טיים אאוט timeout

חדשות וכתבות

  • השף ומלך סיאם

    הוא גדל בארמון המלך, ואף שייעדו לו קריירה של דיפלומט הוא החליט להיות שף ולהתמחות באוכל רחוב תאילנדי. השף מקדאנג ביקר בתל אביב והשאיר לנו בפה טעם של עוד

    מאת: שירי כץ
  • ותודה על הדגים

    במקום לזלול פלמידה, לוקוס וטונה כאילו אין אלוהים ובכך לתרום להידלדלות האוכלוסייה בים התיכון, גילי ססובר מציע שתכירו דגים אחרים, טעימים לא פחות, שמהם יש לנו בשפע - ובזיל הזול

    מאת: גילי ססובר
  • גנן על הגג

    גרים בלב העיר אבל מפנטזים על ערוגה במושב? מיכל לויט יצאה לסיור בעיר וחזרה עם הוראות הפעלה והמלצות לפעולה

    מאת: מיכל לויט
  • פיצה לכל ביס

    אולי זאת כלכלת המיתון שמכתיבה התמקדות בז'אנרים פשוטים יותר או אולי זאת התאווה לכיוון האיטלקי, אבל עובדה היא שגשם של פיצריות שוטף את תל אביב. שירי כץ יצאה לנשנש ולבדוק למה ואיפה

    מאת: שירי כץ
  • סביח אל חיר תל אביב!

    הקרטל, המחאה ועובד אחד שמבטיח לבצבץ את גזרת אוכל הרחוב המקומית - קווים לדמותו של הסביח בתל אביב

    מאת: שירי כץ
  • הרוטב של השכן אדום יותר

    בחצר סודית בעג'מי רוקחים פעם בשנה את רוטב העגבניות הכי טעים שאכלתם. יובל (ג'וב) הרגיל הצטרף לערב שכולו סוגו, וחזר עם חוויות על עגבניות

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • אסקימו ליים

    הוא מגיע רק לחודש אחד בודד ומשאיר אחריו געגוע עמוק בלב וטעם של עוד: שירי כץ פגשה את רימה אוליברה וגילתה סיפור אהבה בין שפית לפרי

    מאת: שירי כץ
  • סיפור על אהבה ואוכל

    בעוד פחות מחודש יפתח השף רפי כהן להרצה את המסעדה החדשה שלו במלון מנדל"י. בין טעימות מהמטבח לבין התלבטות בבחירת אריג למפיות, הוא סיפק לנו מונולוגים על "מאסטר שף", על אגו, על התמדה, על הצלחה וכמובן על המסעדה החדשה. קריאת חובה לכל מי שחושב שהוא בדרך להיות הכוכב הקולינרי הבא

    מאת: תיקי גולן
  • טחינה ישר מהדיר

    לאור ההמולה הקולינרית שג'וב חווה בנצרת, לא נותר לנו אלא להודות: משהו ממש טוב קורה בעיר הצפונית

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • מלכה ליום אחד

    מכנים אותה מלכת הגבינות - ובצדק: הבורטה האיטלקית מתחילה להמריא בתפריטים של מסעדות העיר, ומי שלא מתכנן בקרוב גיחה לאיטליה, יכול ליהנות בינתיים מהגרסה המקומית

    מאת: תיקי גולן
  • בייבי בום

    החורף עוד רגע מגיע ואיתו עונת הדגים, אבל אם היה פעם שפע של דגים בים שלנו - היום הים כבר מספר סיפור אחר לגמרי. אז עד שמשרד החקלאות יזיז את עצמו, אתם מוזמנים להסתכל לדג הים בלבן של העין ולהחליט אם אתם מתכוונים להמשיך לאכול אותו

    מאת: אפרת אנזל
  • יש כיוון לברווז

    הבשר שלהם רזה, הם לא עוברים פיטום ואפשר להכין איתם מנות יצירתיות וטעימות מאוד: הברווזים משתלטים על תפריטי המסעדות

    מאת: אפרת אנזל
  • נווה חמציצים

    השף שרון כהן ממסעדת שילה גילה את החמציצים, ומאז הוא לא מצליח להוריד מהם את הידיים

    מאת: תיקי גולן
  • חותכים בבשר החי

    יותר ויותר תל אביבים הופכים להיות צמחונים. איך קרה שהעיר הכי נהנתנית במזרח התיכון מתחברת לצד המוסרי שלה?

    מאת: נטע אחיטוב
  • מלצר, זרוק עוד קבב למבחנה

    בחודשים הקרובים יגיחו לעולם המבורגר כבש מהונדס ונקניקיית חזיר מלאכותי. האם ייצור בשר על צלחת פטרי הוא החלום הרטוב של צמחונים, או שמדובר בהתחכמות טכנולגית שרק מרחיקה את האנושות מהאדמה ומהמוסר?

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • ג' זה גפן

    ג'וב נפגש עם שלושה סומליירים בניסיון להרכיב את מילון היין החדש. מה לא עושים בשביל לגרום לשיח על יין להיות סקסי ופתייני

    מאת: יובל ג'וב הרגיל, תיקי גולן
  • פוליטיקלי קורקט

    בין שלל המסעדות הערביות והמסעדות המזרחיות, המטבח הפלסטיני נפל בין הסירים. אז מה בין פוליטיקה ואוכל ואיפה אפשר לפגוש אותו מקרוב מפעם לפעם?

    מאת: תיקי גולן
  • חיתול תעלול

    בכל הנוגע לאוכל לא הרבה דברים מצליחים לזעזע את השף יונתן רושפלד, אבל בכל זאת הוא התאהב בשיטה ששינתה לו את החיים במטבח ולנו את הטעמים בצלחת

    מאת: תיקי גולן
  • גלאט אושר

    בזמן שאתם שרצתם בחמישי בערב במסעדות המשוקצות של העיר ונברתם בצלחות מלאות שרצים או גדיים בחלב של אם־אימא שלהם, תמי גרייניק יצאה לסיור בסצינה הקולינרית של בני ברק. היה מהדרין

    מאת: תמי גרייניק
  • יפנית אני מדברת אליך

    הסניף החדש של רשת יאקימונו שנפתח באילת והסניף החדש שייפתח מיד אחרי החגים בירושלים היו הזדמנות טובה מספיק לשירי כץ לשבת לשיחה עם אבי כהן, האיש שמאחורי היפנית הכי שווה בארץ

    מאת: שירי כץ

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: abf6601