חלה צרובה: הכריך של יניב "כתר" גונדה

כריך הוא פשוט כל מה שאתם צריכים. פגשנו תשעה אנשים יצירתיים במיוחד שלא היו יכולים לעבור את שיגרת היום העמוסה שלהם בלי כריך וביקשנו מהם את המתכון שיעורר בכם השראה. קבלו את הכריך של יניב "כתר" גונדה

14 בנובמבר 2017

תוכן שיווקי – סימפוניה

יניב "כתר" גונדה (36), יזם עסקי ומדריך טריאתלון

”אני שותף בסטארט־אפ, מפיק אירועים ומאמן טריאתלון. התחלתי בתור טריאתלט בעצמי לפני 7 שנים, ועם הזמן התחילו לפנות אליי אנשים לייעוץ. גיליתי שאני מאוד אוהב לאמן והיום אני עושה את זה בשיתוף פעולה עם חברת נייקי. שמתי לב שאני מחליף מקצוע כל חמש שנים בערך ואוהב להיות דינאמי כל הזמן עם מה שאני עושה. אני מאוד אוהב מוזיקה, בעבר למדתי לנצח על תזמורת קלאסית, ועד היום מוזיקה מהווה תפקיד מאוד חשוב בהתנהלות היום יומית שלי, היא הסיבה בגללה התחלתי להתאמן – כדי שיהיה לי זמן שמוקדש להאזנה בלי הפרעות״.

איך נראית שגרת היום שלך?

”היום שלי מתחיל תמיד בבית קפה מתחת לבית, ואחריו אני מתחיל לרוץ. אני מתאמן
בעצמי, מאמן כמה פעמים בשבוע, נמצא בפגישות ומקדיש שעה ביום לנגן על פסנתר
וגיטרה עליה אני לא יכול לוותר בשום אופן״.

איך הכריך שלך משתלב ביום שלך?

”אני תמיד בתנועה, רוב היום נמצא על האופניים שלי ורגיל לאכול ולשתות עליהם. כריך זה הדבר המושלם לאכול בדרך ממקום למקום והכריך הזה מאוד טעים והולך נהדר עם שגרת היום הצפופה שלי. כריך אצלי הוא לכל שעה, אני מזמין אותו במסעדות ומעדיף אותו על הרבה מאכלים אחרים״.

לעוד כריכים מעוררי השראה

יניב "כתר" גונדה
יניב "כתר" גונדה

הכריך של יניב

חלה, סימפוניה %5 שום שמיר, סלט ביצים (מיונז, בצל מיובש, בצל ירוק), עלי תרד טורקי
ועגבנייה

חומרים:
פרוסת חלה צרובה על מחבת
כף גבינת סימפוניה %5
שום שמיר
2 כפות סלט ביצים (2 ביצים קצוצות, כף מיונז, בצל מיובש, בצל ירוק קצוץ, מלח ופלפל)
חופן עלי תרד טורקי
חצי עגבנייה פרוסה

אופן ההכנה: מורחים גבינת סימפוניה על החלה ומוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר.