טיים אאוט timeout

אוכלים שותים

  • מול ים - המסעדה היוקרתית של השנה

    מול ים לא מנסה להיות אופנתית. היא מעדיפה להישאר המסעדה הכי קלאסית בסביבה

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • טוטו - מסעדת השנה

    תגידו מה שתגידו עליה, ידי השף של ירון שלו הן עדיין מהטובות במזרח התיכון

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • חייכו, אכלתם אותה

    המסעדות, הברים ובתי הקפה הזוכים לשנת 2013

  • יובל נריה וטאיזו - שף השנה והמסעדה החדשה

    מבקר המסעדות של טיים אאוט, דניאל שק, על המסעדה שכולם מדברים עליה

    מאת: דניאל שק
  • והים? אותו הים

    יונתן רושפלד מכה שוב: השבוע נפתחה הגרסה הכשרה של מסעדת הרברט סמואל במלון ריץ היוקרתי בהרצליה

    מאת: תיקי גולן
  • יוצאים מהכלים

    שרון כהן (שילה), יובל בן נריה (טאיזו), איתן ונונו (החלוצים 3) ויונתן בורוביץ' (קפה 48) הם שפים מצליחים שמעדיפים לברוח מאור הזרקורים. דווקא בגלל זה הושבנו אותם לשיחה כדי להבין מה הבעיה שלהם עם ריאליטי בישולים, שפים שהופכים לסלבס, וכמובן - צילומי אוכל באינסטגרם

    מאת: תיקי גולן
  • כת הסייטן - ביסטרו הכובשים

    בנות כת הסייטן מבקרות בביסטרו הכובשים וחוזרות עם משקל עודף

  • נתחי הודו על סלט חסה

    מתכון לסלט דל שומן עם נתחי בשר הודו של מסעדת ננה בר

  • אפקט נומה

    השף הדני רנה רדזפי (René Redzepi) השפיע רבות על סצנת המסעדנות בעולם. האיש, שייסד את נומה, המסעדה שוברת המוסכמות בקופנהגן, מדבר על הפילוסופיה שלו ועל המהפכה שיצר אצלנו בצלחת

    מאת: Time Out לונדון
  • קנטינה, אבל בברלין

    אם אתם מתכננים לקפוץ בקרוב לברלין ואתם בקטע של ריגוש סליזי, שלא כולל חילופי זוגות, אלא רק קולינריה – קנטינה היא המקום בשבילכם

    מאת: דניאל שק
  • הזוכים בטקס פרסי האוכל

    מי הם השפים, המסעדנים, המסעדות, הביסטרואים, הדוכנים והברים שזכו בטקס פרסי האוכל? כך התנהל הטקס, שלב אחר שלב

    מאת: מערכת Time Out
  • אוכלים את העיר

    לכבוד טקס פרסי האוכל של טיים אאוט שיתקיים הערב - 15 מצבים שכל זללן תל אביבי מכיר

    מאת: מערכת Time Out
  • מבעבעות

    הם אמנם לא ממותגים גבוה כמו השמפנייה אבל האישיות שלהם והקסם האישי מנצחים - כן, וגם המחיר: כל מה שרציתם לדעת על יינות מבעבעים שלא הגיעו מחבל שמפיין שבצרפת

    מאת: ג'יאקונדה, ענת סלע ורפאלה רונן
  • מתכון למרק דלעת עם חומוס

    נלחמים בקור: אין כמו לפתוח את השבוע עם מרק דלעת מחמם ומנחם

  • מתכון לחמין אשכנזי עם קישקע

    בשבת הקרובה צפוי מזג אוויר לגיטימי לחמין, אז למה שלא תכינו אחד בעצמכם? מתכון לחמין אשכנזי של מסעדת סנדר

  • הבה נרגילה

    נרי אבנרי, האיש שהביא לנו את המזללה התימנית, חוזר לביזנס ופותח מחדש את נרגילה בקרליבך. רק שהפעם על התפריטים כבר אין בחורות ערומות, במטבח יש שף אשכנזי ואבנרי יושב על כיסא גלגלים

    מאת: שירי כץ
  • חדש בתל אביב

    שני מקומות נפתחו השבוע בתל אביב: סניף שמיני לקפה לואיז בשדרות רוטשילד ומסעדת אלמנטרי בשוק הפשפשים

    מאת: שירי כץ
  • עשרת המרקים הכי טובים בארץ

    החורף עושה לכם חשק בלתי נשלט למרק חם ומהביל? תלבשו מעיל, קחו מטרייה וצאו לדרך: עשרת המרקים הכי טובים בארץ


now Silence is Golden SRV:SRV2 on: f2fadbfc0df0