טיים אאוט timeout

מתכון למרק דלעת עם חומוס

נלחמים בקור: אין כמו לפתוח את השבוע עם מרק דלעת מחמם ומנחם

  • https://static2.timeout.co.il/media/2013/12/sizes/מרק-דלעת-וחומוס-מסעדות-השף-גיא-פרץ-H_wo_680_382.jpg
המרק שיעשה לכם חם בלב ונעים בבטן, מרק דלעת. צילום: יח"צ

שף גיא פרץ, מסעדות אנדיב, קונפי וגספצ'יו

המצרכים (ל-6 מנות):

  • 300 גר' דלעת קלופה
  • 150 גר' גרגרי חומוס מושרים מלילה קודם
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
  • 4 כפות כוסברה קצוצה דק
  • 1/2 כפית פלפל לבן טחון
  • 1/2 כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מבשלים את גרגרי החומוס  עם אבקת הסודה עד לרתיחה ,מכבים את האש ומכסים לשעה לריכוך עדין של הגרגרים ,שוטפים את הגרגרים היטב ומסירים את קליפתם תחת ברז מים זורמים מבשלים את הדלעת ואת גרגרי החומוס הקלופים  כשעה לריכוך מלא ,מוסיפים את השמן והתבלינים ומועכים לקבלת מרקם סמיך ואחיד ,את הכוסברה מוסיפים כשהמרק מוכן .

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: f2fadbfc0df0