Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

המנות האלה שיגעו את העולם – ועכשיו הן בישראל

תביא ביס. קריספי צ'יקן, טראק דה לוקס. צילום: ירון ברנר
תביא ביס. קריספי צ'יקן, טראק דה לוקס. צילום: ירון ברנר

הן הפכו לעולם את הבטן, הפעילו לנו את בלוטות הרוק ומילאו לנו את הפיד באינסטגרם. כמו ילדים טובים, חיכינו בסבלנות והנה, כולן איתנו בארץ הקודש: בועטות, יוצאות מהקופסה וטעימות אש. קבלו את המנות ששיגעו את העולם ועכשיו הן גם בישראל.

ראמן

לקח קצת זמן לעולם להבין שיפן זה לא רק סושי, משהו כמו 200 שנה, אבל כשזה סוף סוף קרה זה היה אחד השינויים המבורכים, בעיקר בהתחשב בכך שבמערב המילה ״ראמן״ שימשה בתור השם הרשמי של האטריות היבשות בסגנון מנה-חמה. זה לקח לנו כמה שנים, אבל כמדינה חובבת מרקי-עוף שמתבשלים שעות זה בא הרבה יותר בטבעיות, עם סוכנים כמו אהרוני ויובל בן-נריה. עכשיו רק נשאר להבין איזה ראמן מתאים לקיץ של חצי שנה. מצד שני, גם המנה הבאה תפסה פה והגיעה ממקומות קרים יותר.

מיאזקי, ראול ולנברג 20, תל אביב

הראמן של מיאזאקי. צילום: איליה מלניקוב.
הראמן של מיאזאקי. צילום: איליה מלניקוב.
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!