טיים אאוט timeout

התדר בלהבות: מסעדת פופ אפ מקסיקנית נפתחה בבר התדר

| מאת: שירי כץ

מסעדת פופ אפ מקסיקנית נפתחה בתדר. יהיה אש

  • https://static2.timeout.co.il/media/2014/07/sizes/IMG_9740_H_wo_680_382.jpg
  • https://static2.timeout.co.il/media/2014/07/sizes/IMG_9719_H_wo_680_382.jpg
Los Burning Tacos. צילום: אנטולי מיכאלו

El Diabolo Tacos Truck, מסעדת הטאקוס מווילאמסבורג, צצה בוואריאציה מקומית כמסעדת פופ אפ בתדר. המתכונים, טכניקות ההכנה המיוחדות והאווירה הוזרמו אל התדר בעזרת איתמר לוינסון ומיכאל גורביץ', חברים שחיו במשך שנים בניו יורק והביאו איתם אהבה אמיתית לאוכל מקסיקני. למיזם שלהם קוראים Los Burning Tacos והוא קורה מדי ערב עד להודעה חדשה, לפחות במהלך החודש הקרוב. יש שם תירס מתוק שנחרך בלהבת אש של מבער ועובר ציפוי בבלילה שהופכת פריכה, ושאר המנות, למעט הנאצ'וס, מוגשות לפי בחירה, בטורטיות או בטאקוס, עם גוואקמולי ביתי מאבוקדו טרי, סלסה אדומה שהוכנה במקום, בצל, עגבנייה וכוסברה.

Los Burning Tacos. צילום: אנטולי מיכאלו

Los Burning Tacos. צילום: אנטולי מיכאלו

הגרסה הטבעונית היא פריחולס שעועית, והביף טאקו עשוי מבשר מפורק שבושל בישול ארוך עם עגבניות ופלפלים חריפים מכמה סוגים וגבינת הוואחקה. עוד בתפריט הבוער: צ'יקן טאקו, שבו יש עוף מבושל והרבה ליים וכוסברה, וגם מנת טאקו עם דג ברוטב חלפיניו ליים (15־31 ש"ח למנה). כיוון שמדובר במנות מעולות למזג אוויר לוהט, צריך לבעור לכם דווקא עכשיו להגיע לתדר, רק חשוב שתדעו – זה הולך להיות חריף.

לתדר

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV1 on: abf6601