קולקציית הטעמים החדשה של ANITA היא כל מה שאוהבי קפה צריכים

כל מה שאוהבי קפה צריכים: קולקציית הטעמים החדשה של ANITA. צילום: אפיק גבאי
כל מה שאוהבי קפה צריכים: קולקציית הטעמים החדשה של ANITA. צילום: אפיק גבאי

חדשות טובות וטעימות במיוחד לאוהבי הקפה - מהפכת הגל השלישי של הזהב השחור של מותג Farmer to cup הבינלאומי BeanZ מגיע לגביע של גלידריית הבוטיק התל אביבית ANITA בשלושה טעמים עשירים שאתם חייבים לנסות

4 באוקטובר 2018

תוכן שיווקי

למקרה שפספסתם או לא ידעתם, אנחנו נמצאים בתור הזהב העולמי של הקפה. המוצר הכל כך יום יומי שמלווה אותנו מבוקר עד ערב זוכה בשנים האחרונות להתעסקות ולהגדרה מחודשות. ממוצר בסיסי וגנרי שמגיע בקופסאות ונצרך כלאחר יד, יותר ויותר בריסטות, בתי קפה ובתי קלייה שמים דגש על הזנים השונים, טכניקות הקלייה, איכות הקפה והגורם האנושי שמעורב בייצורו. כשמילים כגון טרואר, ארומה, פירותיות וזנים משמשות להגדרה של קפה – אתם יודעים שמדובר בגל השלישי של עולם הקפה.

מותג Farmer to cup הבינלאומי BeanZ, שהכניס לחייהם של חובבי קפה ישראלים פולי קפה טריים היישר מחוואים ייחודיים מסביב לעולם, מוציא את מהפכת האיכות שלו אל מחוץ לכוס הקפה וחובר לגלידריית הבוטיק התל אביבית ANITA. מומחי הקפה של BeanZ משתפים פעולה עם מומחי הג'לטו של ANITA ויחד יוצרים קולקציית קפה עשירה (וממריצה) במיוחד, המתבססת על שילובי טעמים בין פולי קפה שונים. לכל סוג קפה העובר קלייה וחליטה מדויקת שהותאמו למאפייניו, הותאמו טעמים וחומרי גלם המחמיאים ומעצימים את פרופיל הטעם הייחודי שלו.

גלידת קפה, הגל השלישי. צילום: אפיק גבאי
גלידת קפה, הגל השלישי. צילום: אפיק גבאי

בטעמים שיוגשו בסניפי הגלידרייה עד סוף חודש אוקטובר (ובדיוק בזמן לחזרה לשגרה ולתחילתו של הסתיו) תמצאו גלידת אמריקנו קר, שבה נעשה שימוש בפולי הסומאטרה של החוואי סיה מאינדונזיה. טעם השוקולד המריר נמהל כאן בטעמי הקרמל, החמאה והאגוז המוסקט העדינים של פולי הקפה הגדלים בגבהים של יותר מ־1,700 מ' מעל פני היום.

החוצה מכוס הקפה – הקולקציה החדשה של ANITA. צילום: אפיק גבאי
החוצה מכוס הקפה – הקולקציה החדשה של ANITA. צילום: אפיק גבאי
חומרי גלם שמחמיאים לטעמי הקפה. צילום: אפיק גבאי
חומרי גלם שמחמיאים לטעמי הקפה. צילום: אפיק גבאי

גם את הטעם גלידת אפוגטו תוכלו למצוא בקולקציה החדשה, שבו נעשה שימוש בפולי הקפה של החוואי גבריאל מאוגנדה. לגלידה טעם קפה אפריקאי אמיתי משולב בשוקולד, הדרים ונגיעות תבלינים. טעם נוסף הוא פרפה אגוזי לוז, העושה שימוש בפולי הקפה של החוואי לואיז אלברטו מברזיל ומאופיין בטעמי שוקולד מריר, מתיקות קרמלית ונגיעות שקדים קלויים.

קולקציית הקפה החדשה מציגה גם גלידת קפה ירוק ייחודית ומסקרנת במתיקות מעודנת, העושה שימוש בפולי קפה טריים שטרם עברו קלייה. הפולים הללו מתאפיינים לא רק בטעם עדין של מאצ'ה אלא גם בסגולות בריאותיות ייחודיות, בהן חומצה כלורוגנית טבעית המסייעת בפירוק יעיל של שומנים ושל סוכרים ובהאצת חילוף החומרים. כך שגם לשומרים של אחרי החגים יש מה לטעום.

זה מה שקורה כשמומחי ג'לאטו ומומחי קפה חוברים יחד. צילום: אפיק גבאי
זה מה שקורה כשמומחי ג'לאטו ומומחי קפה חוברים יחד. צילום: אפיק גבאי
כשגלידה וקפה התאהבו. צילום: אפיק גבאי
כשגלידה וקפה התאהבו. צילום: אפיק גבאי

אניטה | פלרונטין 3 תל אביב, 6838730־03 | שבזי 40 תל אביב, 6246383־03 | מתחם שרונה, טמפלר 105, 6542544־03