טיים אאוט timeout

אוכלים שותים

  • ציפורן חודרנית

    אחרי תקופת הזוהר של שנות השמונים והתשעים, איבד הראסטי נייל מיוקרתו. המדור מתגעגע לימיו היפים של המשקה, בן משפחת הדואו'ז

  • תמיד תהיה לנו פריז

    שירי כץ יצאה למסע בעיר, רכובה על אופניים, בעקבות אחד הקינוחים הטעימים בעולם - הפריז־ברסט, קינוח שנקרא על שם מסע האופניים מפריז לברסט ובחזרה לפריז. את הדרך חזרה היא עשתה עם ג'ט טקסי

    מאת: שירי כץ
  • יש סקס אחר

    החיים הפרועים שכללו סקס, אלכוהול ועוד קצת בלגן, פינו את מקומם לאישה אחת, שני ילדים ומסעדה. ראפה (רפאל) נאמן, הבעלים של הסקס בוטיק, פותח מסעדה ברחוב דיזינגוף ולא מסתכל אחורה

    מאת: ארי פינס
  • ד"ר רות

    כוהנת הבישול רות סירקיס, שהביאה לנו בשנות השבעים את "ילדים מבשלים", מוציאה ספר מתכונים חדש, מואסת בטירוף הקולינרי הצרכני שהשתלט על המדינה ומציעה אלטרנטיבה שפויה: שכחו מהאוכל הפלצני וחזרו לבישול הביתי

    מאת: שירי כץ
  • השף ומלך סיאם

    הוא גדל בארמון המלך, ואף שייעדו לו קריירה של דיפלומט הוא החליט להיות שף ולהתמחות באוכל רחוב תאילנדי. השף מקדאנג ביקר בתל אביב והשאיר לנו בפה טעם של עוד

    מאת: שירי כץ
  • ותודה על הדגים

    במקום לזלול פלמידה, לוקוס וטונה כאילו אין אלוהים ובכך לתרום להידלדלות האוכלוסייה בים התיכון, גילי ססובר מציע שתכירו דגים אחרים, טעימים לא פחות, שמהם יש לנו בשפע - ובזיל הזול

    מאת: גילי ססובר
  • גנן על הגג

    גרים בלב העיר אבל מפנטזים על ערוגה במושב? מיכל לויט יצאה לסיור בעיר וחזרה עם הוראות הפעלה והמלצות לפעולה

    מאת: מיכל לויט
  • שלושים ומשהו

    היינן ויקטור שונפלד מבקש שלא תעשו עניין כזה גדול מרומנטיקה, מאופנה או מפוליטיקה. השנה הוא חוגג ליקב רמת הגולן יום הולדת 30 ומבטיח שזאת רק ההתחלה

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • פיצה לכל ביס

    אולי זאת כלכלת המיתון שמכתיבה התמקדות בז'אנרים פשוטים יותר או אולי זאת התאווה לכיוון האיטלקי, אבל עובדה היא שגשם של פיצריות שוטף את תל אביב. שירי כץ יצאה לנשנש ולבדוק למה ואיפה

    מאת: שירי כץ
  • בחזה נפוח

    חברת ג'י ספיריטס משווקת משקאות שנשפכו על ציצים של דוגמניות לפני שהוכנסו לבקבוק

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • סביח אל חיר תל אביב!

    הקרטל, המחאה ועובד אחד שמבטיח לבצבץ את גזרת אוכל הרחוב המקומית - קווים לדמותו של הסביח בתל אביב

    מאת: שירי כץ
  • הזמן הכתום

    יין אדום, לבן ורוזה כולכם מכירים, אבל בואו תכירו את הז'אנר החדש - יינות כתומים

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • הרוטב של השכן אדום יותר

    בחצר סודית בעג'מי רוקחים פעם בשנה את רוטב העגבניות הכי טעים שאכלתם. יובל (ג'וב) הרגיל הצטרף לערב שכולו סוגו, וחזר עם חוויות על עגבניות

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • אסקימו ליים

    הוא מגיע רק לחודש אחד בודד ומשאיר אחריו געגוע עמוק בלב וטעם של עוד: שירי כץ פגשה את רימה אוליברה וגילתה סיפור אהבה בין שפית לפרי

    מאת: שירי כץ
  • סיפור על אהבה ואוכל

    בעוד פחות מחודש יפתח השף רפי כהן להרצה את המסעדה החדשה שלו במלון מנדל"י. בין טעימות מהמטבח לבין התלבטות בבחירת אריג למפיות, הוא סיפק לנו מונולוגים על "מאסטר שף", על אגו, על התמדה, על הצלחה וכמובן על המסעדה החדשה. קריאת חובה לכל מי שחושב שהוא בדרך להיות הכוכב הקולינרי הבא

    מאת: תיקי גולן
  • טחינה ישר מהדיר

    לאור ההמולה הקולינרית שג'וב חווה בנצרת, לא נותר לנו אלא להודות: משהו ממש טוב קורה בעיר הצפונית

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • מלכה ליום אחד

    מכנים אותה מלכת הגבינות - ובצדק: הבורטה האיטלקית מתחילה להמריא בתפריטים של מסעדות העיר, ומי שלא מתכנן בקרוב גיחה לאיטליה, יכול ליהנות בינתיים מהגרסה המקומית

    מאת: תיקי גולן
  • שרי, שרי, ליידיז

    ייחודי, טעים, וינטג'י וזול. כל הסימנים מצביעים ששרי יבש עומד להיות המשקה ההיפסטרי הבא

    מאת: מיכל לויט
  • פיני הגדול

    שניים מהאנשים החשובים שמאחורי וודקה פינלנדיה ביקרו בארץ וסיפקו תובנות על המשקה האהוב

    מאת: יובל ג'וב הרגיל

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: f2fadbfc0df0