טיים אאוט timeout

אוכלים שותים

  • ירושלמים, הם בכל מקום

    הנהירה לתל אביב ממשיכה: בר אוכל חדש השייך לחבורת ירושלמים המחזיקים סניף נוסף בשוק מחנה יהודה נפתח בכיכר דיזנגוף

    מאת: שירי כץ
  • יפה מבפנים ומבחוץ

    מסעדת דגים חדשה נפתחה בלב שדרת המחאה של העיר

    מאת: שירי כץ
  • סטפן בראון: גלגולה של פרווה

    בדרך כלל קלישאות לא עושות את זה לג'וב, אבל כשלתמונה נכנס בשר טוב שנצלה על פחמים - זה כבר סיפור אחר לגמרי

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • אליה וקוץ בה

    אחרי תהליך דומה שעבר המטבח הישראלי, הגיע הזמן לנצל את היתרונות העונתיים של חומרי הגלם המקומיים גם בבר

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • יש שני לו

    אייל שני ממשיך להתרחב עם סניף חדש למזנון מול גן מאיר. בקרוב גם בפריז

    מאת: שירי כץ
  • ראו הוזהרתם!

    החוק שקובע שמעתה תודפס אזהרה על כל בקבוק אלכוהול עבר בהצבעה בכנסת. ניגשנו לקרוא את האותיות הקטנות

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • צום טעים

    רמדאן כרים: מיכל לויט סיירה ביפו בעקבות מאכלי האפטאר ועיד איל פיטר. לקריאת המואזין היא לא חיכתה

    מאת: מיכל לויט
  • איזה פוקס!

    גוד מורנינג TLV: בית האוכל הראשון שייפתח בשבוע הבא בחלל ה- TLV יהיה סניף של רשת ג'פניקה. האחים ויזל מפוקס תפרו לכם את סניף הדגל שיכלול שני מפלסים ועמדת די.ג'יי

    מאת: שירי כץ
  • צייר לי כבשה בסנדוויץ'

    הנסיך הקטן חוזר לקינג ג'ורג'

    מאת: שירי כץ
  • מה קשור סושי?

    ציון ברוך פתח את Matsuya, מסעדה יפנית חדשה במתחם הבורסה. בר רפאלי בדרך

    מאת: תיקי גולן
  • לא רק פול גוגן

    לפאסטל, המסעדה הצרפתית החדשה שנפתחת במוזיאון תל אביב לפני כחודש, ליהקו את טיבו ברה, שף צרפתי עם עבר במסעדות עם כוכבי מישלן, וזו רק ההתחלה של מה שמחכה לכם שם

    מאת: שירי כץ
  • צום טעים

    רמדאן כרים: מיכל לויט סיירה ביפו לרגל סיום הצום בעקבות מאכלי האפטאר ועיד איל פיטר. לקריאת המואזין היא לא חיכתה

    מאת: מיכל לויט
  • ארוחות הבוקר הכי טובות בתל אביב

    אומרים שארוחת הבוקר היא הארוחה החשובה ביותר ביום. אבל למי יש כוח להתחיל להתלבט לפני הקפה הראשון? עשינו בשבילכם את העבודה. קבלו את ארוחות הבוקר הכי טובות בעיר

  • לונדון - אז והיום

    איך הפך בסיס רומאי נידח לעיר הכי לוהטת ביבשת?

  • מה קשור סושי?

    ציון ברוך פתח מסעדה יפנית חדשה במתחם הבורסה. בר רפאלי בדרך

    מאת: תיקי גולן
  • פעמיים פול

    אחרי שני גיליונות בלבד הוכתר המגזין "Fool" כמגזין האוכל הטוב בעולם לשנת 2013. איך זה קרה? אולי כי הוא מגלה דברים שלא ידעתם שקיימים בתרבות האוכל. ראיון עם עורכי המגזין

    מאת: גילי יובל

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: c422d06bb