המצרכים (למנה אחת):
350 גר' נתח אנטרקוט מובחר ומיושן
- 2 עגבניות
- 1 בצל
- מלח ים אטלנטי
- מעט סוכר
- 5־6 ענפי תימין
- מעט בלסמי מצומצם
לרוטב היין:
- 2 כוסות יין אדום
- מלח, פלפל שחור גרוס
- 2 עלי רוזמרין
- 1 כף סוכר
- חופן חמוציות
אופן ההכנה:
עגבניות צלויות: חוצים את העגבניות, מתבלים במלח, סוכר וענפי תימין. אופים בתנור כעשר דקות בחום בינוני ולפני ההגשה אופים שתי דקות מתחת לגריל.
בצל אפוי: חוצים בצל ועוטפים אותו בבלסמי. אופים בחום גבוה עד להתקרמלות הבלסמי.
לרוטב: מצמצמים לחצי מהכמות את כל המרכיבים מלבד החמוציות, מסננים, מוסיפים את החמוציות ומחזירים לאש לחמש דקות נוספות.
צורבים את נתח הבשר למידה הרצויה ומגשים בליווי הירקות והרוטב.
למסעדה
בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו