טיים אאוט timeout

מתכון לפיצה נאפולי עם אנשובי

| מאת: מערכת Time Out

מתכון לפיצה עסיסית עם עלי בזיליקום ורצועות אנשובי טעימות

פיצת נאפולי עם אנשובי

המצרכים:

  • גוש בצק לפיצה מרודד
  • 80 גר' רוטב עגבניות
  • 1 כדור גבינת מוצרלה של גד
  • 20 גר' אנשובי
  • חופן עלי בזיליקום טריים

 

אופן ההכנה:

מחממים את התנור לחום הכי גבוה, כשעה לפני האפייה. מעבירים את הבצק המרודד לתבנית עם נייר אפייה, ובלחיצות קלות יוצרים מעין מסגרת מסביב לפיצה.

מורחים על בצק הפיצה רוטב עגבניות, ומכניסים לתנור למשך ארבע דקות. כשהפיצה חצי מוכנה לוקחים כדור מוצרלה ובוצעים אותו בידיים. מניחים את המוצרלה על כל חלקי הפיצה  ומחזירים את הפיצה להשלמת אפייה לעוד כחמש דקות.

מחלצים את הפיצה מהתנור, מפזרים רצועות אנשובי ועלי בזילקום טריים ומגישים. 

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

Silence is Golden SRV:SRV2 on: 750d02952ce142a498