טיים אאוט timeout

סלט ירקות שורש של סהר רפאל ממסעדת כרמים

| מאת: מערכת טיים אאוט

ז'וליינים פריכים של ירקות שורש, גרגירי רימון ורוקט בוויניגרט הדרים יוצרים סלט קראנצ'י שכולם אוהבים

  • https://static2.timeout.co.il/media/2017/09/sizes/סלט-ירקות-שורש-–-מסעדת-כרמים-קרדיט-יחצ_H1_wo_680_382.jpg
סלט ירקות שורש של סהר רפאל ממסעדת כרמים. צילום: יח"צ

שימו לב שהמתכון מפיק שתי מנות, הכפילו כמויות לפי הצורך.

החומרים (ל- 2 מנות):

לרוטב:
1/4 כוס (60 מ"ל) שמן זית
1/2 כוס (125 מ"ל) מיץ תפוזים
2 כפות דבש
כף מיץ לימון
עלעלים מענף תימין
מלח
פלפל שחור גרוס
לסלט:
1 גזר, קלוף, שטוף וחתוך לז'וליינים
1 קולרבי, קלוף, שטוף וחתוך לז'וליינים
1 שורש פטרוזיליה, קלוף, שטוף וחתוך לז'וליינים
1 שורש סלרי, קלוף, שטוף וחתוך לז'וליינים
3 צנוניות, שטופות וחתוכות לז'וליינים
1 רימון קטן, מפורק לגרגירים
חופן עלי רוקט, שטופים

וגם: עוגת הדבש המופלאה של קפה קדוש 

אופן ההכנה:

1. מכינים את הרוטב: מניחים את כל מרכיבי הרוטב בקערת ערבוב וטורפים היטב במטרף ידני עד לאיחוד. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
2. שמים את כל הירקות החתוכים לז'וליינים, גרגירי הרימון והרוקט בקערת הגשה נאה. יוצקים את הרוטב, מערבבים ומגישים מיד.

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: abf6601