילי

במשק ברזילי חוגגים את הסילבסטר בארוחה טבעונית בת חמש מנות עם טעמים אקזוטים: לחמניות ספירולינה מאודות וממרחים לפתיחה, ראשונות של סלט גואה עם אננס, קוקוס, צ'ילי וכוסברה או סלט פאפאיה ירוקה, מלפפון ולימון; מרק דואט של סלק וארטישוק כמנת ביניים; מנה עיקרית לבחירה מבין טופו כבוש אפוי בטנדורי, ירקות שורש אפויים על קרם קשיו ולימונים כבושים או סייטן במרינדת שזיפים ובצלי שאלוט, אספרגוס ופטריות שימאג'י על פירה שורשים, קינוח זוגי של מגדל קצפת עם קרם קפה, שבבי קוקוס קפואים ופירות יער, שתיה חמה ושתי כוסות שמפניה.

מחיר: 160 ש"ח לסועד.

שעות: סבב ראשון: 21:00-19:00; סבב שני: מ־21:00.

משק ברזילי

סילבסטר במשק ברזילי. צילום: בן יוסטר

רטרוספקטיבה אישית | ניטן תאי

השף שחף שבתאי יצר תפריט ספיישל שיכלול מנות בהשראת האירועים, המקומות ושיתופי הפעולה המיוחדים שבהם הוא בישל במהלך השנה האחרונה. בין המנות שיוגשו: לובסטר סאקה כחול ברוטב וניל ומירין, חציל יקיטורי, וואסבי (152 ש"ח) לרגל פתיחת NITHAN THAI ברלין; פורטובלו סאטה, בוטני פטג'אל ושזיף צ'ילי (48 ש"ח) לכבוד אירוע חוויה טבעונית בהשראה אסייתית ועוד. לכל מנה יותאם יין שיוגש בכוס או בבקבוק.

מחיר: על פי הזמנה מהתפריט.

שעות: החל מ־18:00.

ניטן תאי

סילבסטר בניטאן טאי. צילום: תמוז רחמן

סילבסטר בניטאן טאי. צילום: תמוז רחמן

ארוחת טעימות ומבעבעים | סושיאל קלאב

אנרגיות מרימות מחכות לאורחים שיגיעו לחגוג עם די.ג'יי ותפריט סילבסטר של השף צביקה שטראוס עם מנות כמו קרפצ'ו לוקוס עם זרעי עגבנייה ושקדים קלויים; טורדנדו רוסיני; מחבת דייגים טוסקנית; צלעות טלה מרמת הגולן, צלחת קינוחים מפנקת ועוד. בגזרה האלכוהולית יינות ומבעבעים במחירים מיוחדים, ספיישל קוקטייל שיוגש לכל אורח ותפאורה נוצצת.

מחיר: 420-290 ש"ח.

שעות: סבב ראשון: 21:00-19:00 (290 ש"ח); סבב שני: מ־21:00 (420 ש"ח).

סושיאל קלאב

קוקטייל בסושיאל קלאב. צילום: אנטולי מיכאלו

סילבסטר בסושיאל קלאב. צילום: אנטולי מיכאלו

נשף מרוקאי | סיטארה

מסעדת סיטארה מקבלת את שנת 2018 בנשף מסורתי בהשראת ארמונות המלוכה במרקש. במהלך הערב יוגש תפריט ספיישל של מנות הדגל המשובחות ביותר בתפריט המסעדה ואליו יתווספו מנות שהוכנו במיוחד לערב הסילבסטר כגון סינטה 300 גרם צלויה בגריל, פירה כמהין שחורות וחרדל חלק; 350 גרם צלעות טלה מרמת הגולן, מילפיי פטריות מלך היער וציר טלה; אויסטרים ג'ירלדו ולובסטר שלם צלוי בגריל עם חמאה מזוקקת. תפריט האלכוהול בנשף יתבסס על קוקטיילים אשר יצר צוות הבר במיוחד עבור ערב זה המבוססים על שמפניות, קוניאק וויסקי. על הערב ינצח די ג'יי פאנקי פיש בליווי רקדניות בטן בסגנון חצר המלוכה במרוקו. בחצות תחל מסיבת סילבסטר שתימשך אל תוך הלילה.

מחיר: על פי הזמנה מהתפריט, מינימום הזמנה לסועד: 500 ש"ח.

שעות: החל מ־19:30.

סיטארה

סילבסטר בסיטארה. צילום: בן יוסטר

סילבסטר בסיטארה. צילום: בן יוסטר

בשר בסטייל אורבני | עראיס

המסעדת שעל בניית תפריטה הופקד השף ירון קסטנבוים פותחת את השנה החדשה עם תפריט Fix Menu זוגי שיכלול מנות ראשונות ועיקריות לבחירה מתוך תפריט הערב, כמו קרפצ'ו פטיש מנתח שייטל; קציצות הבית מבשר טלה; מרגז ירקות כתומים צלויים; נקניקיות צ'וריסוס וחציל בלאדי באבאגנוש; נתחי אנטריקוט, סינטה, פילה, פיקניה ונתח מהקצב. כל סועד יוכל לבחור בין יין, קאווה או בירה, ואת הארוחה יחתום קינוח מתוק בליווי שתיה חמה.

מחיר: 450 ש"ח לזוג.

שעות: החל מ־20:00.

עראיס

סילבסטר בעראיס. צילום: איתן וקסמן

סילבסטר בעראיס. צילום: איתן וקסמן

מנות דגל | פאסטל

השף הלל תווקולי פותח את שנת 2018 בארוחה יוקרתית שתכלול בין היתר את מנות הדגל של המסעדה, למשל סלק ותות- סלק אפוי, שבבי סלק, תות, גבינת רוקפור, ויניגרט סלק ולוז; טונה והדרים- סשימי טונה, ויניגרט צ'ילי ודבש הדרים, אשכולית אדומה, פומלה, בצל אדום מיובש, סומק, כוסברה ופיסטוק מקורמל. ברשימת הקוקטיילים יככבו Pastel signature גריי גוס, מרטיני ביאנקו, סן ג'רמיין, מלח ים, פירות העונה ויין מבעבע, Garden cooler – גריי גוס, סן ג'רמן, שרטרז ירוק, ליים, מיץ סלרי וביטרס (56 ש"ח כל אחד) ועוד.

מחיר: 350-320 ש"ח

שעות: סבב ראשון: 20:00-18:00 (320 ש"ח לאדם); סבב שני: מ־20:00 עד השעות הקטנות של הלילה (350 ש"ח לאדם).  

פאסטל

סילבסטר בפאסטל. צילום: הלל תווקולי

סילבסטר בפאסטל. צילום: הלל תווקולי

טעימות וירטואוזיות | פופינה

השף אוראל קמחי בנה לסילבסטר תפריט טעימות חגיגי של שש מנות וקינוח עם יצירות כמו ביצה עלומה, פטריות צלויות, קרם תפוחי אדמה מוקצף ואורז פריך; פילה בר ים צלוי, ניוקי מושחר, בשר סרטנים, תרד ושרימפס קונפי; טרטר טונה ובר ים, קולורבי ופטריות מלך יער כבושים, אספרגוס וקוויאר שחור ועוד.

מחיר: 395 ש"ח לאדם.

שעות: סבב ראשון: כניסה מ־18:30 ועד 19:30; סבב שני: מ־21:30

פופינה

ספיישלים וקוקטיילים | פרונטו

במסעדה של השף דיוויד פרנקל יקבלו את שנת 2018 עם תפריט טעימות-ספיישלים בן חמש מנות: פתיחים, מנה ראשונה לבחירה, מנת ביניים לבחירה, מנה עיקרית לבחירה וקינוח. בין המנות הראשונות אפשר למצוא מרק סרטנים וונגולי; פיצ'י עבודת יד בטארגון ושמן צ'ילי; או ארטישוק וקולרבי אורגני צלויים בגריל עם קציפת גבינת עיזים, פקאנים וזעתר; במנות הביניים קלמרי בגריל עם חצילים, אפונת שלג ו"אחו בלנקו", ובעיקריות פילה לוקוס ותבשיל מנגולד ופול ירוק עם טורטליני ארטישוק ירושלמי ועוד. באגף האלכוהול ישמש תפריט היינות והקוקטיילים של המסעדה, ובכל מקרה המחיר כולל כוס יין מבעבע קרמו דה ברגון.

מחיר: 320-450 ש"ח.

שעות: סבב ראשון: 19:30־22:00 (320 ש"ח לאדם); סבב שני: מ־22:00 (450 ש"ח לאדם כולל כוס שמפניה).

פרונטו

שבוע בורגון בפרונטו. צילום: תמוז רחמן

סילבסטר בפרונטו. צילום: תמוז רחמן

מסיבת ים יבשה וצ'ייסרים | FRAME  

בפריים מתחילים עם ארוחת ערב בליווי נגן סקסופון. לקראת חצות הקצב עולה למסיבת סילבסטר עם די.ג'יי וצ'ייסרים. לשולחן יוגשו ארוחות בשלושה מסלולים: מסלול סושי עם קומבינציית טוטי שף – מיקס של רולים נבחרים ומיוחדים, 2 מנות ראשונות ופלטת קינוחים זוגית; מסלול בשרים – מיקס בשרים הכולל סטייק פילה/אנטריקוט/כבד אווז, 2 מנות ראשונות ופלטת קינוחים זוגית; או מסלול פירות ים – קדרת פירות ים, 2 מנות ראשונות ופלטת קינוחים זוגית.

מחיר: 270 ש"ח לאדם.

שעות: סבב ראשון 19:00  – 21:00, סבב שני מ-21:00.

פריים

ספיישלים ושמפניות | קוואטרו

המסעדה של השף אביב משה מציינת את פתיחת השנה האזרחית החדשה בערב חגיגי עם תפריט א לה קארט מיוחד. בין המנות שיוגשו: כבד אווז, וופל בלגי, רוטב אמרנה, קרמבל אגוזים ושמן ווניל; מחבת פירות ים, פסטה פיצ'י, ציר סרטנים כחולים וטימין לימוני; טורנדו רוסיני: פילה עגל, כבד אווז, ציר בצלי פנינה וקרם כמהין שחורות; בר ים, חמאת מקדמיה, סלרי וניל וצימוקי עגבניות. תפריט האלכוהול יכלול שמפניות וקוקטיילים. המסעדה תקושט בתפאורה מושקעת הכוללת גופי תאורה מרהיבים, סידורי פרחים ואקססוריז. האורחים יצולמו בכניסה למסעדה ויקבלו תמונה למזכרת. להשלמת האווירה ינגן די.ג'י טל פנחסי מוזיקת אלקטרו עד השעות הקטנות של הלילה.

מחיר: על פי הזמנה מהתפריט, מינימום 400-350 ש"ח לסועד.

שעות: הארוחה תתקיים בשני סבבים: 21:00-19:00 (מינימום 350 ש"ח לאדם) והחל מ- 21:00 (מינימום 400 ש"ח לאדם).

קוואטרו

סילבסטר בקוואטרו. צילום: דרור ביהם

סילבסטר בקוואטרו. צילום: דרור ביהם

ארוחת  טעימות חגיגית וכשרה | קלואליס בהילטון

מסעדת קלואליס הכשרה במלון הילטון תל אביב תחגוג את סוף השנה האזרחית עם תפריט טעימות שיצר השף ויקטור גלוגר: לחם עם שלושה מטבלים ומלפפונים חמוצים תוצרת בית, פתיח קרם ברולה של כבד אווז, סורבה תפוחי גרנד סמית, פאן דה פיס; מנה ראשונה – סשימי מוסר ים וקוויאר סלמון על נקטר הדרים וזעפרן, פאן דה קריסטל, פילה הדרים, בצלי שאלוט וזיתי טאסוס; מנת ביניים – בר ים בקדרת פטריות יער וקצף סלקים פטריות פורצ'יני, שימאג'י, פורטבלו ותרד; מנה עיקרית –  פילה בקר בצלייה איטית עם פירה ארטישוק ירושלמי וכמהין רוטב פריגור (רוטב כבד אווז) וקייל מטוגן; וקינוח מוס פטל, תותים טריים ושברי שוקולד.

מחיר: 530 ש"ח לאדם לא כולל דמי שירות או שתייה.

שעות: החל מ-19:00.

קלואליס

סילבסטר אחרון לפני שסוגרים | קלואליס רמת גן

במוסד הקולינארי שפועל מעל 16 שנים יחגגו השנה את הסילבסטר האחרון, ולכבוד האירוע יצר השף ויקטור גלוגר תפריט מולטי חגיגי עם מנות כגון סשימי טונה עם קולורבי צרוב בויניגרט כוסברה נענע ודבש; טרין פואה גרא עם ריבת תפוזים עטוף בקראסט פיסטוק; מנת ביניים  מרק ארטישוק ירושלמי וערמונים על האש; פילה בקר רוסיני עם כבד אווז בגריל, מוגש עם פירה ירוק וגזרים ננסיים ועוד. בסיום הארוחה יוגש קינוח טריו שנה חדשה – מיני קרם ברולה, מיני לימונאיה, מיני נמסיס שוקולד, ובחצות מרימים כוס שמפנייה.

מחיר: 490 ש"ח לאדם.

שעות: החל מ-19:00.

קלואליס

ארוחה יוונית | קלמטה

המסעדה בכיכר קדומים ביפו מזמינה לערב באווירת יוון, שבו יגיש השף עלי זועבי לצד התפריט הקבוע גם תפריט ספיישלים כגון טרטר טונה אדומה, אבוקדו כבוש בליים, איולי וואסאבי, שאלוט, ג’ינג’ר ועירית (58 ש"ח) ופטריות פורטובלו ממולאות ברוקפור, עשבים וצנוברים (46 ש"ח) למנות ראשונות, שקדי עגל על מסבחה, פלפלים חריפים ומתוקים (68 ש"ח) וג׳מבו שרימפס צלויים בגריל (74 ש"ח) כמנות ביניים, ופילה פלמידה אדומה על טחינה גולמית חמה וירקות אפויים (119 ש"ח) וצלעות טלה על הגריל, ציר בקר, אורז עם פירות יבשים (128 ש"ח) כמנה עיקרית. כמו כן, יוצע קוקטייל מיוחד – ג'אפה פיז, לצד תפריט קוקטיילים במחיר של 39 ש"ח. הבניין בן 500 השנים בו שוכנת קלמטה יקושט והאווירה תהיה קלילה בארומת אוזו.

מחיר: על פי הזמנה מהתפריט.

שעות: החל מ-17:00.

קלמטה

סילבסטר בקלמטה. צילום: דניאל לילה

סילבסטר בקלמטה. צילום: דניאל לילה

מסיבה וייטנאמית | ק-פה האנוי

מסעדת ק-פה האנוי – בית לאוכל וויטנאמי תציע תפריט ספיישל בביצוע השפית נופר זוהר על רקע מוזיקה שינגן די.ג'יי לחימום האווירה. בין המנות בתפריט: פני פורי עם מוס כבד אווז, צ׳אטני משמש אוזבקי, לוז ופלפלים מכל העולם; סינטה עגלה טטאקי במיסו אדום, סאקה, קארי וממרח מקדמיה; סשימי סלמון וטונה כחולת סנפיר עם  אננס, ג׳ינג׳ר, טפיוקה ויוגורט יוזו , לצד יוגש קוקטייל וודקה פילנדיה בתפוחי זהב .

מחיר: 350-280 ש"ח לאדם. 

שעות: התפריט יוגש בשני סבבים: 18:00 – 21:00 בתפריט שיכלול 4 מנות, קינוח וקוקטייל (280 ש"ח לאדם), 22:00 – 01:00 בתפריט שיכלול 5 מנות, קינוח וקוקטייל (350 ש"ח לאדם).

ק-פה האנוי 

סילבסטר בק-פה האנוי. צילום: נמרוד סונדרס

סילבסטר בק-פה האנוי. צילום: נמרוד סונדרס

תפריט טעימות | ראיסה

המסעדה של השף אורי לוי בשוק הפשפשים תקיים בערב הסילבסטר חגיגה קולינרית שבמסגרתה יוצע תפריט טעימות מיוחד ועשיר שיכלול 6 מנות פתיחה כגון מרק ערמונים וארטישוק ירושלמי, סשימי דג ים, אבוקדו, אשכולית אדומה ושקדים או ניוקי ענק ברוטב סיציליאני וגבינת טולום, ומנה עיקרית אחת לבחירה מבין נתח בשר עם מח עצם ופירה "רובישון סטייל", דג ים שלם עם רוטב חמאה לבנה וירקות שורש, מחבת פירות ים – מולים, קלמרי, שרימפס, סרטן, ירקות וציר סרטנים ועוד.

מחיר: 250 ש"ח לאדם.

שעות: הארוחה תתקיים בשני סבבים: 22:00-19:00 שבמסגרתו יוצע כוס קאווה לכל אורח, וסבב שני החל משעה 22:00.

ראיסה

סילבסטר בראיסה. צילום: דרור עינב

סילבסטר בראיסה. צילום: דרור עינב

מנות נוסטלגיות | רוסטיקו

קבוצת המסעדות האיטלקיות מנצלת את סיום השנה האזרחית לחגיגות בת מצווה. לכבוד המאורע הוכן תפריט שכולל מנות נוסטלגיות ואהובות מימיה הראשונים של המסעדה ועד מנות חדשניות מהתקופה האחרונה: ריזוטו שרימפס לימוני (79 ש"ח) לינגוויני נרו ופירות ים (85 ש"ח), קנלוני טלה (77 ש"ח), קרפצ'יו מוסר ים (49 ש"ח) ועוד. התפריט מלווה בקוקטיילים שמסמלים 12 שנה של פעילות ענפה כגון אוזו 12, מיץ רימונים, סאוור ונענע או גלנפידיך 12, הל, אפרסק וטוניק לימון.

מחיר: לפי הזמנה מהתפריט.

שעות: מ-18:00.

רוסטיקו 

סילבסטר ברוסטיקו. צילום: דניה ויינר

סילבסטר ברוסטיקו. צילום: דניה ויינר

18 קראט | TYO

כמדי שנה המסעדה היפנית תקיים את חגיגות השנה החדשה ותחגוג את ערב הסילבסטר באווירת 18 קראט, עם תפריט מיוחד ומגוון רחב של קוקטיילים. השף יאמה סאן הרכיב תפריט שכולל מנת פתיחה סשימי מיקס למרכז השולחן, מנה ראשונה לבחירה כגון מיקס טטאקי – נתחי טונה, סלמון ולוקוס צרובים בשמן שומשום, יוזו, עגבניות שרי, אספרגוס וצ'ילי; קרפצ'ו רול – אנטריקוט, אספרגוס, בצל ירוק, צ'ילי, שמן שומשום ושמן זית ועוד, עיקרית לבחירה מבין חצי לובסטר בגריל עם ירקות שורש ואטריות, בלק קוד במרינדה של מיסו וסאקה, אצבעות אורז שומשום עם פטריות ואספרגוס בדאשי ועוד. את הארוחה יחתום קינוח Royal tyo – עוגת 3 שכבות, ספונג' מרנג, פרליני קראנץ' ומוס שוקולד.

מחיר: 360-250 ש"ח לאדם. 

שעות: הארוחה תתקיים בשני סבבים: 19:30-22:00 (250 ש״ח לאדם), מ-22:00 (360 ש״ח לאדם). שירות המשלוחים של המסעדה יפעל לטובת החוגגים את הסילבסטר בבית עם תפריט של מגוון מנות מהמטבח היפני החדש – סושי, מנות ראשונות, מנות עיקריות, וקינוחים מעולים. 

TYO

סילבסטר בTYO. צילום: po fashion

סילבסטר בTYO. צילום: po fashion

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: c422d06bb