חגיגה מעושנת: ההולי מזמין אתכם לשאכטה לכבוד 4:20
נו, מה לעשות שוויד עדיין מוכר: לכבוד חגיגות ה-20 באפריל (מחר, מי ששכח) מתכנן הבר שבסמטת הר-סיני חגיגה מיוחדת. בתכנית דוכן עם אביזרים ואוכל, כי חייבים
כל שנה ב-20 באפריל, יעני 20.4, נוהגים צרכני קנאביס ותומכי לגליציה להתאחד לחגיגות שמטרתן קידוש העישון ושחרור הצמח. המאורעות סביב החגיגות ידועים היטב ברחבי העולם ומקבלים יחס סבלני יותר מהרגיל על ידי המשטרה והסביבה.
כדי להלל את היום, את התאריך ואת הצמח, חברי ההולי-בר בסמטת הר סיני 1, יצרו איוונט מיוחד שיתקיים בול בתאריך (שלישי הזה, למי שצריך תזכורת) ומזמינים אתכם לבוא להתנתק ולקחת חלק במסורת. במלים אחרות: זו הולכת להיות חגיגה מעושנת במיוחד.
ההולי נולד כאח לספוטניק לפני מעל לשנה כשגומא גלילי על המטבח ובן זרזורי על הבר. המקום נוצר היכן שהיה פעם "האוצר" והרעיון העיצובי היה לקלף את מה שקיים ולהשאיר את הקירות חשופים. המקום פועל כבר במתכונת די קבועה כספוט נינוח לדרינק עם תפריט קצת יותר עשיר מרוב ברי הלילה וברקע ניגוני די-ג׳יי וכמובן תפריט קוקטיילים טעים.
נתי גוזלן, אחד הבעלים, הסביר לנו בשיחה כי התאריך הנ"ל קרוב מאוד לליבם: "חלקנו מעורבים בתחום ואוהבים את תרבות הקנאביס אז זה די מתבקש שנעשה אירוע כזה". על הטיונים יהיה אחראי קיד קוקו, דיג׳יי שאם לא הכרתם עד עכשיו אז זה הזמן: מדובר בסלקטור צעיר ומרשים שיכול לתת מגוון רחב של מוזיקה סביב תרבות הקנאביס ויצור סט שיעלה לכם עשן.
הקוקטיילים של הערב יקבלו טוויסט קריבי על בסיס חומרי הגלם של אותו היום. אה, ויהיה גם דוכן שלוקח את וייב הוויד עוד צעד קדימה: תחת השם "פיק אנד רול", חברים של המקום שמתמחים באביזרים לעישון בצורה מגניבה יגיעו למכור את מרכולתם. בקיצור, מקווים שתזכרו את כל הפרטים היבשים.