טיים אאוט timeout

זה פשוט בטבע שלו: לאחר הצלחת המסעדה, שף "זכאים" פותח שווארמייה טבעונית

| מאת: שירי כץ

השף הראל זכאים מתרחב ולא מפחד להיכנס ללב רחוב הטבעונים האולטימטיבי, הלא הוא אבן גבירול

  • https://static2.timeout.co.il/media/2017/01/sizes/בורקס-טבעוני-של-מסעדת-זכאים-צילום-חני-זכאים_H_wo_680_382.jpg
בורקס טבעוני של מסעדת זכאים. צילום: חני זכאים

השף הראל זכאים חוזר כדי להמשיך את המהפכה. אחרי ששינה את כל מה שחשבנו, כשהקים עם אחיותיו את מסעדת זכאים פורצת הדרך, ושינה את כל מה שהכרנו באוכל טבעוני, זכאים חוזר כדי לעשות שוב ההפך מכל מה שעשה עד עכשיו. אם בעבר הוא צלל לתוך הבישול האיטי והציע במנות שלו שומים פרסיים שנכבשו במשך עשורים, המבורגרים מאבטיח שעבר תהליכי עיבוד מסורתיים של ימים ארוכים, ובורקס שלמענו הלקוחות התייבשו בהמתנה בת שעה, עכשיו זכאים חוזר עם מזללת מזון מהיר מהסוג שלא נעשה מעולם.

עוד כתבות שיעניינו אותך:
שליחות קטלנית: ביקורת משלוחי אוכל ליפו
10 החומוסיות הכי טובות בתל אביב
מסעדת הבריאות שתדליק אתכם על סופר פוד

בעוד כשבועיים זכאים יפתח להרצה שווארמייה, המתבססת על עמודי שווארמה אנכיים מסתובבים, אלא שהבשר על העמודים של זכאים יהיה בשר פורטבלו ולא בקר. זכאים מתכוון להכין פה שווארמה בפיתה שתעניק ביס שהוא חוויה מתגמלת. תשכחו מכל שווארמת הסייטן שנתקלתם בה עד היום.

המקום החדש של זכאים ימוקם באבן גבירול, שבתי אוכל טבעוניים הופכים יותר ויותר נפוצים בו, מאלגריה בצפון, דרך ריינבו בפיתה מול העירייה ועד הרצוג שממוקם ממש סמוך. עם זאת כל אחד מהדור החדש של בתי האוכל הטבעוניים מציע מסגנון קולינרי שונה מאוד ומגובש לסוגתו. כאמור, זכאים ממציא כאן משהו חדש לגמרי, מה שהופך את הרעיון למסקרן לפודיז באשר הם פודיז, אבל בבקשה לנהוג באיפוק וסבלנות בתחילת הדרך, אתם עדים לתהליך עבודה בהתהוות.

שווארמה זכאים, אבן גבירול 52, תל אביב, פתיחה בעוד כשבועיים.

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: c422d06bb