טיים אאוט timeout

אוכלים שותים

  • בייבי בום

    החורף עוד רגע מגיע ואיתו עונת הדגים, אבל אם היה פעם שפע של דגים בים שלנו - היום הים כבר מספר סיפור אחר לגמרי. אז עד שמשרד החקלאות יזיז את עצמו, אתם מוזמנים להסתכל לדג הים בלבן של העין ולהחליט אם אתם מתכוונים להמשיך לאכול אותו

    מאת: אפרת אנזל
  • דע את האויב

    עזבו את האיום האירני, שכחו משאיפות לצדק חלוקתי, האויב האמיתי התגלה ונחשף. אבל אל דאגה, הכל בשליטה, ונמצאה הדרך לפתור את כל הבעיות: חיים נטולי גלוטן

    מאת: שירי כץ
  • בלגן בבלקן, סדר אצל היהודים

    ברנדי השזיפים, סליבוביץ' - המשקה הלאומי של ארצות הבלקן, קיבל את הלגיטימציה שלו אצל היהודים, שהפכו אותו למשקה הפסח שלהם

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • יש כיוון לברווז

    הבשר שלהם רזה, הם לא עוברים פיטום ואפשר להכין איתם מנות יצירתיות וטעימות מאוד: הברווזים משתלטים על תפריטי המסעדות

    מאת: אפרת אנזל
  • קוקטייל שרימפס

    אם פעם חשבנו שצ'יפס ופלטת מטוגנים זה השיא שנוכל להגיע אליו כשאנחנו מבלים בבר, היום ברים כבר לא מסתפקים בפחות ממנות שף בתפריט: מה באמת השתנה, למה בדרך כלל המחיר משתלם ואיפה אפשר למצוא גם נחמה בצלחת

    מאת: תיקי גולן
  • שקר צף על פני הקוקטייל

    קוקטייל טום קולינס, שהתחיל כבדיחה ב־1 באפריל, זכה עם הזמן ליותר גרסאות מכל משקה אחר

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • שמורת טבע

    שווארמה טבעונית, מסעדה פופולרית תוססת עם מנות טבעוניות, משלוחים טבעוניים הביתה ואפילו קייטרינג טבעוני לאירועים: העולם הטבעוני מאיץ מאפס למאה וסוחף איתו את המתלבטים

    מאת: שירי כץ
  • כל היין

    מבול ברי היין שנפתחו בתל אביב בתקופה האחרונה היה תירוץ מספיק טוב לאפרת אנזל לאסוף את הסומלייה אבירם כץ למסע משכר לבחינת הסוגיה - האם הכותרת "בר יין" היא רק הגדרה שמטרתה לשפוך סקס אפיל על המקום, או שבאמת יש סיכוי לשינוי של ממש בתרבות היין בארץ?

    מאת: אפרת אנזל
  • נווה חמציצים

    השף שרון כהן ממסעדת שילה גילה את החמציצים, ומאז הוא לא מצליח להוריד מהם את הידיים

    מאת: תיקי גולן
  • כשר, אבל מסריח

    ההחלטה להפוך לכשר מונעת מהיינן באופן גורף את האפשרות לגעת בחביות, במכלים, בצינורות, במשאבות ובכל ציוד לעשיית יין. כלומר, היא מנכרת וממדרת אותו לחלוטין מחומר הגלם ומתהליך העשייה. ביקב גדול זה אולי עניין שולי, אך ביקב בוטיק מדובר באבסורד מארץ האבסורדים

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • אפטרשוק? ארטישוק!

    צ'ינאר, המופק מקילוף ארטישוקים, הוא משקה שמזיק ומסייע לכבד בעת ובעונה אחת

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • בין החבית לסדן

    גבי סדן עזב משרה נחשבת ביקב גדול, מכר את הדירה שלו והימר על סוס אחד. היום היינות שלו נמכרים במסעדות הכי נחשבות בעיר. סיפור על איש עם ביצים גדולות ופנטזיה גדולה לא פחות

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • חותכים בבשר החי

    יותר ויותר תל אביבים הופכים להיות צמחונים. איך קרה שהעיר הכי נהנתנית במזרח התיכון מתחברת לצד המוסרי שלה?

    מאת: נטע אחיטוב
  • חופשי וואו

    הגימיק האחרון בטרנד האלכוהול המתובל הוא משקה בן 300 שנה בשם Pow-Wow

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • מלצר, זרוק עוד קבב למבחנה

    בחודשים הקרובים יגיחו לעולם המבורגר כבש מהונדס ונקניקיית חזיר מלאכותי. האם ייצור בשר על צלחת פטרי הוא החלום הרטוב של צמחונים, או שמדובר בהתחכמות טכנולגית שרק מרחיקה את האנושות מהאדמה ומהמוסר?

    מאת: יובל ג'וב הרגיל
  • ג' זה גפן

    ג'וב נפגש עם שלושה סומליירים בניסיון להרכיב את מילון היין החדש. מה לא עושים בשביל לגרום לשיח על יין להיות סקסי ופתייני

    מאת: יובל ג'וב הרגיל, תיקי גולן
  • פוליטיקלי קורקט

    בין שלל המסעדות הערביות והמסעדות המזרחיות, המטבח הפלסטיני נפל בין הסירים. אז מה בין פוליטיקה ואוכל ואיפה אפשר לפגוש אותו מקרוב מפעם לפעם?

    מאת: תיקי גולן
  • חיתול תעלול

    בכל הנוגע לאוכל לא הרבה דברים מצליחים לזעזע את השף יונתן רושפלד, אבל בכל זאת הוא התאהב בשיטה ששינתה לו את החיים במטבח ולנו את הטעמים בצלחת

    מאת: תיקי גולן
  • תיאוריית היצירתיות על פי פראן אדריה

    הסוד הגדול של אל בולי: Ferran Adriá, השף הטוב בעולם, יוצר מנות כמו שהאמנים הגדולים עובדים על יצירותיהם: הוא עובד בסדנה, מוקף בצוות נאמן, וכלי העבודה העיקרי שלו הוא השראה

    מאת: טיים אאוט ברצלונה, ריקרד מרטין

now Silence is Golden SRV:SRV1 on: f2fadbfc0df0