טיים אאוט timeout

עשרת המקומות הטובים בארץ לאכול בהם חמץ

דווקא עם הטריק הזה של ארבע כוסות יין בחג אנחנו יוצאים ממש צדיקים, אולי בגלל זה אנחנו מרשים לעצמנו לשחרר עם עניין החמץ. במידה וגם אתם משחררים, אלה המסעדות שאתם ממש רוצים לאכול בהם חמץ בפסח

  • *

    ביגה

    אוהדי לחמי המחמצת הכבדים מכירים את המאפייה של קפה ביגה בקרית טבעון. אחרי ארוחת בריוש בנדיקט וקיש תרגישו שזה יותר כמו ללחוץ לסועד על הכרס מבפנים. בדיוק המקום שתעצרו לאכול בו בפסח בדרך לצפון.

    BIGA אלונים 85, קריית טבעון, 04-9536306

  • *

    בראסרי

    כל מוסדות האוכל האהובים מבית היוצר של קבוצת הבראסרי יעבדו כרגיל בחג, על כל החמץ הכרוך בכך, מה ששומר על שגרה תל אביבית ברוכה בכאוס החגים. בנוסף למאפי בוקר טריים זה המקום הנכון לאכול בו פנקייק או בליני.

    למסעדת הבראסרי

  • *

    דיאנא

    קבב טלה, פיתות טריות וסלט ירוקי בר שתיכף נגמרת העונה שלהם – דיאנא תעניק גם בחג את מה שהיא יודעת הכי טוב לעשות. למרות שבמיקום החדש יחסית והמהודר שלה זה קצת יותר יקר, אתם תגיעו גם לכאן, ותנמקו את זה לעצמכם כסוג של עליה לרגל בחג.

    למסעדת דיאנא

  • *

    דלאל

    המחשבה על מצות הזכירה לנו את קונטיננטל, סלסלת המאפים והלחם שמגישים במסעדת דלאל. הקונדיטוריה-מאפיה האיכותית של המסעדה ברחוב כל ישראל חברים תמשיך לעבוד כרגיל בחג ולנפק את הגלוטן נוסח השלווה למסעדה שבשבזי. אתם לא רוצים להגיע ברכב לנווה צדק, עלולים להיות שם פקקי תנועה מבהילים בחג.

    למסעדת דלאל

  • *

    המסגר 5

    שרימפס בורגר בלחמניה רכה, קלחת של פירות ים, עם עגבניות מכווצות עור ובוהקות, שהגיעו מהערבה בארגז עם פלפלים חריפים: הביסטרו-מסעדה הזה באילת קשוח ואנין בו זמנית. במיוחד כשלוגמים בירה קרה מהחבית.

    למסעדת המסגר 5

  • *

    מזנון

    סניפי בתי האוכל המהירים של אייל שני יעבדו בפסח כרגיל. זה אומר מוסיקה רועשת, לא משנה כמה תתחננו על חיי עור התוף שלכם, פיתות טריות עם כרובית חרוכת ראש או מיניט סטייק, ושורות כאלה שהיה צריך לחקור אתכם במשטרה אחרי שבלסתם.

    למסעדת המזנון

  • *

    מיכאל

    השף מיכאל גרטופסקי יוצר לו בצפון הארץ, במושב לימן, מטבח אישי בשפה מקומית. מתחילים בלחם חם, סלסה של עגבניות וזיתים ודיינו. ואז ממשיכים עם פסטה טריים וירקות ובשרים בפחמים, ואז לגמרי די דיינו.

    למסעדת מיכאל

  • *

    סבידה

    בר דגים חדש שצובר לעצמו קהל מכורים במהירות מסחררת: מזטים, דגי ים שהעלו הדייגים, ועשו סיבוב על האש לפני שהגיעו לצלחת, ובירה טייבה מהחבית. מומלץ – עוד קצת בירה טייבה מהחבית רגע לפני שחוזרים לשגרת החג התובעת לשתות עוד אחת מארבע כוסות יין ליום.

    למסעדת סבידה 

  • *

    פוקצ'ה בר

    אנחנו לא אוהבים לדבר על הפוקצ'ה בר בגלל שגם ככה מאוד קשה להשיג שם מקום, ובודאי בפסח כשהצפון הומה נופשים. זה מסוג המקומות שמאפשר לאנשים לא להחליט מה מתחשק להם יותר, להתמסר לנפלאות הטאבון והפיצות או לנשוך בסטייק. האם לא זאת המהות של חג החירות?

    למסעדת פוקצ'ה בר

  • *

    פנינת ההר חורפיש

    פנינת ההר היא סוד קולינרי של תושבי הצפון ודוגמה לקולינריה מקומית במיטבה. בפסח הם יגישו כרגיל פיתות דרוזיות דקיקות, מבחר נפלא של סלטים, ומבחר שיפודים, ואם תזמינו מראש, תזכו לאכול גם מנות מסורתיות כמו מנסף ושיש ברק.

    פנינת ההר, כביש 89 בין מעלות לצפת, בתוך הכפר, 04-9977569

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV1 on: abf6601