Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מתכון לסופלאקי בתערובת עשבים

שדרגו את המנגל שלכם: מתכון לשיפוד סופלאקי וירקות במרינדה של עשבים

חוגגים עם סופלאקי. צילום: דניה וינר
חוגגים עם סופלאקי. צילום: דניה וינר

מאת שף אבי שטייניץ, "אדום אדום"

המצרכים (ל-6 שיפודים):

  • 400 גר' נתחי שפיץ צ'אך טרי, חתוכים לקוביות בגודל של 2*2 ס"מ

למרינדה:

  • 1 בצל קצוץ דק
  • 6 כפות שמן זית
  • ½1 לימון טרי סחוט למיץ
  • 1 כפית נענע יבשה
  • 1 כפית מיורן יבש
  • ½1 כפות פטרוזיליה קצוצה טרייה
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

לשיפוד:

  • 1 פלפל אדום טרי
  • 1 בצל קטן
  • 1 לימון טרי סחוט למיץ

אופןההכנה:

מערבבים את כל חומרי המשרה ומשרים בתוכם את קוביות הבשר למשך שעתיים בטמפרטורת החדר או למספר שעות במקרר.
חותכים את הפלפל והבצל לקוביות בגודל קוביות הבשר. מוציאים את קוביות הבשר מהמרינדה ומשפדים על שיפודי מתכת או שיפודי עץ (שהושרו במים לילה לפני למניעת שריפתם). משפדים לפי הסדר – קוביית בשר, בצל, פלפל וחוזר חלילה.
לצלייה על האש: מניחים את השיפוד על גבי הרשת וצולים עד לדרגת ההכנה הרצויה (חשוב לשמור על מידת חום בינונית-נמוכה). במהלך הצלייה מסובבים את השיפוד מידי פעם עד לקבלת צלייה אחידה מכל הצדדים. לאחר מכן מושחים את הבשר במרינדה. לסיום, סוחטים מעל הכל מיץ לימון טרי ומגישים.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!