טיים אאוט timeout

חדשות וכתבות

  • והים? אותו הים

    יונתן רושפלד מכה שוב: השבוע נפתחה הגרסה הכשרה של מסעדת הרברט סמואל במלון ריץ היוקרתי בהרצליה

    מאת: תיקי גולן
  • הבה נרגילה

    נרי אבנרי, האיש שהביא לנו את המזללה התימנית, חוזר לביזנס ופותח מחדש את נרגילה בקרליבך. רק שהפעם על התפריטים כבר אין בחורות ערומות, במטבח יש שף אשכנזי ואבנרי יושב על כיסא גלגלים

    מאת: שירי כץ
  • חדש בתל אביב

    שני מקומות נפתחו השבוע בתל אביב: סניף שמיני לקפה לואיז בשדרות רוטשילד ומסעדת אלמנטרי בשוק הפשפשים

    מאת: שירי כץ
  • בשר טרי

    בבר מרוקאי כבר השתכרתם? שלושה מקומות חדשים נפתחו השבוע בתל אביב

    מאת: עופר עין גל, שירי כץ
  • כל הזית

    פודיז ובריאותניים מסרבים להיות אויבים: שמני הזית הראשונים מהמסיק כבר מתחילים להציף את החנויות וכולם רצים למזוג, לתבל וללגום מפלא השמן הצעיר. כך תייצרו לעצמכם תדמית של מבינים בשמן זית

    מאת: שירי כץ
  • הכנאפה (לא תמיד) מתוקה

    עולה חדש מאנגליה פתח במתחם נגה מקום שמתמחה בכנאפה, ויש גם גרסאות מלוחות וגרסה טבעונית אחת. צריך לטעום בשביל להאמין

    מאת: שירי כץ
  • סוף מאפה במחשבה תחילה

    אחרי שנתיים של לישה, התפחה ואפייה יצא לאור ספר הלחם המושקע של ארז קומרובסקי. שירי כץ שתתה איתו כמה כוסות אספרסו והם שוחחו על החיים בלה־לה־לנד

    מאת: שירי כץ
  • המזנון של אייל שני בפריז: וולה וו כרובית אווק מואה?

    על הפופולריות של שני סניפי המזנון של אייל שני בתל אביב אין עוררין, אבל מה קורה בסניף הכשר שנפתח בפריז? דניאל שק עלה על טיסה לעיר האורות בשביל לברר את הסוגיה

    מאת: דניאל שק
  • בשפה של קונפורטי

    האש היוקדת מהשולחנות ומהפרסונה של השף לא משאירה מקום לספק: השף אבי קונפורטי הוא לא פחות מגאון. והוא אפילו לא למד מעולם בישול. שירי כץ בילתה איתו חצי יום בטופולופומפו החדשה וחזרה בוערת

    מאת: שירי כץ
  • אושר זה לאשכנזים

    חוכמת הפלאפל: מתי לאחרונה ערבבו לכם את כל מרכיבי הפלאפל בקערה לפני שדחפו אותם לתוך הפיתה? בפלאפלייה החדשה מפגש האושר זה הקונספט

    מאת: יוחאי דהרי
  • אני כבר אנוח בקרקוב

    הרבה יותר מרגל קרושה וחריין: שירי כץ שוחחה עם פיוטור ביוקונט, עיתונאי וחוקר אוכל פולני, על העולם הקולינרי בפולין. תופתעו לשמוע מה היא גילתה שם

    מאת: שירי כץ
  • צפונבון בונבון

    לא פחות מחמישה מקומות חדשים נפתחו בחודש האחרון בשכונות הצפון. האם מדובר בהתעוררות קולינרית או שמא זו יד המקרה? שירי כץ אפסנה את הג'יפ שלה בחניה, לקחה זוג אופניים מצ'וקמקים ויצאה לגלות מה יש לאכול בצפון העיר

    מאת: שירי כץ
  • הובי לובי

    הוא מגיע לדיזנגוף בקו 5, גר בלוינסקי מעל ספק התבלינים שלו, וברזומה הקולינרי שלו יש מסעדות כמו נומה והרברט סמואל. השף דני טופלד פותח את הבר־מסעדה לובי השייך לחבורה שהביאה לנו את בר הגאזטה

  • זה לא הצבע, זה הטבע

    השם שלה מתגלגל על הלשון כמו זיכרון ילדות צבעוני ומתוק, אבל דרך ארוכה עברה המרמלדה מכוכבת פנטזיות הילדים באייטיז עד לתל אביב של שנת 2013: הקאמבק הכי מתוק שיכולתם לדמיין מתרחש ממש מתחת לאף

    מאת: שירי כץ
  • קפה 48: קפה חזק

    נחמדות זה לחלשים: ג'וב ביקר בקפה 48 ומצא שם חשיבה עצמאית ואמיצה - וזה בעצם כמעט כל מה שחשוב במסעדנות

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • גראז' סייל

    הם מייצרים את התוצרת שלהם במטבח הביתי, הם מגדלים באדנית את התבלינים וכשאתם רוכשים את המוצרים שלהם אף תאגיד לא מתעשר. יצרנים עצמאיים שפודיז אמיתיים לא יכולים להרשות לעצמם לא להכיר

    מאת: שירי כץ
  • תמיד תהיה לנו פריז

    שירי כץ יצאה למסע בעיר, רכובה על אופניים, בעקבות אחד הקינוחים הטעימים בעולם - הפריז־ברסט, קינוח שנקרא על שם מסע האופניים מפריז לברסט ובחזרה לפריז. את הדרך חזרה היא עשתה עם ג'ט טקסי

    מאת: שירי כץ
  • יש סקס אחר

    החיים הפרועים שכללו סקס, אלכוהול ועוד קצת בלגן, פינו את מקומם לאישה אחת, שני ילדים ומסעדה. ראפה (רפאל) נאמן, הבעלים של הסקס בוטיק, פותח מסעדה ברחוב דיזינגוף ולא מסתכל אחורה

    מאת: ארי פינס
  • השף ומלך סיאם

    הוא גדל בארמון המלך, ואף שייעדו לו קריירה של דיפלומט הוא החליט להיות שף ולהתמחות באוכל רחוב תאילנדי. השף מקדאנג ביקר בתל אביב והשאיר לנו בפה טעם של עוד

    מאת: שירי כץ
  • ותודה על הדגים

    במקום לזלול פלמידה, לוקוס וטונה כאילו אין אלוהים ובכך לתרום להידלדלות האוכלוסייה בים התיכון, גילי ססובר מציע שתכירו דגים אחרים, טעימים לא פחות, שמהם יש לנו בשפע - ובזיל הזול

    מאת: גילי ססובר

now Silence is Golden SRV:SRV1 on: abf6601