טיים אאוט timeout

חדשות וכתבות

  • למי קראת לוקו?

    מזללת רחוב איטלקית מהירה נפתחה ביהודה הלוי

    מאת: שירי כץ, תיקי גולן
  • מעשה בשתי נשים ופלאנצ'ה אחת

    העיתונאית היפה רותי רוסו ועורכת הדין לירון גרינברג הן שתי הטאלנטיות החדשות במטבח של הבר אוקטובר, שהולך ומקבל תפנית של מקום עם אוכל ששווה לחזור בשבילו

    מאת: שירי כץ
  • מי שלא טורח בשבת

    למה שלא תבלו את שישי ושבת בזלילה? קבלו דגימה מהמקומות בעיר שמקבלים את פני השישי והשבת בכבוד

    מאת: שירי כץ
  • בין השוק לצוק

    בזמן שמסעדת קורדליה מתפצלת לשתי מסעדות ובביסטרו נועה התפריט נכתב מחדש מדי יום, השף ניר צוק מזגזג בין הבזאר הקולינרי שלו בירושלים לבין יפו. בתוך כל זה הוא עוד מוצא זמן לחשוב על הורות ועל ילדים

    מאת: שירי כץ
  • כך אוכלים השותלים

    חולמים על גינה משלכם במרפסת? תתחילו למלא את האדנית בחול, כי הגוג'י ברי כבר בדרך

    מאת: שירי כץ
  • שוק הבשר

    מיט מרקט הוא איטליז חדש ומצוחצח שהתמקם בשוק הכרמל בקצה רחוב הבשר

    מאת: שירי כץ
  • ביצת הפתעה

    בשבוע הבא תיפתח מסעדת אונזה בשוק הפשפשים בלוקיישן של השרקוטרי. על המטבח: השף יוסי שיטרית מהקיטשן מרקט, על מעטפת המיתוג: אסף ליס, גם הוא ממסעדת קיטשן מרקט. שירי כץ בילתה עם שניהם יום שלם בין שוק הנמל לשוק הפשפשים

    מאת: שירי כץ
  • גירל פאוור

    מסעדת קוצ'ינה נפתחת מחדש אחרי חודשיים של שיפוצים, ולמטבח מצטרפת השפית אסנת הופמן

    מאת: שירי כץ
  • ספירת זרע

    השמועות מספרות שחלקם משפרים את ריחם של האיברים האינטימיים וחלקם משפרים ביצועים גבריים, אבל לכו תאמינו לשמועות. זרעים, זה כל הסיפור

    מאת: שירי כץ
  • זאת הייתה השנה שהייתה

    שירי כץ מסכמת את 2013 בעולם הקולינריה: מגארי יורופסקי ועד פלאפל בחמישה ש"ח

    מאת: שירי כץ
  • העוקץ הספרדי

    מייקאובר בבר השכן - תפריט חדש, מתיחת פנים ושם חדש־ישן

    מאת: לי פלר
  • והים? אותו הים

    יונתן רושפלד מכה שוב: השבוע נפתחה הגרסה הכשרה של מסעדת הרברט סמואל במלון ריץ היוקרתי בהרצליה

    מאת: תיקי גולן
  • הבה נרגילה

    נרי אבנרי, האיש שהביא לנו את המזללה התימנית, חוזר לביזנס ופותח מחדש את נרגילה בקרליבך. רק שהפעם על התפריטים כבר אין בחורות ערומות, במטבח יש שף אשכנזי ואבנרי יושב על כיסא גלגלים

    מאת: שירי כץ
  • חדש בתל אביב

    שני מקומות נפתחו השבוע בתל אביב: סניף שמיני לקפה לואיז בשדרות רוטשילד ומסעדת אלמנטרי בשוק הפשפשים

    מאת: שירי כץ
  • בשר טרי

    בבר מרוקאי כבר השתכרתם? שלושה מקומות חדשים נפתחו השבוע בתל אביב

    מאת: עופר עין גל, שירי כץ
  • כל הזית

    פודיז ובריאותניים מסרבים להיות אויבים: שמני הזית הראשונים מהמסיק כבר מתחילים להציף את החנויות וכולם רצים למזוג, לתבל וללגום מפלא השמן הצעיר. כך תייצרו לעצמכם תדמית של מבינים בשמן זית

    מאת: שירי כץ
  • הכנאפה (לא תמיד) מתוקה

    עולה חדש מאנגליה פתח במתחם נגה מקום שמתמחה בכנאפה, ויש גם גרסאות מלוחות וגרסה טבעונית אחת. צריך לטעום בשביל להאמין

    מאת: שירי כץ
  • סוף מאפה במחשבה תחילה

    אחרי שנתיים של לישה, התפחה ואפייה יצא לאור ספר הלחם המושקע של ארז קומרובסקי. שירי כץ שתתה איתו כמה כוסות אספרסו והם שוחחו על החיים בלה־לה־לנד

    מאת: שירי כץ
  • המזנון של אייל שני בפריז: וולה וו כרובית אווק מואה?

    על הפופולריות של שני סניפי המזנון של אייל שני בתל אביב אין עוררין, אבל מה קורה בסניף הכשר שנפתח בפריז? דניאל שק עלה על טיסה לעיר האורות בשביל לברר את הסוגיה

    מאת: דניאל שק
  • בשפה של קונפורטי

    האש היוקדת מהשולחנות ומהפרסונה של השף לא משאירה מקום לספק: השף אבי קונפורטי הוא לא פחות מגאון. והוא אפילו לא למד מעולם בישול. שירי כץ בילתה איתו חצי יום בטופולופומפו החדשה וחזרה בוערת

    מאת: שירי כץ

now Silence is Golden SRV:SRV1 on: f2fadbfc0df0