אל תגידו לא ידענו: הבוקר החלו מכירת הכרטיסים לפסטיבל האוכל המצליח "הדיינר של קוקה-קולה", שבשנה שעברה נחטפו תוך שעות ספורות, ולנו יש את כל הפרטים על המנות האמריקאיות שיגישו השפים חיים כהן, מושיק רוט, גיא גמזו, ירדן שי והשף קונדיטור מורן גיל. יהיה טראשי וחלומי
בשנה שעברה זה היה להיט בלתי רגיל – בקוקה-קולה הרימו אירוע באווירת דיינר בהאנגר 11 עם עיצוב תואם, אוכל מתאים והופעות מוזיקה נלוות, ובתגובה כל הכרטיסים למקום (15 אלף בסך הכל) נחטפו תוך שעות ספורות, והפכו אותו לאחד מאירועי האוכל הגדולים של השנה. ולכן, כמו שוטר אמריקאי שמזמין תריסר דונאטס למשמרת – זה היה ברור שזה יקרה שוב. והיום בשעה 12:00תיפתח מכירת הכרטיסיםלאירוע הדיינר של השנה, שיתקיים בסוף החודש (29.9-2.10) בהאנגר 11, ומיד תבינו למה כדאי לכם למהר ולתפוס כרטיס.
>>סערה בכוס טירמיסו: הטירמיסרייה הראשונה נולדה לתוך מחלוקת
עכשיו, בואו נדבר על הפרטים מעוררי התיאבון – למשך ארבעה ימים בחול המועד סוכות, ההאנגר 11 יעוצב באווירת דיינר אמריקאי ועם גווני האדום המזוהים של קוקה-קולה, ושם יגישו שפים מוערכים טייקים משלהם לקלאסיקות דיינר מהמטבח של הדוד סם. מושיק רוט, שבעתיד הקרובהולך להתעסק בעיקר בנקניקיות, יצר מנת המבורגר קלאסית בלחמנייה אדומה עם סלופי ג'ו פטריות מוקפצות וצ'יפס בטטה, לצד מנת צ'יפס הולנדי עם בשר מפורק, רוטב סאטה ואיולי אריסה. גיא גמזו יקח את הבריוש הצרובה שלו, שחלקכם אולי זוכרים ממנות ספיישל בנונונו, וימלא אותה במנת צ'ילי קון קרנה לצד פוטטו צ'יפס, וגם יציג טייק אסייתי-אמרקאי עם מנת טריאקי צ'יקן בלחמנייה שחורה ואיולי קימצ'י.

שף חיים כהן ילך על בטוח עם מנה מתבקשת של כנפיים בנוסח דיקסי לצד סלט קיסר (מה, זה סלט אז זה בריא), לצד מנת נתחי בקר צרובים עם פלפל ובצל מטוגן בג'בטה, לצד ההום פרייז החלומי שלו. ולסגירת המאנץ' המלוח, ירדן שי תגיש הוט דוג פרצל עם צ'ימיצ'ורי חלפיניו, פלפלים ובצל מטוגן, לצד מנת טאקו עוף מפורק, שזה הכי אמריקאי שיש כי זה מקסיקני. לקינוח תוכלו לאכול מנות מידי השף קונדיטור מורן גיל, שיציע טארט לימון על שכבת לוטוס קראנץ' וכיפת מרנג איטלקי חרוך, או קינוח חלבי של פאדג' בראוניז עם גלידה (אמריקאית, איך לא?) וגאנש שוקולד.

לצד כל הטעים הזה יתקיימו מדי יום הופעות במתחם: ביום הראשון יעלו שירה זלוף ולירן דנינו, בשני יופיעו פלד ואגם בוחבוט, בשלישי יהיו אלו יסמין מועלם ורן דנקר. ואת היום הרביעי לפופ-אפ יסיים נועם בתן. כרטיס לכניסה למתחם יעלה לכם 57 ש"ח, אך בתוכו כבר כלולה קומבו של מנה לבחירה וקוקה-קולה (או זירו, מה חשבתם?). אם במקרה עוד שכחתם לקנות כרטיס, או שסתם אין לכם חשק להגיע עד ההאנגר 11 עם כל עם ישראל, עד סוף החודש תוכלו למצוא במגוון מסעדות בעיר מנות ספיישל במסגרתחודש הדיינר של קוקה-קולה, שיתנו לכם רק טעימה מאמריקה. אבל לסעודה גדולה, תצטרכו כבר להתכונן מראש. יהיה מפוצץ, תרתי משמע.
פופ-אפ הדיינר של קוקה קולה, 29.9-2.10, האנגר 11.לרכישת כרטיסים(החל מ-12:00)
