טיים אאוט timeout

חדשות וכתבות

  • למי קראת לוקו?

    מזללת רחוב איטלקית מהירה נפתחה ביהודה הלוי

    מאת: שירי כץ, תיקי גולן
  • מעשה בשתי נשים ופלאנצ'ה אחת

    העיתונאית היפה רותי רוסו ועורכת הדין לירון גרינברג הן שתי הטאלנטיות החדשות במטבח של הבר אוקטובר, שהולך ומקבל תפנית של מקום עם אוכל ששווה לחזור בשבילו

    מאת: שירי כץ
  • מי שלא טורח בשבת

    למה שלא תבלו את שישי ושבת בזלילה? קבלו דגימה מהמקומות בעיר שמקבלים את פני השישי והשבת בכבוד

    מאת: שירי כץ
  • בין השוק לצוק

    בזמן שמסעדת קורדליה מתפצלת לשתי מסעדות ובביסטרו נועה התפריט נכתב מחדש מדי יום, השף ניר צוק מזגזג בין הבזאר הקולינרי שלו בירושלים לבין יפו. בתוך כל זה הוא עוד מוצא זמן לחשוב על הורות ועל ילדים

    מאת: שירי כץ
  • כך אוכלים השותלים

    חולמים על גינה משלכם במרפסת? תתחילו למלא את האדנית בחול, כי הגוג'י ברי כבר בדרך

    מאת: שירי כץ
  • שוק הבשר

    מיט מרקט הוא איטליז חדש ומצוחצח שהתמקם בשוק הכרמל בקצה רחוב הבשר

    מאת: שירי כץ
  • ביצת הפתעה

    בשבוע הבא תיפתח מסעדת אונזה בשוק הפשפשים בלוקיישן של השרקוטרי. על המטבח: השף יוסי שיטרית מהקיטשן מרקט, על מעטפת המיתוג: אסף ליס, גם הוא ממסעדת קיטשן מרקט. שירי כץ בילתה עם שניהם יום שלם בין שוק הנמל לשוק הפשפשים

    מאת: שירי כץ
  • גירל פאוור

    מסעדת קוצ'ינה נפתחת מחדש אחרי חודשיים של שיפוצים, ולמטבח מצטרפת השפית אסנת הופמן

    מאת: שירי כץ
  • ספירת זרע

    השמועות מספרות שחלקם משפרים את ריחם של האיברים האינטימיים וחלקם משפרים ביצועים גבריים, אבל לכו תאמינו לשמועות. זרעים, זה כל הסיפור

    מאת: שירי כץ
  • זאת הייתה השנה שהייתה

    שירי כץ מסכמת את 2013 בעולם הקולינריה: מגארי יורופסקי ועד פלאפל בחמישה ש"ח

    מאת: שירי כץ

Silence is Golden SRV:SRV1 on: 53d3ab1e9d120e