טיים אאוט timeout

עשרה טיפים לשימוש בגבינות בבישול ובאפייה

מתכון טוב זה לא מספיק: למה שלא תשדרגו לכם את המנה? הנה עשרה טיפים ממחלבות גד לשימוש בגבינות בבישול ובאפייה

  • 1

    נעים להכיר: גבינת מנצ'גו

    אם אתם מאוהבי גבינת הפרמזן, נסו להחליף אותה בגבינת המנצ׳גו. את המנצ'יגו יש המכנים הפרמזן הספרדי. תוכלו לגרר אותה בנדיבות מעל קערית פסטה מהבילה, מעל לפיצה או תוכלו לגזור ממנה רצועות ולשים בתוך הסלט.

    סגור
  • 2

    כך תפרסו גבינת עזים

    גליל גבינת עזים יכול לשדרג לכם כמעט כל מנה, אבל איך לעזזאל פורסים את הדבר הזה? אם גם אתם מסתבכים לחתוך את הגליל עזים לעיגולים מדויקים, הנה לכם טיפ מנצח: לפני הפריסה הכניסו את הגליל למקפיא למשך מספר דקות, ולאחר מכן חתכו אותו באמצעות פורס ביצים.

    טיפ מנצח.

    עוד
  • 3

    כך תסמיכו רוטב שמנת

    רטבי שמנת הם התשובה הכי טובה לפסטות, דגים ובמקרים מסויימים גם לסטייק עסיסי. אבל מה קורה אם רוטב השמנת שלכם יצא דליל מדיי? אין בעיה: הוסיפו לרוטב שתי כפות של גבינת מסקרפונה.

    הגבינה תוסיף גם סמיכות ותעניק למנה עומק נוסף של טעם.

    עוד
  • 4

    קינוח מרשים בחמש דקות

    לא הספקתם להתארגן והאורחים עוד רגע מגיעים? הפשילו שרוולים, יש פתרון: קרם ריקוטה פרסקה. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לקחת קערה קטנה, לערבב בה גביע ריקוטה פרסקה ולגרר לתוך זה גרידת תפוז.

    ערבבו, העבירו לכלי הגשה, ותחייכו – ניצחתם.

    עוד
  • 5

    טריק חלומי

    גבינת החלומי אוהבת שמוסיפים לה טעם: ואיך עושים את זה? פשוט מאוד. השרו קוביות חלומי במרינדה אסייתית שכוללת סויה, צ'ילי חריף או מתוק, שום כתוש, חרדל ודבש. אחרי כחצי שעה עד שעה הוציאו את קוביות החלומי מהמרינדה, והקפיצו את החלומי המושרה מספר דקות על ווק.

    אתם יכולים להגיש את הגבינה על סלט או על שיפוד, אבל הכי חשוב – לאכול אותה כשהיא חמה.

    עוד
  • 6

    גבינת ריקוטה – גם באפייה

    גבינת הריקוטה מצוינת לאפייה ולא רק לנשנוש בצורתה הגולמית. בזכות טעמה הניטרלי ומיעוט הנוזלים שבה, היא יכולה להשתלב נהדר במאפים ובפשטידות. אל תהססו להוסיף אותה גם ללזניה, גם למאפה בצק עלים וגם לכל פשטידה שאתם מרגישים שנכון לה קצת ריקוטה.

    תעיזו, זה כל הסוד.

    עוד
  • 7

    רצועות, לא פירורים

    כולנו רגילים לגרר את הגבינה הקשה בפומפייה, אבל הנה לכם דרך אחרת, פשוטה הרבה יותר ומלאה בסטייל: במקום לגרד את הפיקורינו או את הפרמז'ן בפומפייה, נסו לגלף ממנה רצועות בעזרת קולפן ירקות. תוכלו לפזר ככה חתיכות גבינה מעל סלט ירוק או פסטה או אפילו פיצה או מרק בצל.

    המרקם של הקילוף יתחבר טוב למנה.

    עוד
  • 8

    כך תהפכו את הריקוטה לקרם

    אוהבים את הטעם של הריקוטה אך פחות מחבבים את מרקמה הגרגירי? יש פתרון: העבירו את הריקוטה למערבל מזון. הוסיפו שתי כפות חלב וערבלו את התערובת למשך מספר שניות. התוצאה שתצא לכם מהבלנדר תהיה גבינת ריקוטה בעלת מרקם חלק המזכיר קרם.

    פשוט ויעיל.

    עוד
  • 9

    קינוח מנצח

    לא צריך להיות מאסטר שף בשביל להכין קינוח שכל האורחים שלכם יפלו ממנו: תותים ומסקרפונה בשלוש דקות. קחו ערימה של תותים, נקו אותם מהגבעולים הירוקים וחתכו אותם לאורך. בתוך קעריות אישיות הניחו כמה כפות של גבינת מסקרפונה ומעליה ערימה של תותים חתוכים.

    אתם יכולים להוסיף גם נגיעה של דבש או סילאן.

    עוד
  • 10

    טחינה ויוגורט זה הסוד

    אם אתם בעניין של רוטב עם טעם מעניין תוכלו להעיז עם הקומבינציה הבאה: הוסיפו שתי כפות טחינה גולמית ליוגורט עזים, וערבבו. הטחינה תסמיך את היוגורט וכל השילוב שלהם יחד יהפוך לבסיס לרוטב נהדר.

    יאמי!

    עוד

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV2 on: abf6601