טיים אאוט timeout

חדשות וכתבות

  • איטלקי זה הכי אחי

    סניף של רוסטיקו נפתח במתחם שרונה

    מאת: שירי כץ
  • הכי חשוב זה סאקה

    החלל הנטוש בכתובת מונטיפיורי 7 התעורר לחיים עם מסעדה יפנית חדשה בשם TYO שעליה מופקד השף היפני יאמה סאן

    מאת: שירי כץ
  • הכל ברור

    היה שווה לחכות: מסעדת קלארו של השף רן שמואלי, אחת המסעדות הכי מדוברות בעיר, נפתחה במתחם שרונה

    מאת: שירי כץ
  • בחור סוכר

    מעל בוטיק הממתקים שלו במתחם שרונה פתח השף אורן בקר את מסעדת וילהלמינה

    מאת: שרון בן-דוד
  • יהיה דיסקו

    חברי תנועת סלואו פוד מארגנים מסיבת אוכל בקונספט של שאריות חומרי גלם, בשוק האוכל המקורה בנמל תל-אביב. בתוכנית: אוכל חינם לכל מי שיגיע וגם ריקודים

    מאת: סיון שדמון
  • מישהו לרוץ איתו, רחוק

    בשנים האחרונות שימש אלעד דגן כשף התפעולי של מסעדת שילה, ומעכשיו הוא גם שותף במסעדה. על הקיבוצניק שעשה את כל הדרך מהדרום למרכז העניינים

  • האיש שרצה לבשל את יפו

    השף סלאח כורדי גדל בסמטאות של יפו, ועכשיו הוא רוצה שגם אתם תבינו שלשכונה המטורפת הזאת יש להציע הרבה יותר מפוליטיקה וחומוס בלבד

    מאת: שירי כץ
  • וואלה, ברנז'ה

    אל תדברו איתו על בישול אסייתי ובטח שלא על בישול מולקולרי, כי מה שהוא באמת אוהב זה בישול חושני: אופיר וידבסקי הוא השף של מסעדת ברנז'ה החדשה בשרונה. ראיון

    מאת: שירי כץ
  • אל תיגע בסכין

    אחרי שעבד שנים ארוכות במסעדת טוטו ואחר כך גם ברפאל, נמרוד חדג'ס ממשיך להיצמד לטובות מכולן: הכירו את השף החדש של מסעדת טורקיז

    מאת: שירי כץ
  • ותודה על הסביצ'ה

    דוכן סביצ'ה חדש ומבטיח התמקם בפאתי שוק הכרמל. אזהרת מסע לגרגרנים: שימו לב לשעות הפתיחה

    מאת: גידי כץ

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 624d517d4844f5