טיים אאוט timeout

משחק חוץ: הסביח של עובד מגיע לתל אביב

| מאת: נועה רוזין

בתל אביב עם החצילים שלי: אחותו של עובד פותחת סניף של הסביח בעיר, שבו המנה האלמותית תתפוס את קדמת הבמה לצד תפריט טבעוני מפואר

  • https://static2.timeout.co.il/media/2016/01/sizes/עובד-HH_wo_680_382.jpg
הסביח של עובד (צילום: אנטולי מיכאלו)

מתברר שהקלישאה נכונה, ומאחורי כל גבר מצליח עומדת אישה. תכירו את תמר דניאל, אחותו של עובד מהסביח. מצוידת בניסיון שצברה מאחורי הקלעים בדוכן הקטן בגבעתיים ובסניף השני של עובד שפתחה עם אחותה בהרצליה – דניאל מוכנה לאתגר הבא: סניף תל אביבי לסביח האלמותי ובתוספת תפריט טבעוני ביתי. “לפני ארבע שנים עברה בתי הבכורה לטבעונות ונאלצתי לשנות את כל התפריט בבית״, מספרת דניאל. “לפני שנה וחצי גם אני עשיתי את המעבר וגיליתי שאפשר לבשל אוכל טבעוני נהדר עם טעם של בית״.

עם ובלי ביצה. תמר דניאל על רקע הסניף החדש (צילום: יולי גורודינסקי)

עם ובלי ביצה. תמר דניאל על רקע הסניף החדש (צילום: יולי גורודינסקי)

בעוד כשבוע ייפתח הסניף בתל אביב של עובד, שבו הסביח המפורסם (20 ש״ח) יתפוס את קדמת הבמה ולצדו תפריט טבעוני מפואר: חמישה סוגי קציצות (לוביה, תירס, מש, עדשים, חומוס עטר) עם שתי תוספות (37 ש״ח), תבשיל קארי עם עדשים, חיטה, גריסים, גזר ותפוחי אדמה (35 ש״ח), תבשיל עדשים (35 ש״ח), תבשיל מש (35 ש״ח) ובהמשך יתווספו מנות כמו בולונז, שניצל וקובה טבעוניים, מרקים ותבשילים נוספים.

בחודשים האחרונים שקדה דניאל על פיתוח של לחם מיוחד מדגנים מלאים שאמור להיות התשובה הבריאה לפיתה. “זה מאפה סודי״, היא מחייכת, ״הוא לא בדיוק לחם, לא בדיוק לחמנייה וחד משמעית לא פיתה. מדובר במוצר בריא שיהפוך את חוויית הסביח לבריאה וקלה יותר״.

סביח עובד, מנחם בגין 48, הפתיחה בשבוע הבא

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 7f7f836870b7e6