Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מתכון לכנפיים ברוטב אסייתי

הנשנוש האולטימטיבי הוא קערת כנפיים שלידה יש רק דבר אחד: מפית. מתכון לכנפיים של יענקלה שיין

כנפיים, שיין אנד שארפ. צילום: שרית גופן
כנפיים, שיין אנד שארפ. צילום: שרית גופן
1 בינואר 2014

מאת יענקלה שיין,מסעדת שיין אנד שארפ

המצרכים (ל-6 סועדים):

  • 1.5 קילוגרמים כנפיים (אפשר לבקש מהקצב להוציא מהם את העצמות)

לרוטב:

  • 1 כוס מירין (יין אורז יפני)
  • 1 כוס סאקה (שיכר יפני)
  • 4 כפות סוכר
  • 1 כוס רוטב סויה
  • 4 כוסות מים
  • 3 כפות קורנפלור להסמכה
  • רוטב פלפלים חריפים אסייתי (סיראצ'ה או אחר), לפי הטעם

אופן ההכנה:

מרתיחים את כל הנוזלים מלבד הקורנפלור ורוטב הפלפלים. מדללים את הקורנפלור במים ומוסיפים לנוזלים עד להסמכה. מערבבים עם רוטב הפלפלים. משרים את הכנפיים ברוטב כשעתיים, מערבבים היטב ומכניסים לתנור לרבע שעה בחום בינוני-גבוה (כ-200 מעלות). הופכים מדי פעם. מחלצים מהתנור, מעבירים לקערה עמוקה ומגישים.

למסעדת שיין אנד שארפ

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!