קוקרינייה
גרסת הקוקי אמריקנו (ורמוט איטלקי) למשקה הקפירנייה. אפשר להשתמש בכל סוג של ורמוט שיש לכם בבית: אדום, רוזה או לבן
החומרים:
1 לימון ליים חתוך ל־8
3 כפיות סוכר
45 מ״ל ורמוט
15 מ״ל רום
מה עוד תצטרכו:
צנצנת
קרח
כוס נמוכה (אולד פאשן)
הכנה:
מכניסים את כל החומרים לצנצנת עם קוביות קרח.
משקשקים היטב.
מוזגים לכוס עם קוביות הקרח.

קוקרינייה (צילום: אנטולי מיכאלו)
אפריטיבו מרגריטה
המרגריטה הקלאסית הופכת כאן למשקה קליל שמתאים גם לשעות אחר הצהריים (ולמתקדמים גם לבוקר)
החומרים:
45 מ״ל טקילה
15 מ״ל אפרול
30 מ״ל סירופ אגבה או סירופ סוכר (עשוי ממים וסוכר בכמויות שוות, מחוממים עד שהסוכר נמס ומצוננים)
30 מ״ל מיץ ליים סחוט
מה עוד תצטרכו:
צנצנת
קרח
כוס גביע
הכנה:
מכניסים את כל החומרים לצנצנת בעלת מכסה אטום עם קוביות קרח.
משקשקים היטב.
מוזגים את התכולה ביחד עם הקרח לכוס.

אפריטיבו מרגריטה (צילום: אנטולי מיכאלו)
אפרול לאגר שפריץ
מכירים את האפרול שפריץ? הגיע הזמן להתקדם לגרסת הבירה של המשקה, שמאפשרת לסיים את הבירה שנשארה בבקבוק במקרר
החומרים:
70 מ״ל אפרול קרה
70 מ״ל בירת לאגר קרה (גולדסטאר, מכבי, הייניקן, קרלסברג וכו׳)
70 מ״ל ביטר למון
מה עוד תצטרכו:
כוס גבוהה
כפית
הכנה:
מוזגים לכוס את האפרול והביטר למון. מערבבים בכפית.
מוזגים את הבירה.

אפרול לאגר שפריץ (צילום: אנטולי מיכאלו)
לונדון מיול
גרסת הג׳ין למוסקו מיול הקלאסי, עם חיזוק של ביטר שמוסיף עוד נדבך של טעם
החומרים:
45 מ״ל ג׳ין
15 מ״ל ביטר (ביטר יוליוס, אוורנה, אמארו מונטנגרו או צ׳ינאר למשל)
בקבוקון ג׳ינג׳ר ביר
מה עוד תצטרכו:
ספל נחושת (או כוס נמוכה אולד פאשן)
קרח
כפית
הכנה:
ממלאים כוס בקוביות קרח.
מוזגים את הג׳ין ואת הביטר, מערבבים בכפית.
מוזגים ג׳ינג׳ר ביר עד שפת הכוס.

לונדון מיול (צילום: אנטולי מיכאלו)
בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו