היתרון של בר קוקטיילים במלון זו האפשרות להמשיך משם ישירות לחדר
בוטיק 180 הוא בר חדש שנפתח בלובי של ההוסטל באותו השם (אל תדאגו, יש גם חדרים זוגיים). על התפריט: השף של מסעדת צ'נטרו, עם כל ברוסקטות הטונה המעושנת ונקניקיית העגל-גאודה שאתם יכולים להצטרך. אבל בכנות, אנחנו באנו בשביל הקוקטיילים
הקונספט של בר ומעליו מלון חביב עלינו מאוד: אפשר לשתות כמה שרוצים ואז להמשיך את הערב בחדר עם בכל פעילות שנראית לכם לגיטימית (ולא עוברת על כללי המלון, כי בכל זאת, אנחנו לא מכירים אתכם ואנחנו לא יודעים מה לגיטימי בעיניכם). על הפיצ'ר הנוח הזה כבר עלו בר הקוקטיילים סטנלי במלון בקסטייג' החדש, הבושוויק במלון פבריק וגם הלייבררי הותיק שבמלון נורמן, וכעת מצטרף אליהם בוטיק 180, בר אוכל וקפה חדש, שמשווה עם מלון עם נוף לים ומעלה עם תפריט עם גב חזק במיוחד.
בוטיק 180 ממוקם בהוסטל גולשים (מרחק הליכה מהים, אומרים לכם) הנושא את אותו השם, הממוקם בפינת הרברט סמואל ויונה הנביא, מרחק הליכה משוק הכרמל ויריקה מחוף גאולה. הבעלים המסעדן הירושלמי מעין שמחה (מונאקו, בורגר-מרקט ועוד) הגדיר בתור המטרה שלו מקום באווירה אורבנית קלילה המשלב בין מטבחי אירופה לזה התל אביבי, ולהשגת היעד גויס שף אלון ליסי ממסעדת צ'נטרו בשוק לוינסקי, שיצר כאן סוג של אירוע מתגלגל – מארוחת בוקר וקפה דרך ארוחת צהריים ועד בילוי ערב מול השקיעה. בתפריט תוכלו למצוא גבינת בושה על קרם חלפיניו ושקדים קלויים (38 ש"ח), ברוסקטת טונה מעושנת עם שמנת חמוצה וצ'ילי (36 ש"ח), עלי גפן ברכז רימונים וצזיקי כוסברה (38 ש"ח), סלטים (כ-50 ש"ח) וכריכים עם גבינות, נקניקים וירקות (כ-40 ש"ח).
לשעות שבהן הרעב כבד יותר אפשר להזמין נקניקיות עגל וגאודה עם ריבת בצל, חלפיניו מוחמץ ואיולי רוזמרין, (56 ש"ח), שווארמה עם עגבניות צלויות באורגנו וצזיקי בחצי ג'בטה (68 ש"ח) וסלמון בתנור עם תפודים אפויים (84 ש"ח). תפריט האלכוהול מציע שפריצים קלילים, מרגריטה פרוזן אננס, פרוזן גרינמלט ג'ין ודרינקים נוספים באווירת חוף (48-49 ש"ח). ומה לגבי ההוסטל? כל האפשרויות פתוחות, מחדרי דורמז משותפים (כי זה בכל זאת הוסטל) ועד סוויטה עם חלון ענק שפונה לים, במקרה שהדייט מוצלח במיוחד (דייט ממש ממש מוצלח יכול גם להוביל אתכם לדורמז, אנחנו מניחים. לא שופטים).
בוטיק 180, יונה הנביא 2, תל אביב, ראשון-שבת 7:00-23:00, 03-3106067