טיים אאוט timeout

לחמניית דגנים עגולה: הכריך של רנה גליקסמן

| מאת: Time Out Boutique

כריך הוא פשוט כל מה שאתם צריכים. פגשנו תשעה אנשים יצירתיים במיוחד שלא היו יכולים לעבור את שיגרת היום העמוסה שלהם בלי כריך וביקשנו מהם את המתכון שיעורר בכם השראה. קבלו את הכריך של רנה גליקסמן

הכריך של רנה גליקסמן. צילום: אנטולי מיכאלו

תוכן שיווקי | סימפוניה

רנה גליקסמן (34), סטייליסט אופנה 

”אני מתעסק בסטיילינג כבר 10 שנים. היום אני עובד כעצמאי עם השותפה שלי לימקה בעסק לסטיילינג. אנחנו עובדים עם אמנים כמו הראל סקעת, נועה קירל וקרן פלס, ועושים סטיילינג להפקות אופנה, צילומים למגזינים, קליפים, טלוויזיה, יו ניים איט. עד גיל 21 בכלל רציתי להיות שחקן, אבל אחרי שנתיים של מלחמה בסרטן קשה משהו בי השתנה. הלכתי ללמוד עיצוב אופנה בבצלאל והיום אני לא רואה את עצמי עושה משהו אחר״.

איך נראית שגרת היום שלך?

"היום שלי מתחיל מוקדם בבוקר ונגמר בשעות הקטנות של הלילה. אני חי על קפה, ואני
שותה אותו מהבוקר בסטודיו ודרך צילומים, פגישות ומדידות".

איך הכריך שלך משתלב ביום שלך?

"אני הרבה בחוץ, על סטים של צילומים, אוסף בגדים, ואין לי זמן לאכול אוכל מבושל או
לשבת לאכול במסעדה, אז זה תמיד מסתיים באיזשהו כריך. אני אוהב כריכים קלילים, כאלה שמאפשרים לי להמשיך את היום המטורף שלי בלי לרצות לעשות שנ״צ, לכן זה הכריך המושלם עבורי. אני מת על השילוב של גבינה במרקם שמנת עם זיתים ופלפלים
קלויים, והוא הולך מעולה עם קפה״.

לעוד כריכים מעוררי השראה

רנה גליקסמן

רנה גליקסמן

הכריך של רנה

לחמניית דגנים עגולה, סימפוניה %9 זיתים, פסטו, גאודה, פלפל קלוי ורוקט

חומרים:
1 לחמניית דגנים עגולה
2 כפות גבינת סימפוניה זיתים %9
1 כפית פסטו טרי
1 פרוסת גבינת גאודה
חופן פלפל קלוי
חופן עלי רוקט

אופן ההכנה: מורחים גבינת סימפוניה על צדה האחד של הלחמנייה. בצדה השני מורחים את הפסטו, ומוסיפים את שאר המרכיבים לפי הסדר.

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV1 on: 1132b7ef270361ea