טיים אאוט timeout

מתכון לפפרדלה - קפה קלמנטיין

אין כמו פסטה קלילה לערב סתוי - מתכון לפפרדלה קלמארי - זה רק נראה שהשקעתם בזה חצי יום

  • https://static2.timeout.co.il/media/2013/10/sizes/548-klementine1_wo_680_382.jpg
פפרדלה קלמארי, קפה קלמנטיין. צילום: אנטולי מיכאלו

המצרכים (ל־4 סועדים):

 

  • 500 גר' פסטת פפרדלה
  • 15 עגבניות שרי חצויות וקלויות קלות
  • 20 יח' טבעות קלמארי או שרימפס
  • צרור פטרוזיליה קצוץ
  • צרור בצל ירוק קצוץ
  • 2 גבעולי נענע וכוסברה קצוצים
  • ¼ כוס שמן זית
  • שוט של ורמוט לבן
  • 1/2 כוס ציר ירקות או ציר דגים
  • מלח פלפל גרוס
  • צילי ואורגנו טריים קצוצים
  • חופן גבינת פרמזן

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן. קולים חצאי עגבניות שרי בתנור עם שמן זית בחום של 150 מעלות במשך כשעה. מניחים בצד. במחבת רחבה צורבים קלות במעט שמן זית את הקלמרי או השרימפס, מוסיפים את הוורמוט, העשבים הקצוצים, ציר הירקות או ציר הדגים, התבלינים, שארית שמן הזית ואת הפסטה המוכנה. מערבבים לעוד כמה דקות כדי שכל הטעמים ייספגו, טועמים ומתקנים תיבול. מקשטים מעל בעגבניות שרי קלויות ובגלופי פרמזן.

למסעדה

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV1 on: abf6601