טיים אאוט timeout

סופר וומן: דושי לייטרסדורף מדלאל פותחת מקום חדש לסופרפוד

| מאת: מרב סריג

"סופרפוד בוטיק", שייפתח במאי ברחוב מרמורק, ימכור מוצרים על טהרת ה־Clean Eating. לייטרסדורף: "אני נרגשת לצאת את גבולות נווה צדק בפעם הראשונה זה עשר שנים"

  • https://static2.timeout.co.il/media/2017/03/sizes/shutterstock_398431177_H_wo_680_382.jpg
סופר פוד אבל בוטיק סטייל. צילום: shutterstock

דושי לייטרסדורף, הבעלים והיזמית של מסעדת דלאל ודלאל הקונדיטוריה בנווה צדק, פותחת מקום חדש ברחוב מרמורק בתל אביב, מול רחבת הבימה. המקום, שייפתח בשיתוף המומחית לתזונה טבעית, אביבית כהן, ייקרא "סופרפוד בוטיק" ויהיה על טהרת ה־Clean Eating – כלומר, אוכל נקי, שלא נעשתה עליו שום מניפולציה של עיבוד, חימום, חומרים משמרים/מייצבים וצבעי מאכל (ירקות, פירות, קטניות, שקדים, אגוזים ואבקות סופר פוד).

עוד מטעמים מבית היוצר של דושי. צילום: אביב חופי

הפעם בלי קרואסון חמאה. דושי לייטרסדורף (צילום: אביב חופי)

 

המקום הקטן והבוטיקי, שייפתח ככל הנראה במאי וששטחו כ־40 מ"ר, יפעל בשיטת "גראב אנד גו" – לחטוף במקום או לקחת לדרך/הביתה. כל המוצרים שיימכרו בו – מוזלי, סלטים, כריכים, ראפים ועוד – יהיו ארוזים בכלים מתכלים וידידותיים לסביבה כמו קופסאות, צנצנות או בקבוקים.

זאת הפעם הראשונה זה עשר שנים שלייטרסדורף יוצאת את גבולות נווה צדק. "אני מאוד נרגשת", היא מאשרת את הפרטים. "הרעיון הוא לאפשר גם לאנשים כמונו, שאוהבים לאכול ואוכלים הכל, אבל רוצים לנהל אורח חיים בריא יותר, לחיות קצת יותר טוב ולאזן מדי פעם עם ארוחות נקיות".

קלין פוד, כל מה שבריא לנו, אבל גם טעים. צילום: shutterstock

קלין פוד, נחכה בסבלנות. צילום: shutterstock

 

סופרפוד בוטיק

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV2 on: 35bbb25404c29bc9