טיים אאוט timeout

נגסתי בקונוס

| מאת: שירי כץ

נגיסה, מזללת סושי מהפריפריה, פותחת סניף ראשון במרכז תל אביב

  • https://static2.timeout.co.il/media/2014/02/sizes/nagisa-סושי-אנטולי-מיכאלו-01_H_wo_680_382.jpg
NAGISA. צילום: אנטולי מיכאלו

"מזללת סושי זולה ומהירה" – כך מסכם אלכס רבינוביץ', הבעלים של הארמדילו, את הקונספט שייבא לתל אביב מהפרברים. רשת הסושיות NAGISA כבר פרושה על פני כפר סבא ורמת גן, והסניף החדש שנפתח בבוגרשוב הוא הנקודה הראשונה בעיר. רבינוביץ' פתח את הסושייה בפינת הרחובות בוגרשוב וקינג ג'ורג' מתוך כוונה לייצר רצף של אוכל זמין במחירים תחרותיים ממש כמו קופיקס והפלאפל בשישה ש"ח של השכנים מהמשך הרחוב. גדר חוצצת בין הצומת הסואן לסושייה הבנויה בטון מוחלק ועץ בגוונים טבעיים.

בשלב ההרצה מציעים במקום עסקיות של מרק או סלט וואקמה, אוסומאקי דג ואינסייד אאוט (סך הכל 16 יחידות ב־36 ש"ח). כיוון שהמקום כשר היצע הדגים כולל רק דניס, סלמון וטונה. כמובן שטבעונים ימצאו סיפוק אמיתי במבחר הגדול של סושי המכיל שיטאקה, קנפיו, בטטה ואבוקדו. מי שלא מצליח להתחבר לסושי יתחבר בחמימות לדים סאם המאודה במקום עם בקר, עוף או ירקות. רבינוביץ' מסביר שהעובדה שהוא לא מתפעל מטבח חם מאפשרת לו פוד קוסט הגיוני ומחירים סבירים. מערך השליחויות מתחייב להגיע אליכם הביתה עד 45 דקות והרדיוס אמור להתרחב בהדרגה לכל העיר.

תפיסת ההסעדה הפוקנציונלית בכלים חד פעמיים מתכלים לא אמורה לעצור את הסועדים מתחושת הבילוי המלאה הכרוכה באלכוהול: תמצאו שם סאקה (16 ש"ח לקנקן), בירה קירין (26 ש"ח) וליקר צ'ויה (22 ש"ח). וזה רק עניין של זמן עד שילדי לב תל אביב יתאגדו לרכוש מגשי מסיבה של סושי בדרך לנדנדות בגן מאיר (75 יחידות 249 ש"ח).

NAGISA

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: abf6601