5 מקומות חמימים שכיף לשבת בהם
מרק רגל אצל המלך בכרם, גולאש במנזר או תבשילים במסעדת הפועלים האגדית מירושלים - חמשת המקומות שהכי כיף לזלול ולחמם בהם את הידיים בחורף
1. עזורה
תבשיליית עזורה מביאה את המומחיות הירושלמית להתמודדות עם מזג אוויר אפרפר לתל אביבים שפונקו בחורף מתון. הפתיליות מבטיחות בישול ארוך, ואתם חמים על קציצות בקר
ברוטב עגבניות (30 ש"ח) ושאר תבשילים מסורתיים כגון קובה מטפונה (45 ש"ח).
2. המנזר
התפריטים של המנזר מתעדכנים על בסיס כמעט יומי, ולחורף מעניקים במקום יחס מיוחד, עם מנות בסגנון גולאש, מינסטרונה וגם ביף בורגניון מנתח אונטריב שבושל ממושכות ביין אדום, מיני תפוחי אדמה וכרשה (55 ש"ח).
3. שמעון מלך המרקים
שום דבר לא מסמל את החורף יותר מגיחה אל שמעון מלך המרקים בכרם התימנים ולגימה של מרק רגל לפי מתכון שירשו בנותיו של שמעון מלך המרקים מאבא (43 ש"ח). הכי מחמם לאכול את המרק עם לחוח טבול בחריף ירוק.
4. סוליקה
סוליקה, המעדנייה של השף אבי ביטון, נוצרה בדיוק בשביל לפזר בעולם הזה חום ואהבה. רכשו לכם מעקוד עם מטבוחה חמה וטחינה(28 ש"ח) ותפסו שולחן לזלילה. ועשו טובה, בדרך חזרה תביאו מפשטידת תפוחי האדמה המלוחה והחמה הזאת גם לנו.
5. חנן מרגילן
מרק בוכרי עם עומקי טעמים הוא בדיוק מה שהחורף מורה לכם לאכול. חנן מרגילן הוא אלוף מרקי הדושפרה, וכל כיסון וכיסון ימלאו אתכם באנרגיה טובה (32 ש"ח).